اصلا قرص خواب نخورين كه بيچاره ميكنه من براي امتحان اینکه ببینم چجوریه شب قبل ازمون قلمچي خوردم جاي اينكه شب خوابم بگيره صبح ساعت ٩ اثرش شروع شد كلا رو هوا بودم
اصلا قرص خواب نخورين كه بيچاره ميكنه من براي امتحان اینکه ببینم چجوریه شب قبل ازمون قلمچي خوردم جاي اينكه شب خوابم بگيره صبح ساعت ٩ اثرش شروع شد كلا رو هوا بودم
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
وووواااای تو هم اونجارو خوندی؟؟؟
عااااااییییی
+ عاقا به پستت اضافه کن بچه ها روز قبل کنکور نرن نینی سایت تاپیکای"شوهرم بهم خیانت کرد" و "مادرشوهرم شوهرمو پر میکنه" و "خواهرشوهر دخترعمم کادو یه دست لیوان ایرانی براش فرستاد" رو بخونن اعصابشون خط خطی میشهبه خودشون میان میبینن3ساعته نشستن ناله های مردمو میخونن
ویرایش توسط sis.b : 01 مرداد 1399 در ساعت 21:32
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
پارسال دیدم یه پسری اومد داخل کلاس تا یه دسته دار نوشیدنی و مغز و غیره باهاشه خلاصه اینکه با کمک هم تا آخر عمومی ها تمومش کردیم
شوخی کردم ولی خودم اینقدر گیلاس برده بودم تا سر وقت عربی یه گیلاس میخوردم یه خط میخوندم
...
مهدی ممنون پسر عالی بود . یکم استرس گرفتم ولی کارای قبل کنکور ک یادم میاد عجیب یه بندری میزنن سلولام مخصوصا شبش فک کنم کلا رو تخت بپلکونم خودمو والله #پسر اقدس خواهر سکینه
قبل از عمل کردن گوش کن....
قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....
قبل از شماتت کردن صبر کن...
قبل از دعا کردن ببخش....
قبل از دست کشیدن تلاش کن!....
نه بابا من سکینه ام نشسته ام تو خونه دارم سبزی پاک می کنم و 6 قلوهای شوهر سابقمو نگه میدارم تا جعفر آقا بیاد شب قورمه سبزی واسش بار گذاشتم ، نی نی سایت دیگه نمیرم چون مامانا یه چیزایی میگن که شوهرم هیچ کدومو نداره میترسم این یکیم از دستش بدم سر همین حرفا واسه همین گذاشتم کنار بجاش کلاس خیاطی و گلدوزی و ... ثبت نام کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)