سلام!
خوب من واسه حل یکی از معضلات خودم دست به یه حرکتی زدم، بعد گفتم بزارمش اینجا شاید به درد کس دیگهای هم بخوره.
مشکل اینجاست که مباحث دستورزبان تو کتابای نظام جدید خیلی پخشوپلان، درنتیجه کتاب دستورزبان نشرالگو هم اومده نظم و ترتیب کاملا متفاوتی بهش داده. راجب کتاب هفتخوان یا نشر دریافت اطلاعی ندارم ولی حدث میزنم اونا هم به همین شکل باشن.
خوب این به خودی خودش خیلی خوبه و مطالعه مطالبو راحت کرده، اما خوب! اگه شما بخوای طبق برنامه آزمونای آزمایشی به صورت درس به درس بخونی به مشکل میخوری، چون معلوم نیست چه مبحثی مال چه درسیه.
حالا کاری که من کردم، اومدم کتابای فارسی هر سه سالو بررسی کردم، و مشخص کردم که تو هر درسی راجب چه مبحثی از دستورزبان صحبت کرده.
چندتا نکته:
* من این حرکتو واسه استفاده خودم زدم و حالا نمیدونم واقعا به درد کس دیگهای هم بخوره یا نه، ولی امیدوارم بخوره.
* نمیدونم میدونین یا نه، ولی مؤلفای ادبیات نظام جدید علاقه دارن هرسال به طرز وحشتناکی درسارو جابهجا کنن و همهچیو به هم بریزن. واسه شفافسازی باید بگم که این بررسی رو براساس منابع کنکور ۱۴۰۰ انجام دادم، یعنی فارسی دوازدهم چاپ ۹۹، یازدهم چاپ ۹۸ و دهم چاپ ۹۷.
* مباحث رو براساس سرفصلای کتاب دستورزبان نشر الگو مشخص کردم، نمیدونم راجب کتابای دستورزبان دیگه تا چه حدی جوابگو باشه.
* یه موضوع مهم اینکه کتابای فارسی تو هر درس فقط یه بخشی از یه مبحثو گفتن؛ یعنی مثلا اگه تو یه درس گروه اسمی رو اورده، تمام مطالب مربوط به گروه اسمی رو نگفته و فقط یه بخشی از اونو گفته؛ ولی من خیلی رو این موضوع جزئی کار نکردم و فقط به طور کلی نوشتم «گروه اسمی».
فایلو ضمیمه کردم، امیدوارم مفید باشه.
ویرایش: الان متوجه شدم که عنوان مطلب خیلی طولانیه و قابل ویرایشم نیست! اگه کسی زورش میرسه بیزحمت یه تغییری بهش بده که معقولتر بشه، مثلا اون قسمت «منابع کنکور ۱۴۰۰» و برداره. ای که دستت میرسد کاری بکن!