سلام،برادرم کنکوری ۹۸ بود و دانشگاه هم قبول شد ولی بخاطر قبول نشدن یکی از درس های نهایی تا ۳۱ شهریور ۹۸ نتونست دانشگاه ثبت نام کنه
در کنکور سراسری ۹۹ ثبت نام کرد و درخواست لغو محرومیت زد که باهاش موافقت شد
اون درس نهایی رو خرداد ۹۹ قبول شد
متولد ۱۵ مرداد ۱۳۸۰ هست
امسال به احتمال زیاد دوباره دانشگاه قبول میشه
نمیخوام غیبت بخوره باید چکار کنه ؟ رفتم پلیس +۱۰ زیاد درمورد اطلاعیه سنجش اطلاعی نداشتن
سوال دومم هم اینه
تو کارت ورود به جلسه سال اخذ دیپلم رو براش ۹۸ زدن نباید ۹۹ باشه؟ باید از باجه رفع نقص تغییر بدم؟
سلام دوستان یه سوال مگه شما کد سخا رو ندارید ؟ منم 98 دیپلم گرفتم ولی برام تو سایت نظام وظیفه معافیتم رو زده تیر 1400 یعنی این الان کشکه باید دفتر چه پست کنم؟
ویرایش توسط reg3xp : 03 شهریور 1399 در ساعت 11:17
دوستان من زنگ زدم به نظام وظیفه گفتن که من تا ۳۱ شهریور معافیت دارم و حتما لازم نیست تا یک هفته دفترچه پست کنم و میتونم تا پایان شهریور پست کنم
به اپراتورم در مورد خبر سنجش گفتم بهم گفت که خبر اشتباهه(راست و دروغشو نمیدونم)
سلام. من دی ماه سال پیش از دانشگاه شیراز انصرف دادم. الان تا دی ماه امسال معافیت دارم یا باید دفترچه پست کنم؟
سلام من امروز رفتم پلیس بعلاوه ده ، گفتن اون پیام سنجش رو ماهم دیدیم ولی طبق نظر سازمان وظیفه شما تا ۳۱ شهریور معافیت دارین نگران نباشین(خرداد پارسال گرفتم دیپلمم رو) فقط ی ده روز دیگ محض اطمینان بیا از خودم ی سوال بپرس دوباره...ب شمام ی همچین چیزی گفتن؟
همونطور که تو بالا گفتم چون کسانی که معافیتشون ۳۱ شهریور ۹۹ تموم میشه و نتایج شاید آبان بیاد باید دفترچه پست کنن تا غیبت نخورن
اگر در برگه برادرتون معافیت تا ۱۴۰۰ هستش مشکلی ندارید
برای اطمینان بیشتر میتونید به نظام وظیفه شهرتون یا پلیس +۱۰ مراجعه کنید یا با نظام وظیفه تماس بگیرید
ویرایش توسط reg3xp : 03 شهریور 1399 در ساعت 16:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)