خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 148
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wonshower نمایش پست ها
      شمااول. درست پیاماروبخون. بعدبه بنده حمله کن پیامایه قبلی خونده باشی. نوشتن یه کتاب بگیر بااون پیش برو ...
      مگه به من چیزی می رسه که دفاع کنم. ازآقای حیدری؟؟من آقای منتظری. هم دیدم ولی خوشم. نیومد ..من خودم چن جلسه اول حیدری دیدم گفتم وقت تلف کنیه ولی وقتی. رفتم توتستا دیدم اشتباه کردم..شما کل فیلماشو ببین،آزموناشوبزن،تکلیفاشو حل کن،مرورکن بعدنظربده خواهشاانصاف هم چیزخوبیه ایشون معلم هم هستن درضمن من مگ باشمادعوادارم تهاجمی حرف میزنین ..موافق نیستی لطف بااحترام نقدکن ....
      من اصلا لحن بدی نداشتم متاسفانه متن نمیتونه احساساتو درست منتقل کنه منکه با سما دعوایی ندارم شما نظرتون رو میگید منم نظرمو در ضمن من اگر شاگرد آقای حیدری نبودم هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم دربارشون نظر بدم حالام هر کسی مختاره شما میتونید یه سال سر کلاس ایشون بخندید و ژنرال ژنرال کنید آخرشم برید سر کنکور گریه کنید بعد از کنکورم بیاید زیر پستای اینستاگرامش فحش بنویسید من نه فحش دادم نه ازش تعریف کردم واقعیتشو گفتم

2. Top | #32
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hasti1400 نمایش پست ها
      من اصلا لحن بدی نداشتم متاسفانه متن نمیتونه احساساتو درست منتقل کنه منکه با سما دعوایی ندارم شما نظرتون رو میگید منم نظرمو در ضمن من اگر شاگرد آقای حیدری نبودم هیچ وقت به خودم اجازه نمیدادم دربارشون نظر بدم حالام هر کسی مختاره شما میتونید یه سال سر کلاس ایشون بخندید و ژنرال ژنرال کنید آخرشم برید سر کنکور گریه کنید بعد از کنکورم بیاید زیر پستای اینستاگرامش فحش بنویسید من نه فحش دادم نه ازش تعریف کردم واقعیتشو گفتم

ببین شماخوب نبودی تقصییرایشونه؟ خودهه بیچارشم میگه اگه تمرین نکنی توکنکور نمیتونی بزنی ..من همین امسال کنکور دادم وتاجایی که وقت اجازه میداد حل کردم نمیگم عالیه ولی میگن بدم نیس تمرین میکردی امسال میتونستی ۵۰بزنی باهمون آرین که این درصدامسال خیلی واسه ریاضی خوبه ..من مطمینم. توتمرین کافی نداشتی ..درصمن ریلکس باش ارزششوندارهه..

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      چند تا مشابه همین تاپیک تو یه ماه گذشته بالا اومده کلا فازتون چیه هی بحثای تکراری میکنین
      i`m taxic

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین شماخوب نبودی تقصییرایشونه؟ خودهه بیچارشم میگه اگه تمرین نکنی توکنکور نمیتونی بزنی ..من همین امسال کنکور دادم وتاجایی که وقت اجازه میداد حل کردم نمیگم عالیه ولی میگن بدم نیس تمرین میکردی امسال میتونستی ۵۰بزنی باهمون آرین که این درصدامسال خیلی واسه ریاضی خوبه ..من مطمینم. توتمرین کافی نداشتی ..درصمن ریلکس باش ارزششوندارهه..
      جالبه منکه سر کلاس طرف بودم میگی تو نمیدونی نظر نده بعد تو که اصلا منو نمیشناسی میگی شما خوب نبودی تقصییر از آریان حیدریه ؟!!! پس دروغ نگفتم که شماها میاین اینجا تبلیغ آریان حیدریو بکنین و گندی که هر سال بعد کنکور میزنه رو بازم ماست مالی کنید تا دوباره یه عده دیگه خام بشن برن کلاساش ثبت نام کنن ببین آریان حیدری فقط تو یه چیز ژنراله اونم تو حاشیه و سر و صدا کردن و قمپوز در کردن دیگه بحث اینجا تمومه

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از هر ۱۰ تا تاپیک یکیش با موضوع آریان حیدریه اینجا!
      از معین کرمی هم بهتره یعنی؟
      ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی‌ست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.

