X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

زیست ده بیست درصد تو زمان باقی مونده

من نظام جدیدم تا الان نخوندم زیست هم یه طوری هست که نمیشه تو زمان کم خوند چون اگه مسلط نخونی میری تست رو میزنی میبینی درصدت منفی اومده
      برای اینکه بتونم زیست رو تو زمان کم ده بیست درصد بزنم میخوام گیاهی و جانوری بخونم
      از گیاهی میگن 10 تا امسال سوال میاد جانوری هم سه چهار تا درسته یا تعداد بیشتر یا کمتر از اینه؟
      همین ها رو بخونم کافیه؟
      چقدر برای خوندن اینا باید وقت بگذارم؟
      به نظرتون تو شصت هفتاد ساعت جمع میشه؟
      اگه به نظرتون شصت ساعت کمه برای دوتاش تو همین 60 ساعت فقط گیاهی بخونم میتونم چند درصد بزنم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستش من نظام قدیمم و از نظام جدیدا خبر ندارم
      ولی راحت ترین کار اینه که کتاب زیستت رو بگیری دستت با دفترچه کنکور سال قبل ببینی هر فصل چند تا تست داشته و کدوم فصلا واست راحته
      یه 2 ساعت وقت بذاری حل میشه
      فصلای راحت تر رو انتخاب کن و با دقت بخون از یه کتاب هم واسش کمی تست بزن اگه تستاش زیاد بود نصفشو بزن
      البته 20 درصد رو آدم میتونه تو یه هفته هم بخونه هم تست بزنه هفته های بعد هم تا کنکور 3~4 دور مرور کنه
      اگه میتونی به نظرم 20 درصد هم بیشتر کار کن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sadramalek نمایش پست ها
      من نظام جدیدم تا الان نخوندم زیست هم یه طوری هست که نمیشه تو زمان کم خوند چون اگه مسلط نخونی میری تست رو میزنی میبینی درصدت منفی اومده
      برای اینکه بتونم زیست رو تو زمان کم ده بیست درصد بزنم میخوام گیاهی و جانوری بخونم
      از گیاهی میگن 10 تا امسال سوال میاد جانوری هم سه چهار تا درسته یا تعداد بیشتر یا کمتر از اینه؟
      همین ها رو بخونم کافیه؟
      چقدر برای خوندن اینا باید وقت بگذارم؟
      به نظرتون تو شصت هفتاد ساعت جمع میشه؟
      اگه به نظرتون شصت ساعت کمه برای دوتاش تو همین 60 ساعت فقط گیاهی بخونم میتونم چند درصد بزنم؟
      همین 5 تا مبحث که میگمو مسلط بشی حداقل 20 میزنی: (حداقل تعداد تستی که داره روبروش هست)
      1) تنفس سلولی (هیچ پیشنیازیم نداره ، ولی خودش پیش نیاز تمام فصلاست) 2 تست
      2) گوارش (به ویژه فرایند جذب و نشخوار) 2 تست (پارسال 3 تست داشت)
      3) دستگاه تولید مثلی مرد و زن و تخمک زایی و اسپرم زایی 2 تست (پارسال حدود 3 تست ، امسالم بخونی و شانس بیاری 2 تا تستشو بتونی بزنی اگه ترکیبی ندن با میتوز و میوز و ...)
      4) حواس (هم انسانی هم جانوری هر دو مهمه) 2 تست (پارسال 3 تست داشت)
      5) گردش مواد (به خصوص الکتروکاردیوگرام و رگ ها و ساختار قلب و مقایسه جانوران) 4 تست (پارسال 5 تا تست داشت)

