از بین منابع تستی زیر لطفا نظراتتونو بدید با دلیل:
1.خیلی سبز پایه به پایه 2. میکرو پایه به پایه
3. ایکیو پلاس جامع 4.فارازمون
5.خیلی سبز جامع ماز
و گسی جزوه طلایی ماز رو دیده ،چطوره؟
از بین منابع تستی زیر لطفا نظراتتونو بدید با دلیل:
1.خیلی سبز پایه به پایه 2. میکرو پایه به پایه
3. ایکیو پلاس جامع 4.فارازمون
5.خیلی سبز جامع ماز
و گسی جزوه طلایی ماز رو دیده ،چطوره؟
ویرایش توسط Amirsh23 : 21 مرداد 1399 در ساعت 13:52
خب جزوه طلایی ماز مگه چند وقته اومده که انتظار داری بچه ها دیده باشن
برای منبع اول بهتره سمت آیکیو نری
در مورد خیلی سبز پایه به پایه بهتره یا جامع که خیراندیش و فرهمند نیا(ماز)نوشتن مطمئن نیستم نظری ندارم
درود
من بهت کتاب خیلی سبز پایه رو پیشنهاد میدم...چون گروه ماز هم باهاش مشارکت داشته...
https://kheilisabz.com/shop/%d8%b2%d...af%d9%87%d9%85 اینو میگمالبته نمیدونم چرا نداره
هفته پیش خریداری شد
جزوه طلایی ماز دهم و یازدهم واسه مایی که سال دیگه کنکور داریم فکر نکنم لازم باشه...ولی دوازدهمش خوبه
موفق باشی
اگه اینطوریه خیلی سبز جامع یا پایه بگیر چون تستاش عالیه و کتاب باکیفیتی هست ولی اگه به درسنامه نیاز شدیدی داری جزوه طلایی و خیلی سبز پایه به پایه فوق العادس که میگی درصدم بالاس پس به نظر من پایه رو که خوب خوندی درصدت بالاس خیلی سبز پایه یا جامع بگیر (که از قسمت دوازدهم جامع بعد اینکه قوی شدی تست میزنی ) که تستاش خیلی جونداره و سطحتو بهتر کن و برا دوازدهم خیلی سبز تکی یا جزوه طلایی دوازدهم بگیر که با درسنامه های مفصلش خودتو تقویت کنی چون فکر نکنم دوازدهمو به اندازه پایه قوی باشی
ویرایش توسط Amirsh23 : 21 مرداد 1399 در ساعت 14:04
In Service Of The Brain
میگم که جامع عین همون پایه هم داره دوازدهمم کنارش خوبیش اینه بعدا تو دوازدهم قوی شدی میتونی از دوازدهمش تست بزنی و یه نکته دیگه دوازدهم ماز جدا چاپ نمیشه که بذاری کنار پایه بشه جامع و اگه برا دوازدهمم نیاز پیدا کردی به تستای ماز مجبوری جامع بگیری یه نکته هم بگم که دوازدهم جدا که خیلی سبز چاپ کرده با دوازدهم ماز فرق داره
ویرایش توسط Amirsh23 : 21 مرداد 1399 در ساعت 14:07
احتمالا همون خیلی سبز12 بگیرم ،مازهم ازمونش شرکت کردم فکرنکنم دیگه نیاز به کتابشم پیدا کنم،
فقط شنیدم زیست و شیمیش خوبه ودرسهای دیگش افتضاحا![]()
ویرایش توسط scorpion2020 : 21 مرداد 1399 در ساعت 14:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)