6. Top | #36
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsh23 نمایش پست ها
      پول نمیدیم کلاسش که خودمونم بخونیم واضافه بر اون بشینیم درسنامه و روش تشریحی هم بخونیم اینجوری که دوبل وقتمون میره! من ببینی کلا مخالفش نیستم ولی کسی بره کلاسش که حداقل ریاضیو خودش قبلا یه چیزایی خونده و یاد گرفته نه اینکه صفره بعدش بشینه هم تشریحی یاد بگیره هم آریان
      دقیقا!
      اموزش کاملا باید سر کلاس اموخته بشه

7. Top | #37
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اخه وقتی اموزش درستی نباشه ، تمرین به چه درد میخوره؟
      بعد از اموزش مفهومی و اصولی باید رفت سراع تمرین و تست
      اگر کسی اموزش اصولی ندیده باشه و مستقیم بره اریان ببینه ، یک سال هم تمرین بکنه بازم موفق نمیشه و سر جلسه گیر میکنه
      آریان فقط و فقط برای کسی مناسب هستش که مفهوم و اصول ریاضی رو بلد باشه
      ( که اکثر دانش اموزانش متاسفانه صرفا به روش اون اتکا میکنن و ضررش رو هم میبینن)
      ویرایش توسط Hadi.Z : 12 شهریور 1399 در ساعت 22:01

8. Top | #38
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جالبه منکه سر کلاس طرف بودم میگی تو نمیدونی نظر نده بعد تو که اصلا منو نمیشناسی میگی شما خوب نبودی تقصییر از آریان حیدریه ؟!!! پس دروغ نگفتم که شماها میاین اینجا تبلیغ آریان حیدریو بکنین و گندی که هر سال بعد کنکور میزنه رو بازم ماست مالی کنید تا دوباره یه عده دیگه خام بشن برن کلاساش ثبت نام کنن ببین آریان حیدری فقط تو یه چیز ژنراله اونم تو حاشیه و سر و صدا کردن و قمپوز در کردن دیگه بحث اینجا تمومه
      این که شمارو متهم به کم کاری کنن رو هنوز بیخیال
      اون روز چند نفر رو دیدم میگفتن سوالات کنکور امسال استاندارد نبوده وگرنه روش های اریان جواب میداده!!

9. Top | #39
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان منم از آریان پول گرفتم اگه تعریف کنم؟؟؟همین پارسال یکی از شاگرداش صد زد ریاضیو(کلی هم کارنامه شصت و هقتاد)..همه چی رو سیاه و سفید نبین لطفا( من هم گریه نکردم و خود من هم در حد 50 تا 55زدم)انگار درباره یه معلمی حرف میزنی که هیچکی نمیشناستش و باید به این و اون پول بده تا تبلیغش رو بکنن(البته خود من برای کسی که واقعا ریاضی صفر مطلقه پیشنهاد نمیکنم ولی خودم پشت بمونم کلاس جامع رو ثبت نام میکنم)
      حالا اون فحشایی که بهش میدن رو به ما نشون بده چون ما دقیقا بر عکسش رو دیدیم
      ویرایش توسط sepehr_a : 12 شهریور 1399 در ساعت 22:03

