خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2111213 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 189
    1. Top | #166
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman717 نمایش پست ها
      ببخشید خواهشا میشه برای منم یه تخمین بزنین بنظرتون با میانگین درصد 15 منطقه 3 میشه پرستاری آزاد آورد؟ رتبم حدودا چقدر میشه؟ ترازم آیا بالا 6500 میشه؟ تازه واردم تاپیک میزنم نمیدونم چرا بالا نمیاد
      درصد 15 فقط اختصاصیه یا همشون؟؟؟؟
      اگر عمومیاتو بهتر زده باشی مثلا 30 و اختصاصیت 15 باشه رتبت بالای 30 هزاره
      چون منطقه 3 هستی اگع 2 بودی دقیقتر میگفتم حدودا 38 و37 هزار
      رتبت به پرستاری ازاد فک نکنم بخوره مگر اینکه شهر های کوچک رو بزنی که بقیه نمیزنن حالا پردیس بگی احتمالش بیشتره فقط اونم باید شهر های کوچک باشه البته اینا صرفا تجربیاتمه هرسال اوضاع فرق داره شاید امسال با رتبت پرستاری تعهدی قبول شدی الله اعلم
      نصف و نیمه نیستیم !!!!!

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azaf نمایش پست ها
      درصد 15 فقط اختصاصیه یا همشون؟؟؟؟
      اگر عمومیاتو بهتر زده باشی مثلا 30 و اختصاصیت 15 باشه رتبت بالای 30 هزاره
      چون منطقه 3 هستی اگع 2 بودی دقیقتر میگفتم حدودا 38 و37 هزار
      رتبت به پرستاری ازاد فک نکنم بخوره مگر اینکه شهر های کوچک رو بزنی که بقیه نمیزنن حالا پردیس بگی احتمالش بیشتره فقط اونم باید شهر های کوچک باشه البته اینا صرفا تجربیاتمه هرسال اوضاع فرق داره شاید امسال با رتبت پرستاری تعهدی قبول شدی الله اعلم
      مرسی بنظرتون ترازم بالا 6500 میاد که فرهنگیان بزنم؟

3. Top | #168
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها
      سلام دوستان
      در این تحلیل اومدم از میانگین تراز و رابطه اش با رتبه از سال 94 تا 98 استفاده کردم
      با توجه به این که داده های پرت همیشه وجود دارن برای افزایش دقت اومدم علاوه بر بحث میانگین تراز مشابه ، از رتبه های نزدیک به هم و حتی قبولی های نزدیک به هم استفاده کردم ،
      مثال می زنم:
      داده ای که از مجموعه داده های رتبه های سال 94 استخراج شده دقیقا رتبه و قبولیش هم نزدیک به داده خارج شده از سال 95 تا 98 بود
      و مطلب دیگه ای که برای افزایش دقت رعایت شده ، تراز بالا بوده، قطعا با من موافقید که بازه تراز 7000 به بالا بسیار دقیق تر خود اظهاری می کنند و معمولا هم خوداظهاری شون درست در میاد (حتی قبل کنکور !!)
      پس تراز 7000 تا 7100 و رتبه 388 تا 397 از سال 94 تا 98 انتخاب شد با قبولی های تقریبا یکسان
      نتیجه گیری که به دست میاد خیلی واضح مشخص میکنه که نمیشه از روی حس لامسه و احساسات قلبی روی تخمین رتبه هر سال نظر داد ، با مقایسه چند از ده های هر سال با خوداظهاری 99 میتونید در مورد رتبه های 99 تخمین بهتری بزنید.
      (این تحلیل میتونه بالا رفتن سطح رقابت هر سال رو هم به خوبی توجیه کنه، دلیل: دانش آموزان با میانگین بازه تراز بین 7000 تا 7100 تقریبا سطح درسی یکسانی داشتند، در این تحلیل سطح درسی فقط توسط رتبه سنجیده نشده)
      ببخشید خواهشا میشه برای منم یه تخمین بزنین بنظرتون با میانگین درصد 15 منطقه 3 میشه پرستاری آزاد آورد؟ رتبم حدودا چقدر میشه؟ ترازم آیا بالا 6500 میشه که فرهنگیان مجاز بشم؟

4. Top | #169
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman717 نمایش پست ها
      مرسی بنظرتون ترازم بالا 6500 میاد که فرهنگیان بزنم؟
      اره به احتما زیاد یعنی حداقل تو یکی از زیر گروه ها هم که شده میاره
      ولی اینو بدون احتمال این تراز برای قبولی معمولا کمه یعنی حدودا10 تا 20 درصده طبق تحقیقاتم که خب بازم شهر من این مدلیه اگه مناطق محروم یا شهر کوچک باداوطلبین کم باشه احتمال میره بالا از معجزه هم غافل نشو
      یکی از فامیلای مامانم پسره هم سن منه با رتبه 37هزار منطقه دو سال 97 تربیت معلم قبول شد سال بعدش 98همکلاسی خودم رتبش زیر 5000بود تربیت معلم قبول شد
      نصف و نیمه نیستیم !!!!!

