یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم
اسکول بازم خودتی ... حتی اگر یک درصد حرفت درست باشه که نیست از دیشب مارو علاف خودت کردی هرچی بهت میگیم عکس بزار نمیزاری الان آخر ظهر و به عبارتی اول بعد از ظهر برداشتی یچیزی گذاشتی اگر راست میگفتی همون دیشب عکسمیزاشتی میزدی تو دهن من الان عکس گذاشتن به درد عمه گرامیت میخوره...
دیگه من در اون حد مثل تو بیکار نیستم بیفتم دنبال این کارا
واقعا هم واست متاسفم که وقت منو گرفتی خیلی هم بی تربیت هستی من که بهت چیز خاصی نگفتم فقط تو نقل قول اول یچیزی گفتم که اونم خطاب به نون خورای کلاسینو و حیدری بود ولی تو خیلی بی ادبی کردی
باید برای امثال تو تاسف خورد. من مثل تو لعنت و نفرین نمیکنم چون اینطوری تربیت نشدم و برات فقط آرزوی موفقیت میکنم.
دیگه بحث باهات تمومه و خدارو شکر که تمومه...
بای بای فور اور...
آخیییییی پلیز فور گیو می آیم سو ساری
ببین بخشیدی یا نبخشیدی مهم نیست ولی از همون بحث اول باهات فهمیدم دختری نیاز نیست جنسیتت رو مخفی کنی با مخفی شدن جنسیت هیچوقت حاشیه کم نمیشه خانم محترم البته حاشیه ای هم وجود نداره یکم برای خودت به عنوان دختر همینطور که بقیه رو امر و نهی میکنی ارزش قایل باش..
انقدر تو زندگیت این و اونو سر هر چیزی نمیبخشی فکر نکن پیشخدا عزیز میشی
دیگه ایندفعه واقا بای بای فور اور( واقعا این تاپیک عین سرطان شده)
چه ربطی داره به جنسیت ،زیادناراحتین برین مدیریت بگین اخراجت کنن یا این تاپیکو حذف کنن. درهردوصورت به نفعتونه..درضمن سادیسم ندارم الگی بگم عذربخواه ،کاراشتباه کردی ....شهامت عذرخواهی هم ندار،حرف خیلی مهم اگه زیادتوعذابی ازحرف. زدن من(که فک نکنم چون همه حرفامورونوشت میکنی)دیگه اصلا تواین تاپیک حرف نزن راحتترهه ها
دمت گرم دختر
هم ادبتو حفظ کردی هم اون فرد به اصطلاح دانشجوی پزشکی رو ضایع کردی
هممون دیدیم که بعد از فرستادن عکس حرفی نداشت برای گفتن جز مزخرفات همیشگی
من متوجه نمیشم هر کی میاد اینجا برای ما دانشجوی پزشکی میشه
یکی نیست بگه دانشجوی پزشکی 24 ساعت علافه اخه؟؟؟؟؟؟ شخصیت نداره که طرز حرف زدنش اینجوری باشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)