همینا رو بخون برو سر جلسه ، هیچ منبعیم نیاز نیست، فقط تستای کنکورشو بعد این که درسنامه خوندی بزن.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من ک نظام قدیمم ولی فصلایی مثل گوارش و گردش مواد قسمت هورمونهای گیاهی و جانوری میوز و میتوز حواس و تشریح مغز درصدبیارترن با مهدی (پست قبلی)موافقم ولی ی مبحثی مثل تولید مثل و بخصوص چرخه زنان واقعا سخت ووقتگیره من خودمم بعداز 150 بار خوندن و تست زدنو دیدن فیلم اموزشی حتی فیلم واقعی از مراحل این چرخه هنوز پنجاه پنجاه یا خدا یاخدا کنان جواب میدن تستا رو پس زیاد روش مانور نرو
      درکل فصلای اسونو که امکان ترکیبی شدنشون کمتره و قرار نیست همش استثنا حفظ کنی بخون

سوالم ازت اینه که با درصد 20 زیست دقیقا میخوای لنگرتو کجابندازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ale81 نمایش پست ها
      سلام
      من ک نظام قدیمم ولی فصلایی مثل گوارش و گردش مواد قسمت هورمونهای گیاهی و جانوری میوز و میتوز حواس و تشریح مغز درصدبیارترن با مهدی (پست قبلی)موافقم ولی ی مبحثی مثل تولید مثل و بخصوص چرخه زنان واقعا سخت ووقتگیره من خودمم بعداز 150 بار خوندن و تست زدنو دیدن فیلم اموزشی حتی فیلم واقعی از مراحل این چرخه هنوز پنجاه پنجاه یا خدا یاخدا کنان جواب میدن تستا رو پس زیاد روش مانور نرو
      درکل فصلای اسونو که امکان ترکیبی شدنشون کمتره و قرار نیست همش استثنا حفظ کنی بخون

سوالم ازت اینه که با درصد 20 زیست دقیقا میخوای لنگرتو کجابندازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      هورمون گیاهی 50 درصد سوالاش ترکیبی به شدت با بقیه مطالب گیاهیه (دیگه با گل مغربی ژنتیک جمعیتم سنجش ترکیب زد آزمون پیش) کسی که هنوز نمیدونه کلروپلاست چیه به نظرم اشتباهه بره هورمون گیاهی بخونه (هر چند همین دو صفحه رو بخونه هم خوبه ولی هیچ تضمینی نیست بتونه تست ترکیبی شو بزنه)
      نام: 98.jpg نمایش: 107 اندازه: 84.3 کیلو بایت
      نام: 654.jpg نمایش: 107 اندازه: 73.8 کیلو بایت
      میوز و میتوز معمولا تبدیل به یک یا دو گزینه میشن تو یه تست ترکیبی و تست خالص ندارن ولی چون نیازه ماده ژنتیک هم مطالعه کنه و کلا یه پکیج ژنتیک میشن با هم این فصلا ارزش وقت گذاشتن ندارن به نظرم.
      چرخه زنان و مردان امسال داخل جامع های سنجش 6 تا تست هم داشت خیلی خطرناکه، در کنارش تا الان خداروشکر تستایی که دادن داخل کنکور مثل تستای فحش خوری نبوده که علیرضا آروین داره توی قلم چی میده از این مبحث و تقریبا راحت و استاندارد بودن تستاش ، چرخه زنان قلق خاصی داره که بعد 2 3 بار خوندن با یه مرور همه چی اوکی میشه ارزش وقت گذاشتن داره.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

هورمون گیاهی 50 درصد سوالاش ترکیبی به شدت با بقیه مطالب گیاهیه (دیگه با گل مغربی ژنتیک جمعیتم سنجش ترکیب زد آزمون پیش) کسی که هنوز نمیدونه کلروپلاست چیه به نظرم اشتباهه بره هورمون گیاهی بخونه (هر چند همین دو صفحه رو بخونه هم خوبه ولی هیچ تضمینی نیست بتونه تست ترکیبی شو بزنه)

نام: 98.jpg نمایش: 107 اندازه: 84.3 کیلو بایت

هنوزم معتقدم هورمونهای گیاهی درصد بیارن ترکیبشونم اونقدرا پیچیده نیس بالاخره این اقا تشریحی برا مدرسه خونده دیگه
      بازم خودش تصمیم بگیره