5. Top | #170
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      در این تحلیل اومدم از میانگین تراز و رابطه اش با رتبه از سال 94 تا 98 استفاده کردم
      با توجه به این که داده های پرت همیشه وجود دارن برای افزایش دقت اومدم علاوه بر بحث میانگین تراز مشابه ، از رتبه های نزدیک به هم و حتی قبولی های نزدیک به هم استفاده کردم ،
      مثال می زنم:
      داده ای که از مجموعه داده های رتبه های سال 94 استخراج شده دقیقا رتبه و قبولیش هم نزدیک به داده خارج شده از سال 95 تا 98 بود
      و مطلب دیگه ای که برای افزایش دقت رعایت شده ، تراز بالا بوده، قطعا با من موافقید که بازه تراز 7000 به بالا بسیار دقیق تر خود اظهاری می کنند و معمولا هم خوداظهاری شون درست در میاد (حتی قبل کنکور !!)
      پس تراز 7000 تا 7100 و رتبه 388 تا 397 از سال 94 تا 98 انتخاب شد با قبولی های تقریبا یکسان
      نتیجه گیری که به دست میاد خیلی واضح مشخص میکنه که نمیشه از روی حس لامسه و احساسات قلبی روی تخمین رتبه هر سال نظر داد ، با مقایسه چند از ده های هر سال با خوداظهاری 99 میتونید در مورد رتبه های 99 تخمین بهتری بزنید.
      (این تحلیل میتونه بالا رفتن سطح رقابت هر سال رو هم به خوبی توجیه کنه، دلیل: دانش آموزان با میانگین بازه تراز بین 7000 تا 7100 تقریبا سطح درسی یکسانی داشتند، در این تحلیل سطح درسی فقط توسط رتبه سنجیده نشده)
      mahdi_artur@
      سلام
      شما که دارید تخمین میزنید میشه یه نگاهی هم به درصدای من بندازید؟

نظام جدید تجربی منطقه ۲

ادبیات ۴۰
      عربی ۶۵
      دینی ۶۵
      زبان ۷۳
      زمین ۱۵
      ریاضی ۶۰
      زیست ۴۵
      فیزیک ۵۰
      شیمی ۲۵

حدودا رتبه منطقه چند میشه و چه رشته های دولتی میتونم برم؟آزادم بگین
      ممنون

6. Top | #171
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شهرستان تعهدی ازاد
      بنظرم اینارو میاری
      فیزیو بالای 60 70
      بینایی که مطمعنم

جوری میگی دیگه نمیام دارم به این فکر میکنم راست میگیا کار ما با فروم تموم شدست
      فقط یادت نره بگی نهایتا چی قبول شدی
      mahdi_artur@
      سلام

نظام جدید تجربی منطقه ۲

ادبیات ۴۰
      عربی ۶۵
      دینی ۶۵
      زبان ۷۳
      زمین ۱۵
      ریاضی ۶۰
      زیست ۴۵
      فیزیک ۵۰
      شیمی ۲۵

ممنون

7. Top | #172
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsina نمایش پست ها
      mahdi_artur@
      سلام

نظام جدید تجربی منطقه ۲

ادبیات ۴۰
      عربی ۶۵
      دینی ۶۵
      زبان ۷۳
      زمین ۱۵
      ریاضی ۶۰
      زیست ۴۵
      فیزیک ۵۰
      شیمی ۲۵

ممنون
      کف کف هم که بگیرم برات پردیس و ازاد رشته های تاپ یا تعهدی شهرستانهارا راااحت میاری اگه زیستم یکم بیشتر زده بودی د یگه عالی میشد
      رتبت نظری ندارم ولی قطعا زیر 6000 رشته های دولتیم احتمال زیاد بله میتونی
      خلاصه که از الان باید بگم تبریک
      نصف و نیمه نیستیم !!!!!

