خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

عاشقان شيمي بيايد!

سلام به همگي!
      اميدوارم حالِ درس خوندنتون عالي باشه!😍🌿
      بچه‌ها واقعیتش من توي درسام از شيمي خوشم نمياد!
      ميبينم شيمي دارم توي برنامم يه حال بدي بهم دست ميده!
      كمك كنيد باهاش بهتر رفتار كنم و دوست‌تر بشم♥️
      تجربيات خودتون رو به اشتراك بزاريد💫
      پ.ن: تجربي نظام جديدام،كنكوري ١٤٠٠
      مرسي.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شیمی=شیرین ترین درس تخصصی تجربی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.یکی از لذیذترین درسها شیمی هست اولش اون حالی که بهت دست میده به خاطر تلقینی هست که به خودت میکنی. به خودت بگو شاید این درس برام سخت باشه ولی من آسانترین درس برای خودم تبدیلش میکنم. دوم شما کنکور داری و چه بخوای یا نخوای باید باهاش کنار بیای .در کل اولش شاید یکم مشکل داشته باشی و رفته رفته بهش عادت میکنی.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. من هم تا پارسال خیلی بدم از شیمی میومد چون وسیع بود، حفظیات داشت، مسئله داشت، مفهوم داشت و ... و همیشه میگفتم شیمی ادبیات اختصاصی هاست! چون ادبیات هم خیلی موضوع و محتوا داره!!! اما حالا هر وقت از درس خسته میشم شیمی حل میکنم!! نمیدونم چطور شد که یهو ورق برگشت اما مطمئنم یه بخش خیلی قابل توجهش بخاطر معلمی بود که برای درس شیمی انتخاب کردم و منبعی که از روش خوندم! باعث شد مطالب تا حد زیادی توی ذهنم سازماندهی بشه و اون ترس و تنفر من از بین بره. اصولا ما دانش اموزا مهم ترین علت اینکه از یه درسی بدمون میاد بخاط اموزش بد و ناکاملی هست که در اون درس داشتیم... بنظرم شما هم جست و جو کن و ترکیب معلم+کتابی که باهات سازگاری داره رو پیدا کن ..

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شیمی درسی هست که باید بفهمیش تا بتونی باهاش کنار بیای،اگر بفهمیش از حل کردن سخت ترین تستاش لذت میبری ولی اگر نفهمی و حفظی برخورد کنی عذاب آور میشه....
      متاسفانه در بین کتاب های درسی نظام جدید کتاب های شیمی بد تالیف ترین هست.اومدن مطالب و پخش و پراکنده کردن و این کار رو سخت میکنه و البته یه سری مفاهیم اولیه مثل اوربیتال و الکترو نگاتیوی بیان نشده که تا حدی باعث میشن بعضی چیزای فهمیدنی حفظی بشن یا دانش آموز علت چیزی رو که میخونه متوجه نشه...(بقول بهمن اینی که دارید میخونید شیمی واقعی نیست)
      از دهم شروع کن و به این ترتیبی که میگم بخون انشالله مشکل حل میشه :
      1-هر فصل رو براساس سرفصل های کتاب کمک آموزشیت به چند بخش تقسیم کن
      2-هر بخش رو ابتدا از روی کتاب درسی خوب بخون و بعد درسنامه های کتاب کمک آموزشی رو خوب بخون و یاد بگیر و در صورت نیاز خلاصه برداری کن یا در کتاب درسی حاشیه نویسی کن
      3-بعد از اینکه مطمعن شدی خوب یاد گرفتی برو سراغ تست ها،تست هارو حل کن و پاسخ نامه رو بخون
      در شیمی مطالب تا حد زیادی به هم مربوط هست پس خیلی مهم هست که پیش نیاز هارو رعایت کنی،مثلا اگر دهم رو خوب یاد نگیری قطعا در یازدهم به مشکل میخوری چون مثلا فصل 1 یازدهم در واقع ادامه موضوعاتی هست که در فصل 1و2 دهم مطرح شده. پس مطالعه رو از شیمی دهم شروع کن وسعی کن در تابستون دهم رو کامل بخونی(فصل 3 دهم پیش نیاز فصل 1 دوازدهم هست اگر محلول هارو خوب یاد نگیری در مساعل اسید و باز به مشکل میخوری) از مرور کردن هم غافل نشو و سعی کن قبل از خوندن یک موضوع اگر قبلا چیزی در باره اون موضوع خوندی،مروری روی چیزایی که قبلا خوندی داشته باشی.مثلا وقتی میخوای استوکیومتری یازدهم رو بخونی خوبه قبلش مروری روی استوکیومتری دهم داشته باشی.
      همونطور که دوستمون بالاتر اشاره کرد انتخاب منبع درست بی نهایت مهم هست پس سعی کن منبع مناسب خودت رو پیدا کنی یعنی منبعی که باهاش ارتباط برقرار میکنی و متوجه میشی چی گفته(معمولا این مبنع خیلی سبز یا مبتکران هست)
      اگر بعد از چند هفته دیدی نمیتونی خودت بخونی کلاس یک دبیر خوب رو ثبت کن و با اون پیش برو.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هادی1 نمایش پست ها
      شیمی=شیرین ترین درس تخصصی تجربی
      You have that taste *-*

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درسنامه های مبتکران بهمن بازرگان من رو به شیمی علاقه مند کرد شاید اون برات خوب باشه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم دهم و یازدهم هییچی از شیمی نمیفهمیدم (فقط در حد تشریحی) کلا نمیتونستم تستاشو بزنم
      دوازدهم معلم شیمیمون عوض شد خانوم حقیقت اومد (اونایی ک کرمانشاهین میشناسنشون) یعنی عاااالی بهمون درس داد
      سختگیر بودا
      ولی ازمون تست میخواست مثلا برامون تعیین میکرد ک از روی این فصل میکرو تا جلسه ی بعد ک شیمی داشتیم تقریبا روزی50 تا یا 70 تا تست بزنیم برگه باطله هامونو هم بیاریم ک چک کنه مطمئن بشه
      هرچیم اشکال داشتیم میپرسیدیم برامون حلش میکرد و توضیح میداد
      همون سال درصدم خیییلی خوب شد تا 50 - 60 اومد (اونم منی ک اصلا نمیتونستم تستای شیمیو جواب بدم)
      اگه معلم امسالتون باهاتون تستی کار کنه خیلی خوب میشه
      اگرم کار نکرد خودت برا خودت برنامه بچین ولی حتمااا باید پیوسته تست بزنی قطعش نکنی برنامتو

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من برای نظام قدیم همین مشکلوداشتم و با کتابای شیمی مبتکران اقای بازرگانی حقیقتا ب شیمی علاقه پیدا کردم و کنکوروهم 80 زدم
      حالا برای نظام جدید نمیدونم چطوریه کتاباشون ولی پیشنهاد میکنم یه بررسی داشته باشین شاید شمارو هم علاقه مند کرد

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شیمی خیلیییی شیرینه
      ولی
      من حس شمارو به فیزیک و ریاضی دارم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از بس کلاسا آنلاین و مزخرفه ، من مجبورم از الان که دهمم معلم خصوصی بگیرم تا بفهمم ، اما خداییش تاحالا که خوب بوده اما گرونه������

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن