چه جالب : موسسات هم توی انجمن نماینده دارن....
انجمنی که سرتاپاش تبلیغ موسسه و معلم و مشاوره انتظار داری نماینده نداشته باشن تو انجمن؟؟ البته اشکال از مدیرای سایت نیست اشکال از موسساته که نطفه خراب دارن و آدم اجیر کردن تو انجمن شستشو مغزی بدن بچه هارو لوشون بدی هم میگن چرا تهمت میزنی و پشت خدا قایم میشن.
جالب نیست گریه داره....
جالب اينجاس ي قسمت دارن از رو طرفداري بد و بيرا ميگن
ي قسمتم از رو مخالفت
رتبه برترا هيچكدوم از امثال حيدري و اينا استفاده نكردن!!
اگر هم استفاده كرده باشن اول از همه متن كتاب و روش اصلي و همه اينا رو كاملا مسلط بودن؛ بعدش از روشاي اونا براي كم كردن زمانشون استفاده كردن ك اونم نهايت دو سه سوال فرق ميكنه واسشون.. طرفداري نداره.. كتاب و تست زدن حرف اول و ميزنه
ي كتاب تست بردارين و تست بزنين.. همين
کسی که میخواد تست ریاضی جواب بده باید ریاضت بکشه ریاضی یعنی همین ... من نه میگم حیدری خوبه نه میگم بده ولی امسال بالای 90 درصد فیدبکاش منفی بود معقولانه نیس که تو سال ب این مهمی دست به ریسک بزنین... حالا انتخاب با خودتون ولی تو انتخاب دبیر زیاد وسواس نداشته باشین به قول یکی از رفقا نمیشه با شنای کسیو نگاه کردن شنا یاد گرفت تا کسی خودش عرق نریزه و با سوال دست و پنجه نرم نکنه تجربه بدست نمیاره و مسلط نمیشه موفق باشین
بابا به خدا بسه دیگه دعوا نکنید پولش میره تو جیب یکی دیگه بد و بیراهشو شما به هم میدید آقایون موسی به دین خویش عیسی به دین خویش قضاوت هم بذارید به عهده خوانندگان به جای اینکه تاپیک حذف بشه در نهایت دبیر های خوبو من تا حالا ندیدم بیان واسه خودشون تبلیغ کنن آیا شما تا حالا تو این فروم اسمی از حنیف عظیمی آرامفر بابایی ذهبی ملاک پور ایاد فیلی بازرگان اشکان هاشمی شهریاری سرووش مویینی و ... شنیدید ؟ به جاش کلی تبلیغ و حاشیه و سر و صدا از دبیرا و مشاورای دره پیت تو این فروم ریخته حالام قضاوت باشه برای خوانندگان تاپیک اونام بچه نیستن بهتر از من و شما قدرت تشخیص دارن خدا نگهدار
آخه اسکول بهت میگم عکستو و کد ملیتو فیلتر کن یا رنگی کن یا اصن یجوری عکس بزار عکس خودت معلوم نباشه بزار همینجا همه بدونن تو اجیر شده نیستی خالی بند الان دیگه کل انجمن میدونن تو نون خور کلاسینویی بزار به همه ثابت بشه از چی میترسی؟؟ میخوان بیان چیکار کنن مثلا بچه های انجمن که قیافتو ببینن؟؟ عکس لختتو که نذاشتن رو کارت جلست که
بزار یا اگر نمیزاری تو رو به همون خدایی که دیشب ازش عین کسایی که پولشون رو ندادن حرف میزدی بگو نمیزاری ما بریم پی کارمون
یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم
یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)