خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 63
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

بهترین منابع زیست شناسی نظام جدید برای 1400 و 1401 (؟)

سلام دوستان
      من سال 98 کنکور نظام قدیم دادم. امسال تصمیم گرفتم درس زیست رو تدریس کنم.
      زیست خودم دوران کنکور خوب بود درصدی هم که کسب کردم 90% بود. کتابای که کار کرده بودم iq و چهل آزمون کلک بود + تست های فراوان و تکراری کنکور های 10 سال اخیر : )
      صبر کردم تا کنکور نظام جدید برگزار بشه تا سطح و سبک سوالات زیست شناسی نظام جدید بیشتر مشخص بشه.

تا قبل از کنکور مشورتی که با چند تا بچه های نظام جدید داشتم، پیشنهادشون جامع خیلی سبز و میکرو گاج بود.

عزیزانی که امسال و پارسال کنکور نظام جدید دادن، اگه شرکت کنن تو این بحث ممنون میشم ازشون. برای بچه های کنکوری 1400 و 1401 هم بدرد میخوره این تاپیک.
      از فیلم های آموزشی هم که موجوده اگه دبیر خوبی رو میشناسید، میتونید معرفی کنید.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سوال من اینه که الان که من تستای یه کتابو تموم کردم و نمیخام دوباره تستارو بزنم چیکار کنم؟!
      کتاب تست جدید بگیرم که دستم کند نشه یا اینکه همون نکاتی که نوشتم و متن کتاب رو بخونم؟! کدومش
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dean نمایش پست ها
      سوال من اینه که الان که من تستای یه کتابو تموم کردم و نمیخام دوباره تستارو بزنم چیکار کنم؟!
      کتاب تست جدید بگیرم که دستم کند نشه یا اینکه همون نکاتی که نوشتم و متن کتاب رو بخونم؟! کدومش
      بستگی به نوع تمام کردن شما داره. و حتی اینکه چه کتابی بوده باشه.
      برای زیست شناسی تسلط روی متن صریح کتاب درسی، مهمترین الویت باید باشه. اگر تستی هم زده میشه، با هدف همون تسلط باید باشه.
      اگر تست به امید یاد گرفتن نکات پراکنده و بعضا عجیب و جدید باشه، چیزی بجز سردرگمی نداره برای دانش آموز.
      برای درس زیست، چون حجم مطالب و نکات بسیار زیاده، هرچی ذهن خلوت تر، هرچی نکاتِ اضافی کمتر، و هرچه نقشه ذهنی مرتب تری داشته باشید، به نفعتونه.
      پس رو سوالاتی که ارزش علمی بیشتری دارند، مثل سوالات کنکور سالهای گذشته، تمرکز بیشتری داشته باشید و با دقت بیشتری تحلیلشون کنید، بهتر از اینه که تست های خیلی سخت یا خیلی آسونِ زیاد با نکات زیادی رو تو ذهنتون یا کتابتون اضافه کنید.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط CIAHAT نمایش پست ها
      بستگی به نوع تمام کردن شما داره. و حتی اینکه چه کتابی بوده باشه.
      برای زیست شناسی تسلط روی متن صریح کتاب درسی، مهمترین الویت باید باشه. اگر تستی هم زده میشه، با هدف همون تسلط باید باشه.
      اگر تست به امید یاد گرفتن نکات پراکنده و بعضا عجیب و جدید باشه، چیزی بجز سردرگمی نداره برای دانش آموز.
      برای درس زیست، چون حجم مطالب و نکات بسیار زیاده، هرچی ذهن خلوت تر، هرچی نکاتِ اضافی کمتر، و هرچه نقشه ذهنی مرتب تری داشته باشید، به نفعتونه.
      پس رو سوالاتی که ارزش علمی بیشتری دارند، مثل سوالات کنکور سالهای گذشته، تمرکز بیشتری داشته باشید و با دقت بیشتری تحلیلشون کنید، بهتر از اینه که تست های خیلی سخت یا خیلی آسونِ زیاد با نکات زیادی رو تو ذهنتون یا کتابتون اضافه کنید.
      میکروگاج ها. تمام تستاشو زدم بجز ترکیبی ها ی اخر فصل و ازمون ها. احتمالا برای دور جدید که بخوام پایه رو کار کنم این ها رو بزنم بعدش شاید برم سراغ منبع دوم که احتمالا خیلی سبز ماز باشه. تسلط خوبی روی متن کتاب دارم. پیشنهادتون چیه
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میکروگاج ها. تمام تستاشو زدم بجز ترکیبی ها ی اخر فصل و ازمون ها. احتمالا برای دور جدید که بخوام پایه رو کار کنم این ها رو بزنم بعدش شاید برم سراغ منبع دوم که احتمالا خیلی سبز ماز باشه. تسلط خوبی روی متن کتاب دارم. پیشنهادتون چیه
      روی منابع جدید تسلط ندارم عزیز. برای همین نمیتونم جزئی راهنماییت کنم.
      بطور کلی، اگه تست هایی رو که قبلا زدی، اصولی علامت دار کردی، برای مرور میتونی ازشون استفاده کنی. ولی حتی همون موقع مرور هم، بیشتر روی کتاب وقت بزار.
      خوندن خود کتاب زیست اصول و قواعدی داره. تو انجمن تاپیکای مفید زیاد به چشمم خورده درباره روش مطالعه زیست. الان که میخوای دوباره شروع کنی، اگه به اون روش ها نگاهی بندازی خیلی مفیده

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام در کتاب های نظام جدید :
      1) از نظر درسنامه : رده اول فاگو زیست ، رده دوم خیلی سبز ، رده سوم میکرو گاج ، رده چهارم نشر الگو و ...
      2) از نظر تست : رده اول کتاب های نسل جدید نشر الگو ( سه بعدی دیگه چاپ نمیشه ) ، رده دوم میکرو گاج ، رده سوم خیلی سبز
      در کل من کتاب نسل جدید زیست نشر الگو رو میپسندم چون از سوالات ازمون ازمایشی قلمچی و گزینه دو هم استفاده شده و اقای اشکان هاشمی هم نویسنده قدرتمندی هستند و صد البته این که کتاب تست محور هستش تا درسنامه محور و این مزیت خوبی محسوب میشه
      در مورد ایکیو زیست شناسی به نظرم هنوز که هنوزه خیلی با ایکیو نظام قدیم فاصله داره و غلط زیادی داره و تستاش هم زیاد جالب نیست( البته در مورد ایکیو اینا چیزایی هستن که داخل انجمن مورد بحث قرار میگیرن)

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هادی ذالی نمایش پست ها
      1) از نظر درسنامه : رده اول فاگو زیست ، رده دوم خیلی سبز ، رده سوم میکرو گاج ، رده چهارم نشر الگو و ...
      2) از نظر تست : رده اول کتاب های نسل جدید نشر الگو ( سه بعدی دیگه چاپ نمیشه ) ، رده دوم میکرو گاج ، رده سوم خیلی سبز
      در کل من کتاب نسل جدید زیست نشر الگو رو میپسندم چون از سوالات ازمون ازمایشی قلمچی و گزینه دو هم استفاده شده و اقای اشکان هاشمی هم نویسنده قدرتمندی هستند و صد البته این که کتاب تست محور هستش تا درسنامه محور و این مزیت خوبی محسوب میشه
      در مورد ایکیو زیست شناسی به نظرم هنوز که هنوزه خیلی با ایکیو نظام قدیم فاصله داره و غلط زیادی داره و تستاش هم زیاد جالب نیست( البته در مورد ایکیو اینا چیزایی هستن که داخل انجمن مورد بحث قرار میگیرن)
      ممنون میشم در مورد ایکیو بیشتر بدونم. بنظر منم به خوبی نظام قدیمش نیست. شما این کتاب رو خوندین تستاشو زدین؟!
      کتاب نسل جدید الگو رو ندیدم اما خب به هر حال کتابیه که قبل کنکور ۹۹ نوشته شده دیگه. باید صبر کرد دید ایا تغییری میکنه. یا اصلا ایا انتشاراتی ها تغییری تو کتاباشون اعمال میکنن یا نه
      _
      نظرتون برای منبع تکمیلی بعد میکرو چیه؟!

