دوستان من ارایه نشرالگو دیدم ،مال خیلی سبز تعداد تستش چجوریه؟ و اینکه تست ترکیبی زیاد داره؟ یا بیشتر تاکید روی تک ارایه داره؟
الگو
خیلی سبز
سایر(دریافت و ...)
دوستان من ارایه نشرالگو دیدم ،مال خیلی سبز تعداد تستش چجوریه؟ و اینکه تست ترکیبی زیاد داره؟ یا بیشتر تاکید روی تک ارایه داره؟
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
از نظر تعداد تست و بررسی تیپ بندی ها و . . . نشرالگو خیلی خوب عمل کرده و تعداد تستاش خیلی زیادن ولی دوتا ایراد داره
1- پاسخ نامه تشریحیش میتونست یکم کامل تر باشه
2-درسنامه ضعیفی داره
از نظر آموزشی کامل ترین کتاب برای آرایه کتاب هامون سبطی از نشردریافت هست ولی اگه برای آموزش اون رو بگیرید احتمالا برای تست اضافه به یه کتاب دیگه هم نیاز پیدا خواهید کرد.
یه تفکر بین اکثر دانش آموزا هست که آرایه زیاد نیاز به آموزش نداره و همه چیز باید توی تست یاد گرفته بشه که من شخصا خیلی با این موافق نیستم و بنظر من آموزش کامل تو ادبیات اهمیت بیشتری داره تا حل هزار و دو هزار و ده هزارتا تست
تاپیک تکراریه بخدا ! قبل زدت تاپیک از قسمت جست و جو که در سمت چپ و بالای سایت هست کمک بگیرید
پیشنهاد من هفت خوان هست ...خودم از الگو خیلی خوشم نیومد..نشر دریافت هم فقط از دستور زبانش استفاده کردم خوب بود
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
نشر الگو
چقدر وسواس داری تو انتخاب منبع
بخدا اشتباهه دوست خوبم...
*درصورت تمایل به دریافت مشاوره خصوصی، به من پیام خصوصی ارسال کنید*
معرفی بهترین منابع کنکور 1401 | یکبار برای همیشه
معرفی بهترین منابع کنکور 1400 | یکبار برای همیشه
تاپیک پرسش و پاسخ جامع ریاضی
تاپیک پرسش و پاسخ جامع فیزیک
این وضع ارایه ادبی الگو هستش در تاپیک دیگه هم گذاشتم !
ایا اصلا در کل ادبیات کهن و جدید یه بیت دیگه نبود که اون رو بزاره و تست، تک جوابه باشه؟!
یعنی ما بریم کنکور با در نظر گرفتن اینکه ارایه ها دو جواب دارن؟!
چه وضعشه اقای عبدالمحمدی! اون از دی وی دی های دستور زبانتون که 50 درصد یا بیشترش رو مستر بین پخش میکنین و ما بقیش رو با عباس عبدالمحمدی متلک میگین!
بلکل شخص خودم از وضیعت دبیران ادبیات کنکور ناراضیم ، چه از لحاظ پرداختن به حاشیه و چه از لحاظ تالیف کتب و محتوای اموزشی .
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
سلام ادبیات لغت و املا خیلی سبز ارایه الگو قرابت خیلی سبز و سبطی زبان فارسی الگو تاریخ ادبیات الگو و کتاب جامع خیلی سبز برای ادبیات کافیه پی دی اف این کتاب ها همش داخل تلگرام هستش
ویرایش توسط afshin.sadeghi : 14 آذر 1399 در ساعت 11:01
از پارسال دست دانش اموزای نظام جدید نشر الگو میدیدم و تعریفای زیادی هم میکردن ازش
اما لغت و املا نشر دریافت عالیه![]()
25 : 32 : 13 : 00
سلام اگه من حرفی چیزی در مورد دستور دریافت زدم غلط کردم اقا نخرین ! اضافی نوشته من اصلا هنگم . هفت خوان ها بنظرم بهتر باشن
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ارایه نشرالگو درسنامه ش و پاسخنامش ضعیفه،ولی تستای سراسری بیشتری رو پوشش داده(شاید ده درصدش تالیفی باشه بقیش ازمونا و سراسرین)
هفت خان رو ندیدم.
موضوعی میکروطلایی درسنامش خوبه جواباشم عالی و کاملن،توی ارایه اول اومده ارایه هارو توضیح داده و برای هر کدوم به صورت تک ارایه حداقل چهار و حداکثر بیست الی سی تا تست اورده و بعد تموم شدن ارایه ها کلا تستای ترکیبی اورده از سراسری و تالیفی،که خب جون دارم هستن
اول اینکه تعدد منابع اصلا خوب نیست
ب نظر من هر منبعی کاستی و ضعف خودشو داره
اما هفت خان ب نظر من بهتره
هفت خوان بی شک در دستورارایه ولغت واملا یک سر وگردن از سایر کتب بالاتره و نکته ای متمایزش اینه که هر 4 کتاب موضوعی رو تقسیم کردن بین مولفان مختلف و هرکتاب حداقل سه مولف داره که باعث شده کیفیت کتب به مراتب بالاتر بره فقط خرده ای که میشه گرفت نسبت به قرابت هست که درسنامه نداره وسطح سوالاتشم زیاد دشوار نیست که این ضعف رو شما اگه قرابتتون قویه که هیچی وگرنه به همراهش یک قرابت نشر دریافت بگیرین بترکونین ترکیبی
تعدد منابع خوب نیست ولی منبع اشتباه هم اگه عوض نشه کلن درسو نابود میکنه
بنظرم مشکل هیچکس تشخیص ارایه های یه بیت نیست مشکل قرابت معنایشه خیلی از بیتا اصلا نمیفهمیم چی میگه که بخایم ارایه هاشو پیدا کنیم
اول فصل اول کتاب تناسب مفهومی دریافت بخون بعد برو سراغ ارایه هفتخوان
الگو پاسخنامشو اصلن خودش ننوشته کتاب ادبیات ۹۰ درصد پاسخنامه مهمه ن خوده تست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)