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr99 نمایش پست ها
      الان منم از آریان پول گرفتم اگه تعریف کنم؟؟؟همین پارسال یکی از شاگرداش صد زد ریاضیو(کلی هم کارنامه شصت و هقتاد)..همه چی رو سیاه و سفید نبین لطفا( من هم گریه نکردم و خود من هم در حد 50 تا 55زدم)انگار درباره یه معلمی حرف میزنی که هیچکی نمیشناستش و باید به این و اون پول بده تا تبلیغش رو بکنن
      حالا اون فحشایی که بهش میدن رو به ما نشون بده چون ما دقیقا بر عکسش رو دیدیم
      دوست عزیز چرا قضیه رو انقدر ساده میبینید!!!!
      خوب الان برید بپرسید از شاگرد های اقای مویینی و ملاک پور و امثالهم هم کسی هست که 100 زده باشه
      کسی که 100 میزنه قطعا و قطعا اصولی یاد گرفته که میزنه ، قطعا رو روش تشریحی مسلط بوده که میزنه
      قطعا تست تا دلت بخواد زده که 100 میزنه
      بارها گفتم بازم میگم ، اریان برای کسی که اصول و مفهوم ریاضی رو بلد نیست عین یک سم میمونه ( نمونش هم عارف ربیعیان در شیمی )
      ولی برای کسی که رو روش مفهومی مسلط هستش میتونه مفید باشه
      حالا شما چه میخواید باور کنید و چه باور نکنید ، خود مختارید و نتیجه کار رو هم خودتون میبینید

11. Top | #41
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هادی ذالی نمایش پست ها
      دوست عزیز چرا قضیه رو انقدر ساده میبینید!!!!
      خوب الان برید بپرسید از شاگرد های اقای مویینی و ملاک پور و امثالهم هم کسی هست که 100 زده باشه
      کسی که 100 میزنه قطعا و قطعا اصولی یاد گرفته که میزنه ، قطعا رو روش تشریحی مسلط بوده که میزنه
      قطعا تست تا دلت بخواد زده که 100 میزنه
      بارها گفتم بازم میگم ، اریان برای کسی که اصول و مفهوم ریاضی رو بلد نیست عین یک سم میمونه ( نمونش هم عارف ربیعیان در شیمی )
      ولی برای کسی که رو روش مفهومی مسلط هستش میتونه مفید باشه
      حالا شما چه میخواید باور کنید و چه باور نکنید ، خود مختارید و نتیجه کار رو هم خودتون میبینید
      من که کنکورم تموم شد(حداقل امسال و از ریاضی هم بیشتر از اون درسای دیگه راضی بودم مخصوصا شیمی و فیزیک) کلی میگم وگرنه کامنتم رو اگه دوباره ببینید همون حرف شما رو زدم که برای کسی که صفر مطلقه و در سال های پایه هیچ تسلطی نداره آریان شاید جوابگو نباشه

12. Top | #42
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr99 نمایش پست ها
      من که کنکورم تموم شد(حداقل امسال و از ریاضی هم بیشتر از اون درسای دیگه راضی بودم مخصوصا شیمی و فیزیک) کلی میگم وگرنه کامنتم رو اگه دوباره ببینید همون حرف شما رو زدم که برای کسی که صفر مطلقه و در سال های پایه هیچ تسلطی نداره آریان شاید جوابگو نباشه
      اهان بله ، ویرایش جدید پستتون رو ندیدم

13. Top | #43
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      توهروقت اسمت توصددرصدیابوداونوقت اعتراض کن ..منم بودم اسمتوتاحالا نشیندم پروفسور..کم کاریتو ننداز به گردن اینوواون..حداقل باخودت صادق باش
      یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Amirsh23;1629726]پول نمیدیم کلاسش که خودمونم بخونیم واضافه بر اون بشینیم درسنامه و روش تشریحی هم بخونیم اینجوری که دوبل وقتمون میره! من ببینی کلا مخالفش نیستم ولی کسی بره کلاسش که حداقل ریاضیو خودش قبلا یه چیزایی خونده و یاد گرفته نه اینکه صفره بعدش بشینه هم تشریحی یاد بگیره هم آریان[/QUOT
      یعنی چی ! یعنی تو دیگه میخوای پول بدی کلاس ثبت نام کنی خودت هیچکار نکنی!
      الان موضوع فقط اریان نیست! به نظرم دیدگاهتو عوض کن! من نمیخوام از اریان طرفداری کنم ولی با هر معلمی که بخوای بخونی باید خودتم تلاش کنی و تست بزنی حتی اگه خوش هر جلسه100 تا تستم بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      جریان میدونی چیه؟! یه عده که گارد میگیرن تقصیر خودشون نیست دیکه پولو دادن رفته و راه برگشت ندارن جز اینکه با تعریف کردن اون فرد جلو دیگران به خودشون قوت قلب بدن

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن