سلام دوستان . با تشکر از آقا مهدی که زحمت میکشه و آزمونا رو رایگان در اختیار ما میزاره . من آزمون اولشو زدم . یه چنتا نکته هست که موظف میدونم خودمو که بهتون بگم
اول اینکه عین قلمچی و سایر آزمون ها زیر فعلای منفی خط کشیده نشده و خودتون باید دقت کنین ( مثلا روی سوال نوشته کدام مورد درست کامل نمیکند . شما فک میکنین کامل میکند . اشتباه میزنین )
دوم اینکه احساس میکنم کسی که آزمونای نظام جدیدو گرفته خودش نظام قدیم تسلط داره و برخی موارد و که تو کتاب نظام جدید نیستن تو سوالا داشتیم . مثلا یه دانش آموز نظام جدید طبق کتابای کنکور 99 نمیدونه بستره میتوکندری کجاس و از بستره میتوکندری به عنوان ( بخش داخلی ) یاد شده . یا مثلا کانال های آکواپرین که فقط شکلشو داریم ما و توضیحی ازش نیس که سوال داشتیم . یا مثلا اینکه ساده ترین گردش خون مضاعف رو ما نمیدونیم که توی دوزیستان هست و توی کتاب فقط از یه بخش میشه فهمیدش که نوشته ( گردش خون مضاعف از دوزیستان به بعد شکل گرفته است ) یا مثلن ما آنزیم تجزیه کننده آب در سبزینه p680 نداریم . حالا شاید یه بخشای حرفم اشتباه باشه ولی اینا بودن تو این آزمون و برای شما هم پیش میان . ولی در حد 60 70 درصد سوالا اوکی ان و منابعشون هم کنکور هم آزمونا هستن . گرچه اشتباه سوال کنکور که برای ذرت عنوان ( لپه ها ) رو به کار برده بود هم اصلاح نشده و بصورت کپی پیست قرار گرفته . درکل ارزش زدنشو داره . اما زیاد درگیر درصد مرصد نشین .
آرزوی موفقیت دارم واستون![]()