8. Top | #173
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کف کف هم که بگیرم برات پردیس و ازاد رشته های تاپ یا تعهدی شهرستانهارا راااحت میاری اگه زیستم یکم بیشتر زده بودی د یگه عالی میشدرتبت نظری ندارم ولی قطعا زیر 6000 رشته های دولتیم احتمال زیاد بله میتونی خلاصه که از الان باید بگم تبریک
      خدا کنه اینجوری شهزیستم بالا تر بود توی اون ۸ تا سوالی که دبیرا اختلاف زیاد داشتن جواب منم بین اختلاف نظراشون بود مثلا نصف گفته بودن ۳ بقیه ۴ منم یا ۳ بودم یا ۴ ولی کلید اولیه سنجش که اومد نزدیک ۱۵ درصد درصدم اومد پایین در واقع کلید سنجش کلا با جوابای من فرق داشت خدا کنه کلید اولیه اشتباه باشه بلکه یکم زیست من بره بالا.ضمنا بعد کلید سنجش ادبیات و عربیم هم پایین اومد.دینی یکم زیاد شد بقیه همون قبلیا بودخلاصه کنکور عجیبی بود

9. Top | #174
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوستانی که درصد فرستادین ، این هفته یا نهایتا هفته آینده رتبه ها میاد بنابراین یکم دیگه صبر کنید همه چیز مشخص میشه
      الان بهترین کار تفریح و استراحت و فکر نکردن به رتبه هاست ، هر چی شد شما تلاشتونو کردین ، قطعا به اندازه تلاشتون نتیجه هم میگیرید
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

10. Top | #175
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
      بزرگترین اشتباه شما اینه که تراز های امسال رو سال های گذشته مقایسه میکنین
      سطح تراز 7100 امسال به هیچ وجه قابل مقایسه با 7100 سال های گذشته نیس ! دلیلشم مشخصه چون سقف تراز امسال نهایت 7400 7500 بود ولی سال های گدشته تا 8400 هم میرفت و حتی بیشتر
      واسه مثال هم دانش اموز خودم با تراز 7 هزار تا 7100 رتبه دورقمی منطقه میشد همیشه . درصورتی که پارسال در بهترین حالت رتبه 300 تا 400 میشدین !
      خلاصه بگم . خوداظهاری بازه تراز 7000 تا 7100 امسال به هیچ وجه قابل مقایسه با هیچ سالی نیست
      سلام شما و بقیه عزیزان میگفتید تخمین رتبه اصولی امسال اشتباه ترین کاره
      حالا میخوایم یه نظر بگیریم از دوستانی که تخمین گرفتند از این تاپیک آیا رتبه تون نزدیک بود به تخمین تون؟!!
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

11. Top | #176
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

1100 تا 1300 منطقه 1
      1700 تا 2000 کشوری
      خیلی دقیق بود 1019 منطقه 1 و 1600 و خورده ای کشوری اونور گذاشتم کارنامه

12. Top | #177
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      اره به احتما زیاد یعنی حداقل تو یکی از زیر گروه ها هم که شده میاره
      ولی اینو بدون احتمال این تراز برای قبولی معمولا کمه یعنی حدودا10 تا 20 درصده طبق تحقیقاتم که خب بازم شهر من این مدلیه اگه مناطق محروم یا شهر کوچک باداوطلبین کم باشه احتمال میره بالا از معجزه هم غافل نشو
      یکی از فامیلای مامانم پسره هم سن منه با رتبه 37هزار منطقه دو سال 97 تربیت معلم قبول شد سال بعدش 98همکلاسی خودم رتبش زیر 5000بود تربیت معلم قبول شد
      چند شدی

13. Top | #178
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      دستت طلا آقا مهدی گل

به من گفته بودی 600 تا 900

392 شدم........البته درصدام یه تغییراتی داشته

فایل پیوست 94411
      مرسی که هستی

14. Top | #179
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      دستت طلا آقا مهدی گل

به من گفته بودی 600 تا 900

392 شدم........البته درصدام یه تغییراتی داشته

فایل پیوست 94411
      جونم بهت
      آفرین گل پسر
      والا ما بدترین حالتو گفتیم
      اون طرف تو تلگرام به یه نفر گفتم ۴۰۰ منطقه یک الان گفت ۳۰۳ شده
      راستش تخمینم روی بازه ۱۰۰۰ تا ۱۰ هزار خیلی دقیق در اومده و حال عجیبی هم کردم که نتایج همون شد که دوست داشتید( البته لیاقت تو بیشتر از اینا بود) ولی دمت گرم داره رتبه ات
      تبریک میگم به همه تون

15. Top | #180
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arbba نمایش پست ها
      خیلی دقیق بود 1019 منطقه 1 و 1600 و خورده ای کشوری اونور گذاشتم کارنامه
      نوش جونت
      مبارکه

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2111213 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن