«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
خواهش می کنم
30 روز بیشتر نمونده و هدف مطالعه فیزیک پایه است، از فیزیک پایه ، فیزیک سوم دشوار تر از فیزیک دوم (دهم) بود، لذا اول کار دشوار تر انجام بشه بعدا کار ساده تر یعنی اول فیزیک پایه سوم بعدا فیزیک دوم .
در مورد سختی کار هم باید به زمان کم اشاره کنیم، در زمان کم تنها راه موفق شدن انجام دادن کارای سخت تره ، عادی پیش روی کردن نیازی به زدن تاپیک نداشت به نظرم
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
منم هستم
واقن خیلی نیاز داشتم به همچین جایی از وقتی عهدنامرو امضا کردم مرسی استارتر
فقط من برنامه خودمو میخونم که این مباحث رو هم توش داره
هرشب میام گزارش کار میدم![]()
Lost in DayDream
Dark Paradise
چون فرصت کوتاهه بهترین و کوتاه ترین درسنامه های بازار مثل کتاب های خط ویژه و زیپ اندیشه فائق و ... منابع مناسب مطالعاتی محسوب میشن در کنار این منابع بهترین تست ها هم تست های کنکور های 5 6 سال اخیر هستند، برای دروس اختصاصی تست های کنکور و تست های منتخب آزمون های آزمایشی و برای دروس عمومی تست های کنکور کفایت میکنه.
مرسی واقعا ممنونم از شما فقط من برنامه رو دیدم تایم مطالعاتی برای روز اول حدود 8 ساعت و نیم بود ولی تو تایپیک گفتید شما برای رسوندن برنامه سما باید 16 تا 18 ساعت مطالعه روزانه داشته باشید یکم گیج شدم میشه برنامه رو یک بار کامل برام توضیح بدیدو میشه تو این 14 روز اول ما پییش1 بعلاوه پایه 3 کامل بخونیم؟
Dark Paradise
سلام...
من صفر نیستم ولی از نظر تایمی متاسفانه مشکل دارم و تایم مطالعم اومده پایین...
اگر مشکلی نیست و بقیه گزارش کار میدن منم میتونم گزارش کار بدم؟
خواهش می کنم
ببینید تایم پیش فرضی که نوشته شده یک واحد از تایم کلی هست که باید به اون درس بدید، مثلا اگر 1 واحد از تایم کلی درسی 1 ساعت و نیم باشه ، ممکنه شما 2 واحد از درس مورد نظر رو مطالعه کنید یعنی 3 ساعت، و شخص دیگه واسش همون 1 واحد یعنی 1 و نیم ساعت کافی باشه، برای دوستانی که تازه میخوان شروع کنند قطعا این واحد ها برای مطالعه و تست زدن هر درس بیشتر میشه و برای دوستی که به دید جمع بندی و مرور به این برنامه نگاه میکنه خب تعداد هر واحد کمتر ،
به نظر من کسی که تازه شروع کرده قطعا از هر درس حدود 2 واحد تایم برمیداره در این صورت بین 16 تا 18 ساعت زمان برای اجرای کامل برنامه نیاز داره که باید خودش این تایم رو مدیریت کنه تا برنامه فاز اول کامل اجرا بشه.
Dark Paradise
قاعدتا 14 روز بعدی پایه دومه،
من احتمال میدم شما به حکم جمع بندی به این برنامه نگاه کردین ، چون برنامه یکم فراتر از جمع بندیه لذا پیش دانشگاهی رو شامل نمیشه، ولی شما خودتون میتونید برنامه رو باز هم فشرده تر کنید و پیش 1 و 2 رو هم قرار بدید داخل ، قاعدتا برای شخصی که مطالعه کافی نداشته خیلی سخته که در عرض 32 روز پایه و پیش رو تموم کنه.
راستش من پایم متوسطه و صفر صفر نیستم برعکس پایه عمومی ها بسیار قوی و زیست و شیمی خوبی دارمم فقط 2 ماهه به دلایل مختلف نخوندم و بیشتر نگرانی من برای ریاضی و فیزیک هست اگر بشه منو راهنمایی کنید برای رسیدن به درصد بین 50 تا 75 توی این دو تا درس چه مباحثی رو بخونم و از چ منابعب بقیه درس ها رو میتونم تو 30 روز برسونم ممنون میشم واقعا اگر کمکم کنید
Dark Paradise
با ریاضی همین برنامه جلو بیاید + مبحث آمار رو هم خودتون خارج از برنامه بخونید.
برای فیزیک هم علاوه بر پیشروی با این برنامه این تاپیک رو هم ببینید:
http://forum.konkur.in/thread73009-4.html#post1611899
اقای mahdi artur خواستم بخاطر تاپیکای خوبی که زدید برای بچه هایی که الان قطعا بیشتر استرسشون بی برنامگی هست تشکر کنم
قطعا قلب بزرگی دارید و صدالبته مثل شما افراد دیگه ای هم دیدم توی انجمن که به بچه ها کمک میکنن واقعا کار بزرگی میکنید و قطعا انرژی مثبت این کار به خودتون برمیگرده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)