خب حالا قلق چرخه زنان هم بفرمایید استفاده کنیم
      نام: 654.jpg نمایش: 107 اندازه: 73.8 کیلو بایت
      میوز و میتوز معمولا تبدیل به یک یا دو گزینه میشن تو یه تست ترکیبی و تست خالص ندارن ولی چون نیازه ماده ژنتیک هم مطالعه کنه و کلا یه پکیج ژنتیک میشن با هم این فصلا ارزش وقت گذاشتن ندارن به نظرم.
      چرخه زنان و مردان امسال داخل جامع های سنجش 6 تا تست هم داشت خیلی خطرناکه، در کنارش تا الان خداروشکر تستایی که دادن داخل کنکور مثل تستای فحش خوری نبوده که علیرضا آروین داره توی قلم چی میده از این مبحث و تقریبا راحت و استاندارد بودن تستاش ، چرخه زنان قلق خاصی داره که بعد 2 3 بار خوندن با یه مرور همه چی اوکی میشه ارزش وقت گذاشتن داره.

هنوزم معتقدم ک هورمونها درصد بیارن حتی اگ ترکیبم بشن اونقدر سخت نیست ازطرفی این اقا هم بالاخره برای مدرسه و نمره گرفتن اینارو خونده
      در کل تصمیم گیری با خودشه چون ادما متفاوتن من تجربه چندساله خودمو گفتم
      حالا قلق چرخه زنان رو هم بفرمایید استفاده کنیم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ale81 نمایش پست ها
      هنوزم معتقدم ک هورمونها درصد بیارن حتی اگ ترکیبم بشن اونقدر سخت نیست ازطرفی این اقا هم بالاخره برای مدرسه و نمره گرفتن اینارو خونده
      در کل تصمیم گیری با خودشه چون ادما متفاوتن من تجربه چندساله خودمو گفتم
      حالا قلق چرخه زنان رو هم بفرمایید استفاده کنیم
      ماهیت ترکیبی رو کلی گفتم _مثلا سال 93 و 95 داخل کشور گزینه ها ترکیبی چیده شدن ، الان بخونه موردی نیست ، دیگه اون 2 صفحه ای که عکسش رو ارسال کردم خوندنش بحث نداره واسه ایشون که تا الان 2 درصدم نخونده.

داخل این تاپیک پست اول ، جزوات نکته تست آپدیت 99 ، جزوه جلسه سوم ، صفحه 300 تا 342 چرخه تولید مثل زنان ، مطالعه کنید.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پیام ثبت بشه سوالم رو میپرسم

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

همین 5 تا مبحث که میگمو مسلط بشی حداقل 20 میزنی: (حداقل تعداد تستی که داره روبروش هست)
      1) تنفس سلولی (هیچ پیشنیازیم نداره ، ولی خودش پیش نیاز تمام فصلاست) 2 تست
      2) گوارش (به ویژه فرایند جذب و نشخوار) 2 تست (پارسال 3 تست داشت)
      3) دستگاه تولید مثلی مرد و زن و تخمک زایی و اسپرم زایی 2 تست (پارسال حدود 3 تست ، امسالم بخونی و شانس بیاری 2 تا تستشو بتونی بزنی اگه ترکیبی ندن با میتوز و میوز و ...)
      4) حواس (هم انسانی هم جانوری هر دو مهمه) 2 تست (پارسال 3 تست داشت)
      5) گردش مواد (به خصوص الکتروکاردیوگرام و رگ ها و ساختار قلب و مقایسه جانوران) 4 تست (پارسال 5 تا تست داشت)

همینا رو بخون برو سر جلسه ، هیچ منبعیم نیاز نیست، فقط تستای کنکورشو بعد این که درسنامه خوندی بزن.
      سلام این ها رو برای نظام جدید میگی؟
      مطمعنی همینقدر میاد؟
      میدونی من از چی میترسم از اینکه من زیست نخوندم مباحثی هم که تو میگی میتونند با بحث های دیگه انسانی ترکیب کنند .مثلا این دوتا یا سه تا تستی که میگی تو روی سوال یا تو یکی از گزینه ها از یه فصل دیگه انسانی نیاز باشه یا حتی یه نکته کوچیک و پیش پا افتاده از نظر تو که زیست خوندی ولی من که نخوندم و صفرم برام مشکل میشه
      تعداد تست هایی که گفتی مستقیم مستقیم از خود همون فصل هاست؟
      و در اخر خواهش میکنم سوال های خود من رو هم که اول پرسیدم رو هم جواب بده
      اینکه از گیاهی چلاجور تو اپارات دیدم میگفت 10-11 تا سوال میاد امسال .درسته ؟ پارسال چنتا بود؟
      گیاهی سخته ولی من فقط همین گیاهی رو میخونم و میخوام روش مسلط بشم هرچقدرم که سخت باشه فقط با خودش ترکیب میشه .یکمم هم خوندم خیلی برام سخت نیست یعنی راحت میفهمم
      همین گیاهی با تنفس سلولی میخوام بخونم
      بعدش وقت شد نمیدونم ژنتیک بخونم یا جانوری رو .
      در این مورد نظرت چیه ؟
      ترکیب کدوم کمتر هست؟
      تعداد تست هرکدوم؟
      شرمنده یکم سوال ها زیاد شد ولی این همه سوال های منه اگه بشه متن رو کپی کن توی متن خودم جواب بده سوال ها جا نمونه یا یادت نره خیلی خوب میشه و ممنون میشم

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مطمعنی همینقدر میاد؟
      میدونی من از چی میترسم از اینکه من زیست نخوندم مباحثی هم که تو میگی میتونند با بحث های دیگه انسانی ترکیب کنند .مثلا این دوتا یا سه تا تستی که میگی تو روی سوال یا تو یکی از گزینه ها از یه فصل دیگه انسانی نیاز باشه یا حتی یه نکته کوچیک و پیش پا افتاده از نظر تو که زیست خوندی ولی من که نخوندم و صفرم برام مشکل میشه
      اینکه از گیاهی چلاجور تو اپارات دیدم میگفت 10-11 تا سوال میاد امسال .درسته ؟ پارسال چنتا بود؟
      گیاهی سخته ولی من فقط همین گیاهی رو میخونم و میخوام روش مسلط بشم هرچقدرم که سخت باشه فقط با خودش ترکیب میشه .یکمم هم خوندم خیلی برام سخت نیست یعنی راحت میفهمم
      در این مورد نظرت چیه ؟
      ترکیب کدوم کمتر هست؟
      تعداد تست هرکدوم؟
      شرمنده یکم سوال ها زیاد شد ولی این همه سوال های منه اگه بشه متن رو کپی کن توی متن خودم جواب بده سوال ها جا نمونه یا یادت نره خیلی خوب میشه و ممنون میشم
      @mahdi_artur@
      خواهش میکنم این سوال رو همونطور که درخواست کردم متن رو کپی کن تو متن خودم تا اخر شب لطفا جواب بده خیلی ضروری لازم دارم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام ببخشید دیر شد داشتم تاپیک افزایش درصد 50 به 80 رو میزدم.
      بله
      مطمعنی همینقدر میاد؟
      منبع کنکور سال پیشه
      نترس ، چون مباحثی رو بهت پیشنهاد دادم که معمولا ترکیب زیادی نداشتن تو کنکور
      بله دقیقا مستقیم از همون فصل بود ، مگر این که یک یا دو گزینه گاها ترکیبی بوده
      از گیاهی پارسال نهاندانه مثلا 4 تا تست اومد ولی طول میکشه تا تثبیت کنی مگرنه خودم بهت میگفتم بخونیش، کسی گیاهی میخونه که فرصت بیشتری داشته باشه پس ریسک نکنی سر گیاهی بهتره
      باشه فقط گیاهی رو بخون ، هر جور راحت تری عمل کن، چون مباحث گیاهی سطح بالاتری نسبت به جانوری دارن بهت پیشنهاد کردم جانوری و انسانی بخونی ولی حالا چون اصرار داری اوکیه هر کار دوست داشتی و راحت تر بودی رو انجام بده
      باشه
      بعدی در کار نیست به نظرم فرصت نمیکنی به ژنتیک یا جانوری برسی ولی اگر فرصت کردی و گیاهی کامل تثبیت شد طبق لیست من جلو برو
      در این مورد نظرت چیه ؟
      اوکیه ، هر طور راحت تری خوبه
      ترکیب کدوم کمتر هست؟
      ترکیب جانوری اینطور نیست که ازش ترسوندنت ، نهایت گزینه ای که ممکنه ببینی اینه که بیاد گلبول های سفید از گردش مواد رو ترکیب کنه با ایمنی که تو چون گردش مواد رو دقیق و ترکیبی خودت خوندی ممکن نیست تستشو از دست بدی،
      گیاهی ترکیب بین فصلی زیادی داره ، تا وقتی مسلط به مفاهیم پایه اش نشی (مثل ویژگی های یاخته گیاهی ، فرایند های اسمز و انتشار و انتقال فعال و بافت شناسی گیاهی که خیلی سخته جا بندازی و ...) نمیتونی تست گیاهی رو بفهمی.