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنون میشم در مورد ایکیو بیشتر بدونم. بنظر منم به خوبی نظام قدیمش نیست. شما این کتاب رو خوندین تستاشو زدین؟!
      کتاب نسل جدید الگو رو ندیدم اما خب به هر حال کتابیه که قبل کنکور ۹۹ نوشته شده دیگه. باید صبر کرد دید ایا تغییری میکنه. یا اصلا ایا انتشاراتی ها تغییری تو کتاباشون اعمال میکنن یا نه
      _
      نظرتون برای منبع تکمیلی بعد میکرو چیه؟!
      در مورد آیکیو من خودم به شخصه به مقدار جزئی از نزدیک بررسیش کردم و بله غلط زیاد داره و تستاشم یه سری خوبن و یه سری به درد نخور
      برای مطمئن شدن از چند نفر داخل انجمن هم پرس و جو کردم و نظر مساعدی نسبت بهش نداشتن و در کل از زیاد بودن غلط هاش خیلی ناراحت بودن
      کتاب زیست نسل جدید نشر الگو هم فعلا برای دهم کنکور 1400 منتشر شده و بقیه کتاب هاش هم به مرور چاپ خواهند شد (یه سری از دوستانی که از تست های نشر الگو ایراد میگرفتن با این کنکور فک نکنم دیگه بخوان ایراد بگیرن)(ساپورت کردن تست های قلمچی و گزینه دو و کنکور های اخیر هم نقطه قوت خوبی محسوب میشه)
      درباره منبع تکمیلی به نظرم همین کتاب های زیست نسل جدید انتشارات الگو رو کار کنید ( البته تعریف زیست پینوکیو خیلی سبز هم زیاد شنیدم ولی خودم حقیقتش ندیدمش که در چه وضیعتی قرار داره)
      درگیری زیاد در مورد منابع ریاضی و فیزیک و ... به نظرم درست نیس چون در این دروس تست زدن زیاد مهم هستش اما در مورد منابع شیمی و زیست ، این که کتابی که میگیریم در حد و اندازه کنکور و در سبک کنکور قرار داشته باشه خیلی مهمه
      پس یک مقدار دقت زیادی به خرج بدید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در مورد آیکیو من خودم به شخصه به مقدار جزئی از نزدیک بررسیش کردم و بله غلط زیاد داره و تستاشم یه سری خوبن و یه سری به درد نخور
      برای مطمئن شدن از چند نفر داخل انجمن هم پرس و جو کردم و نظر مساعدی نسبت بهش نداشتن و در کل از زیاد بودن غلط هاش خیلی ناراحت بودن
      کتاب زیست نسل جدید نشر الگو هم فعلا برای دهم کنکور 1400 منتشر شده و بقیه کتاب هاش هم به مرور چاپ خواهند شد (یه سری از دوستانی که از تست های نشر الگو ایراد میگرفتن با این کنکور فک نکنم دیگه بخوان ایراد بگیرن)(ساپورت کردن تست های قلمچی و گزینه دو و کنکور های اخیر هم نقطه قوت خوبی محسوب میشه)
      درباره منبع تکمیلی به نظرم همین کتاب های زیست نسل جدید انتشارات الگو رو کار کنید ( البته تعریف زیست پینوکیو خیلی سبز هم زیاد شنیدم ولی خودم حقیقتش ندیدمش که در چه وضیعتی قرار داره)
      درگیری زیاد در مورد منابع ریاضی و فیزیک و ... به نظرم درست نیس چون در این دروس تست زدن زیاد مهم هستش اما در مورد منابع شیمی و زیست ، این که کتابی که میگیریم در حد و اندازه کنکور و در سبک کنکور قرار داشته باشه خیلی مهمه
      پس یک مقدار دقت زیادی به خرج بدید
      گمون نکنم کتابی در سطح و اندازه هاای میکرو حمیدرضا زارع و یاخیلی سبز ماز بیاد بیرون... بهتر نیست پول کتابو بدیم ماز و مای زیست و یا لیموترش ثبت نام کنیم؟! سوالات گزینش شده و خوب

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من فانتوم رو داشتم که همون ایکیوس غلط زیاد داشت ولی تست قوی و نکته دار هم زیاد داشت بهتره از نزدیک کامل بررسیش کنید
      خیلی جاها تست داده بود چند گزینه درسته یا غلط و دوسه گزینه جواب داشت

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      گمون نکنم کتابی در سطح و اندازه هاای میکرو حمیدرضا زارع و یاخیلی سبز ماز بیاد بیرون... بهتر نیست پول کتابو بدیم ماز و مای زیست و یا لیموترش ثبت نام کنیم؟! سوالات گزینش شده و خوب
      بله این کارو هم میتونید انجام بدید . فکر خوبیه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این ترتیبی که گفتی، بر اساس سختی مطالب هست یا کیفیت مطالب ؟
      من درباره خیلی سبز خیلی تعریف شنیدم. منتها یادم نیست درباره کتاب های جامعش بود، یا کتاب پایه + دوازدهم. شما کدومش رو میگید ؟
      از نظر تنوع تیپ تست، فکر میکنید کدوم قویتر باشه ؟

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من درباره خیلی سبز خیلی تعریف شنیدم. منتها یادم نیست درباره کتاب های جامعش بود، یا کتاب پایه + دوازدهم. شما کدومش رو میگید ؟
      جامعش تستا پایش همون پینوکیوس پی دی افش دیدم

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ترتیب بر اساس کیفیت هستش
      کتاب هایی هم که گفتم پایه به پایه هستن چون برای مثال نشر الگو فقط کتاب پایه به پایه داره برای زیست شناسی
      در مورد تنوع تیپ تستی اول نشر الگو بعدش میکرو و در اخر خیلی سبز ( نشر الگو نسبت به میکرو و خیلی سبز تستای بسیار ییشتری داره ، برای مثال برا پایه دهم ، نشر الگو 800 یا 900 تست بیشتر داره!)
      خیلی سبز اکثر تست هایی که داره از همون مدل چند عبارتی هستش ( حداقل برای چاپ 98 اینجوری بودن)
      اما نشر الگو تیپ های مختلفی رو ساپورت میکنه
      در کل خیلی سبز درسنامه محور هستش و نشر الگو تست محور
      از لحاظ تستی هم باید بگم خیلی سبز کاملا تست اموزشی داره حالا با هر تیپ سوالی ، میکرو تست اموزشی تقریبا میشه گفت خیلی کم داره و نشر الگو هم به تعداد محدودی تست اموزشی داره ولی بقیش سوالات قوی رو شامل میشن
      در کل از نظر بالا بودن سطح اول نشر الگو بعدش میکرو و در نهایت خیلی سبز
      در مورد خریدن این کتاب ها اگر فردی بخواد خیلی کامل کار کنه ، اول خیلی سبز و بعدش نشر الگو ترکیب فوق العادیه
      ولی برای خرید یک کتاب به نظرم قطعا نشر الگو
      ویرایش توسط Hadi.Z : 04 شهریور 1399 در ساعت 01:19

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)