تعداد تست هرکدوم؟
      گفتم توی لیست پیشنهادیم، گیاهی رو هم یه سال داشتیم فقط 6 تا دادن ، حالا پارسال برای نظام جدید بواسطه نهاندانگان یکم بیشتر شد، امسال من طراح نیستم و تعداد سوالات گیاهی رو فقط طراحان میدونن که خیلی وقته قرنطینه ان.

ویرایش توسط mahdi_artur : 08 مرداد 1399 در ساعت 22:06

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      @mahdi_artur@
      خواهش میکنم این سوال رو همونطور که درخواست کردم متن رو کپی کن تو متن خودم تا اخر شب لطفا جواب بده خیلی ضروری لازم دارم
      چواب دادم ، پست بالا رو بخونید

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام ببخشید دیر شد داشتم تاپیک افزایش درصد 50 به 80 رو میزدم.
      بله
      مطمعنی همینقدر میاد؟
      منبع کنکور سال پیشه
      نترس ، چون مباحثی رو بهت پیشنهاد دادم که معمولا ترکیب زیادی نداشتن تو کنکور
      بله دقیقا مستقیم از همون فصل بود ، مگر این که یک یا دو گزینه گاها ترکیبی بوده
      از گیاهی پارسال نهاندانه مثلا 4 تا تست اومد ولی طول میکشه تا تثبیت کنی مگرنه خودم بهت میگفتم بخونیش، کسی گیاهی میخونه که فرصت بیشتری داشته باشه پس ریسک نکنی سر گیاهی بهتره
      باشه فقط گیاهی رو بخون ، هر جور راحت تری عمل کن، چون مباحث گیاهی سطح بالاتری نسبت به جانوری دارن بهت پیشنهاد کردم جانوری و انسانی بخونی ولی حالا چون اصرار داری اوکیه هر کار دوست داشتی و راحت تر بودی رو انجام بده
      باشه
      بعدی در کار نیست به نظرم فرصت نمیکنی به ژنتیک یا جانوری برسی ولی اگر فرصت کردی و گیاهی کامل تثبیت شد طبق لیست من جلو برو
      در این مورد نظرت چیه ؟
      اوکیه ، هر طور راحت تری خوبه
      ترکیب کدوم کمتر هست؟
      ترکیب جانوری اینطور نیست که ازش ترسوندنت ، نهایت گزینه ای که ممکنه ببینی اینه که بیاد گلبول های سفید از گردش مواد رو ترکیب کنه با ایمنی که تو چون گردش مواد رو دقیق و ترکیبی خودت خوندی ممکن نیست تستشو از دست بدی،
      گیاهی ترکیب بین فصلی زیادی داره ، تا وقتی مسلط به مفاهیم پایه اش نشی (مثل ویژگی های یاخته گیاهی ، فرایند های اسمز و انتشار و انتقال فعال و بافت شناسی گیاهی که خیلی سخته جا بندازی و ...) نمیتونی تست گیاهی رو بفهمی.

تعداد تست هرکدوم؟
      گفتم توی لیست پیشنهادیم، گیاهی رو هم یه سال داشتیم فقط 6 تا دادن ، حالا پارسال برای نظام جدید بواسطه نهاندانگان یکم بیشتر شد، امسال من طراح نیستم و تعداد سوالات گیاهی رو فقط طراحان میدونن که خیلی وقته قرنطینه ان.
      من مثل سگ میترسم بخاطر همین اینهمه سوال پرسیدم فکر کنم تو اینجور برداشت کردی که من به حرفات ارزش قائل نیستم ولی دلیلش اینکه میترسم وگرنه از اینکه کمک میکنی سپاسگذارم خدا خیرت بده
      ببین مثلا خودت گفتی چیزایی گفتی معمولا ترکیبی زیادی ندارن خب اگه ترکیبی بیاد خیلی هم کم هم بیاد حتی یه نکته کوچیک چون من بلد نیستم همونم از دست میدم
      یه سوال موند اونم اینکه گیاهی 10-11 سوال داره ؟
      چلاجور تو کلاس زمین شناسیش میگفت 11 تا گیاهی میاد 21 تا انسانی امسال
      بعد به نظرت برای گیاهی همون 6040 که امسال ظبط کردن و توش تست نیست کافیه یا بشینم صفر تا صد گیاهی پارسال رو ببینم که توش تست هم هست روان هم درس میده؟
      تو هفتاد ساعت میشه خوند یا کمه برای گیاهی؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      من مثل سگ میترسم بخاطر همین اینهمه سوال پرسیدم فکر کنم تو اینجور برداشت کردی که من به حرفات ارزش قائل نیستم ولی دلیلش اینکه میترسم وگرنه از اینکه کمک میکنی سپاسگذارم خدا خیرت بده
      ببین مثلا خودت گفتی چیزایی گفتی معمولا ترکیبی زیادی ندارن خب اگه ترکیبی بیاد خیلی هم کم هم بیاد حتی یه نکته کوچیک چون من بلد نیستم همونم از دست میدم
      یه سوال موند اونم اینکه گیاهی 10-11 سوال داره ؟
      چلاجور تو کلاس زمین شناسیش میگفت 11 تا گیاهی میاد 21 تا انسانی امسال
      بعد به نظرت برای گیاهی همون 6040 که امسال ظبط کردن و توش تست نیست کافیه یا بشینم صفر تا صد گیاهی پارسال رو ببینم که توش تست هم هست روان هم درس میده؟
      تو هفتاد ساعت میشه خوند یا کمه برای گیاهی؟
      خب شما تصمیم تون رو گرفتید و برای اطمینان حاصل کردن سوال می پرسید که به نظرم اشتباهه، الان زمان کمی مونده به نظرم به هر طریقی که بتونید درصدتون رو بالا بکشید، دیگه کاری به حرف های من و بقیه هم نداشته باشید (همون طور که قبلا هم نداشتید و عملا حرفایی که زدم هم بیهوده بود)
      تعداد تست گیاهی روی همون 10 تا حساب کنید.
      6040 هم هومن روان بخش گیاهیش محشره .

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

خب شما تصمیم تون رو گرفتید و برای اطمینان حاصل کردن سوال می پرسید که به نظرم اشتباهه، الان زمان کمی مونده به نظرم به هر طریقی که بتونید درصدتون رو بالا بکشید، دیگه کاری به حرف های من و بقیه هم نداشته باشید (همون طور که قبلا هم نداشتید و عملا حرفایی که زدم هم بیهوده بود)
      تعداد تست گیاهی روی همون 10 تا حساب کنید.
      6040 هم هومن روان بخش گیاهیش محشره .
      6040 امسال رو هومن روان نیست توش.تست هم حل نمیکنند .همون مال پارسال رو ببینم چون روان نیست؟
      هفتاد ساعت نگفتی به نظرت کافیه یا خیلی کمه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن