X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 78
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

از الان بخونم میشه؟

سلام من صفر صفرم
      اگه از الان تا کنکور بشینم 950 ساعت درس بخونم یعنی هر روز 16.5 ساعت به چه رتبه ای میتونم برسم؟
      تو اختصاصی ها هم نمیخوام ریاضی و فیزیک بخونم
      میخونما ولی ریاضی رو برای 10 درصد میخونم و فیزیک رو برای 30 درصد زدن
      با این شرایط بقیه درسا رو میتونم به چه درصدایی برسونم؟
      میخوام این درصدا رو بزنم تو این زمان میشه؟ هر کدوم چند ساعت میخواد؟
      ادبیات 36
      عربی 60
      دینی 68
      زبان 52
      فیزیک 27
      ریاضی 10
      زیست و شیمی 50

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      کسی که صفره نمیتونه ۱۶ ساعت بخونه هر چند رتبه برتر هم این همه ساعت نمیتونه بخونه بهتره برا سال بعد برنامه ریزی کنی ولی از الان بخون روزی هشت یا ده ساعت پیوسته کافیه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      کسی که صفره نمیتونه ۱۶ ساعت بخونه هر چند رتبه برتر هم این همه ساعت نمیتونه بخونه بهتره برا سال بعد برنامه ریزی کنی ولی از الان بخون روزی هشت یا ده ساعت پیوسته کافیه
      داداش فرض رو بگیر بتونم بخونم.اونموقع با همین شرایط و درصدایی که گفتم نظرت رو بگو

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره میشه عمومیا رو خیلی تقویت کن با زیست و شیمی،،،،کارنامه ۹۰۰ منطقه ۱ امسال ریاضی ۷ درصد فیزیک ۸ درصد زده بود و با بقیه جبران کرده بود قوی کردن عمومیا کاری نداره فقط پیوستگی روزانه میخواد،،، نمیدونم نظام جدیدی یا قدیم ولی حتی تو این فاصله هم میتونی بیشتر کولاک کنی اگه نظام جدید باشی ،،اگه هم قدیم با میتونی به این درصدا برسی مخصوصا ادبیات که این ۳۶ تا فقط میشه تستای قرابت،،، شیمی هم که پارسال ۴۰ درصد حفظی بود یه خط ویژه بگیری دستت روزی دو ساعت روش بخونی این که فیکسه فیکس میشه برات....
      تهش اینکه میشه حتما هم میشه شروع کن ۶ ساعت زیست بخون ۳تا ۴ ساعت شیمی ۴ ساعت عمومی و یه ازمون عمومی هم کنکور اخر شبی یا اول صبحی و تحلیلش
      کنکورا هم نگران نباش شده باشه ۲۰ روز اخر هر روزم بدیشون میرسی و تحلیلشون میکنی،،با یه مشاور رتبه برتر که میدونه و میتونه کمکت کنه اگه نیاز داری حرف بزن اگه خودت میتونی هم نمیخواد به حرف هیچکس دیگه هم گوش نده همه تلاشتو کن حداقل بعدش پشیمونی نداره و به هیچ حرف ناامیدی گوش نده بشو قورباغه کر(اگه داستانشو بدونی)

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jacks نمایش پست ها
      سلام من صفر صفرم
      اگه از الان تا کنکور بشینم 950 ساعت درس بخونم یعنی هر روز 16.5 ساعت به چه رتبه ای میتونم برسم؟
      ادبیات 36
      عربی 60
      دینی 68
      زبان 52
      فیزیک 27
      ریاضی 10
      زیست و شیمی 50
      .
      سلام .
      ببین راستش به نظر من این که فقط بخوای یه درسی رو برای درصد خاص بخونی ، جواب درستی نمیده . تجربه ی خودم بهم میگه که اگر مثلا ریاضی رو برای درصد ۱۰ و. مثلا فقط سوالات احتمال و لگاریتم بخونم ، احتمال اینکه به این درصد نرسم خیلی بیشتر از وقتیه که مباحث رو به صورت کلی بخونم .
      حذف میحث هم یه مسئله ی کاملا سلیقه ای هستش . مثلا اگر از من بپرسند از ریاضی کدوم فصلش رو حاضری حذف کنی ، قطعا جوابم اینه که لگاریتم رو حذف میکنم ولی مشتق رو به هیچ قیمتی از دست نمی‌دم ، درصورتی که همه از مشتق واهمه دارند و عاشق لگاریتم هستند .
      درسته که یه سری از فصل ها باید حذف بشه ، ولی هدف روی این حذف کردنه باید باشه ، نه انتخاب کردن فصل برای خوندن . به نظرم چندتا فصل سنگین از ریاضی و فیزیک که از قیافه‌شون خوشت نمیاد رو حذف کن و بقیه ش رو خیلی نرمال شروع کن به خوندن .
      برای درس ها ( مخصوصا اختصاصی ها ) از هر پایه ، پنج نمونه نمونه سوال امتحان تشریحی از نیمه اول و دوم سال ( ترجیحا نهایی یا مدارس درخشان ) دانلود کن ، خیلی به سرعت یادگیریت کمک میکنه .
      وسواس رو توی کامل زدن تست ها کنار بذار و برای هر درس به طور خاص مطالعه کن و برای سطح معلوماتت از هر درس ، سقف تعیین کن . مثلا سقفت رو این تعیین کن که اونقدری که بتونی به سوالات امتحانی ای که دانلود کردی یا سوالات کنکور پنج سال اخیر از الکتریسیته ساکن جواب بدی ، کافیه و دنبال جزئیات بیشتر نباشی .
      تجربه ی شخصی خودم بهم میگه که دقیقا زمان بیدار شدن اون غول درونی ای که داریم ، دقیقه ی نود هستش و اگر از ترس یا امید یا استرس ، درست تغذیه‌ش کنیم ، کارش رو هم خیلی خوب بلده .
      پس فقط بیدارش کن و خودت رو با کسی مقایسه نکن و فقط شروع کن .

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اون حرف دوستمون که درباره قورباغه کر بود داستانشو خوندم خیلی قشنگ بود.
      من هیچ وقت راستش این سوالای مشابه شما رو تو یه جمع مخصوصا کنکوریا نمیپرسم
      چون احتمال اینکه نا امیدت کنن خیلی بیشتره تا امیدوار بشی به خوندن.
      همه چی به خودتون برمیگرده.
      به ذهن خودتون.
      منم کم کم میخوام اینجارو ترک کنم
      چون داره تاثیر منفی میذاره روم
      سعی کنید ادمای سمی رو دور کنید از خودتون و فقط باور کنید خودتون رو و شروع کنید
      تعداد خیلی زیادی مثل شما بودن ک از الان شروع کردن و موفقم شدن به رشته های تاپ رسیدن
      خیلیا حتی اسمشونم نشنیدیم.
      نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط B3hism نمایش پست ها
      .
      سلام .
      ببین راستش به نظر من این که فقط بخوای یه درسی رو برای درصد خاص بخونی ، جواب درستی نمیده . تجربه ی خودم بهم میگه که اگر مثلا ریاضی رو برای درصد ۱۰ و. مثلا فقط سوالات احتمال و لگاریتم بخونم ، احتمال اینکه به این درصد نرسم خیلی بیشتر از وقتیه که مباحث رو به صورت کلی بخونم .
      حذف میحث هم یه مسئله ی کاملا سلیقه ای هستش . مثلا اگر از من بپرسند از ریاضی کدوم فصلش رو حاضری حذف کنی ، قطعا جوابم اینه که لگاریتم رو حذف میکنم ولی مشتق رو به هیچ قیمتی از دست نمی‌دم ، درصورتی که همه از مشتق واهمه دارند و عاشق لگاریتم هستند .
      درسته که یه سری از فصل ها باید حذف بشه ، ولی هدف روی این حذف کردنه باید باشه ، نه انتخاب کردن فصل برای خوندن . به نظرم چندتا فصل سنگین از ریاضی و فیزیک که از قیافه‌شون خوشت نمیاد رو حذف کن و بقیه ش رو خیلی نرمال شروع کن به خوندن .
      برای درس ها ( مخصوصا اختصاصی ها ) از هر پایه ، پنج نمونه نمونه سوال امتحان تشریحی از نیمه اول و دوم سال ( ترجیحا نهایی یا مدارس درخشان ) دانلود کن ، خیلی به سرعت یادگیریت کمک میکنه .
      وسواس رو توی کامل زدن تست ها کنار بذار و برای هر درس به طور خاص مطالعه کن و برای سطح معلوماتت از هر درس ، سقف تعیین کن . مثلا سقفت رو این تعیین کن که اونقدری که بتونی به سوالات امتحانی ای که دانلود کردی یا سوالات کنکور پنج سال اخیر از الکتریسیته ساکن جواب بدی ، کافیه و دنبال جزئیات بیشتر نباشی .
      تجربه ی شخصی خودم بهم میگه که دقیقا زمان بیدار شدن اون غول درونی ای که داریم ، دقیقه ی نود هستش و اگر از ترس یا امید یا استرس ، درست تغذیه‌ش کنیم ، کارش رو هم خیلی خوب بلده .
      پس فقط بیدارش کن و خودت رو با کسی مقایسه نکن و فقط شروع کن .
      اگه یه سوال مشتق اومد که با لگاریتم ترکیب شده بود چی؟
      نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina_medicine نمایش پست ها
      خب این خیلی نامتحتمله چون اصلا مشتق لگاریتمی نمیخونیم ما
      ولی خب بله حق با ایشونه
      سوالات فصل مشتق اصولا جورین که اگه بخوان سختشون کنن میان محاسبات عجیب غریب میدن. و خب توی هیچکدوم از کنکورا و حتی آزمون آزمایشیا نیومدن جوری سوال طرح کنن که یه ایده جدید و خفن داشته باشه چون مشتق جوریه که دامنه سوالاتش به نسبت محدوده
      ولی لگاریتم ماشالله هزار ماشالله میتونن ازش کیلویی سوال خفن و ایده دار و غیرقابل حل بدن

کلا مشتق فصل ساده ایه چون 90 درصد درس نامه و آموزشش همون مشتق گیری میشه بعد دیگه یه سری نکات خُرد داره فقط
      یعنی اگه منبع آموزشی خوب باشه, کل مشتق رو میشه 3-4 روزه جمع کرد (با کلی تست) ولی خب لگاریتم وقت بیشتری میطلبه بنظر من

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina_medicine نمایش پست ها
      دقیقا عرض من هم همین بود که انتخاب چندتا درس محدود ، غلطه .
      اگر هم خیلی اذیتمون کرد ، با احترام به مخاطب ، صبر میکنیم تیتاب رو بدند و بخوریم و جلسه کنکور رو کات بدیم .

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سوالات زیست کنکور های سال های قبل رو بخور ، ببین خوندن و حفظ شدن کافی نیست بخورشون ، فصل ب فصل هم نه ، دفترچه کنکور هم خارج هم داخل سال های قبل رو دان کن و زیستشون رو بخون ، هرسوال رو میخونی بلافاصله جوابش رو هم بخون بعدم برو سراغ همون مبحث از کتاب درسی ، با این کار صفر هم ک باشی تا هفتاد درصد میری قشنگ ، فقط باید هرروز این کاررو انجام بدی دیگه . برای عمومی ها هم صفر باشی تا هفتاد میتونی بری ، فقط باید زیاد بخونی ، توی عمومی جز عربی و زبان خوندن ملاکه ، تا میتونی ادبیات رو بخون ، یعنی تاریخ ادبیات اگه دارین بخون و لغات رو قورت بده املای کلمات رو حفظ کن اورده اند های کتاب رو قشنگ بخون برای املا و اگ زبان فارسی دارید داستان و املای زبان فارسی رو خوب بخون برای قرابت تا میتونی تست زمان دار بزن ، درسنامه نمیخواد فقط تست زمان دار ، تا 30 تست بزنی عالیه ، سی تست قرابت زماندار روزانه ، البته اگ جوابشو بلافاصله چک کنی بهتر میشه ، برای ارایه هم وسواسی نشو ، ی راست برو توی تست و از توی تست همه چی رو خود ب خود یاد میگری ، فیلم دیدن و درسنامه خوندن برای ارایه قرابت خریته .
      عربی روزی یک مبحث رو میتونی جمع کنی
      یه روز قواعد ترجمه رو بذار
      فردا ش عربی پایه رو بخون ( اول دبیرستان یا نهم ) روز بعدش معرفه نکره روز بعد اعراب روز بعد اعراب فعل مضارع ... بیست روز طول میکشه کل عربی رو تموم کنی اما با روزی ی مبحث عربی رو میرسی بالا بزنی ، فقط روزی ی مبحث اونم در حد سی تا تست بزنی بسه . قواعد عربی سوم هم که اسونه نمیخواد خودکشی کنی و اگ نظام جدید باشی کلا عربی تون چیزی نداره ک بخوای بپیچونی همه ش رو باید بخونی ن اعلال دارین نه اعراب رو کامل دارین ...
      زبان دایره لغت بالا میخواد ، در حد 4 تا تست گرامر بیشتر نمیاد بقیه فقط لغت فقططط
      تا میتونی لغت بخون ، لغت خالی نه ، کاربردش تو جمله رو یاد بگیر ، و روزی 20 تا لغت ده تا گرامر یک ریدینگ ی کلوز رو داشته باش
      زیست رو ک گفتم چ کنی ، باور کن با همون روشی ک گفتم زیست رو تا هفتاد میتونی برسونی حتی اگ صفر باشی ، من خودم برای 98 امتحان کردم ب شدت جواب داد و راضی بودم
      برای ریاضی فیزیک ایده ای ندارم ولی برای شیمی اگه بتونی یه هفته ی کامل وقت بذاری ، توی یه هفته یه کنکور زیست رو تحلیل کنی ، 2 تا 3 ساعت برای عمومی ت بذاری و بعدش پشت سر هم شیمی بخونی و تست بزنی سر ی هفته کل شیمی رو می بندی ، اما دیگ ب فیزیک ریاضی تو اون هفته نمی رسی ک البتع میتونی توی هفته های بعد ب جای شیمی این کاررو برای ریاضی و بعد فیزیک انجام بدی
      ببین روزی 16 ساعت خوندن ی جور جوک هست ، ولی اگ بتونی عالیه ، ب این هم فکر نکن ک هرروز همه ی درس ها رو بخونی خسته میشی
      الان وقت زیادی نیس ک دنبال تنوع باشی همین ک برای هر درس اختصاصی ی هفته وقت بذاری و بعد هفته ی بعد بری سراغ ی اختصاصی دیگ و کل روز های هفته کنار اون یک درس تخصصی چهار تا عمومی رو داشته باشی سر یک یکو نیم ماه کل درسات رو میخونی . الان تو این بازه با سطح صفر فقط حمله کردن جواب میده ، اونم ن همزمان ب چند تا درس چون له میشی ، هر هفته رو برای یک درس بذار و تو اون یک درس رو له کن ، تمرکز ت هم روی تستای سراسری باشه
      از کنار نظرات مردم ساده گذر کن ، هفت میلیارد آدم و هفت میلیارد عقیده و نظر ، لازم نیست با تک تک شون مخالفت کنی ، نه عمر تو قد میده و نه مردم علاقه ای به تحمیل شدن عقاید تو دارن ! شاید اون که در اشتباهه خود تو باشی

ویرایش توسط Maryam.mz : 03 تیر 1399 در ساعت 12:09

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگ عیگ آدم بشینی بخونی چرا نشه میشع
      فقط باید بخونی
      عین آدم
      و باور داشته باش ک میشه
      اینو من بهت میگم
      خودتو باور کن و شروع کن
      پای خودت وایسادن قشنگه پاش وایسا

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam.mz نمایش پست ها
      سوالات زیست کنکور های سال های قبل رو بخور ، ببین خوندن و حفظ شدن کافی نیست بخورشون ، فصل ب فصل هم نه ، دفترچه کنکور هم خارج هم داخل سال های قبل رو دان کن و زیستشون رو بخون ، هرسوال رو میخونی بلافاصله جوابش رو هم بخون بعدم برو سراغ همون مبحث از کتاب درسی ، با این کار صفر هم ک باشی تا هفتاد درصد میری قشنگ ، فقط باید هرروز این کاررو انجام بدی دیگه . برای عمومی ها هم صفر باشی تا هفتاد میتونی بری ، فقط باید زیاد بخونی ، توی عمومی جز عربی و زبان خوندن ملاکه ، تا میتونی ادبیات رو بخون ، یعنی تاریخ ادبیات اگه دارین بخون و لغات رو قورت بده املای کلمات رو حفظ کن اورده اند های کتاب رو قشنگ بخون برای املا و اگ زبان فارسی دارید داستان و املای زبان فارسی رو خوب بخون برای قرابت تا میتونی تست زمان دار بزن ، درسنامه نمیخواد فقط تست زمان دار ، تا 30 تست بزنی عالیه ، سی تست قرابت زماندار روزانه ، البته اگ جوابشو بلافاصله چک کنی بهتر میشه ، برای ارایه هم وسواسی نشو ، ی راست برو توی تست و از توی تست همه چی رو خود ب خود یاد میگری ، فیلم دیدن و درسنامه خوندن برای ارایه قرابت خریته .
      عربی روزی یک مبحث رو میتونی جمع کنی
      یه روز قواعد ترجمه رو بذار
      فردا ش عربی پایه رو بخون ( اول دبیرستان یا نهم ) روز بعدش معرفه نکره روز بعد اعراب روز بعد اعراب فعل مضارع ... بیست روز طول میکشه کل عربی رو تموم کنی اما با روزی ی مبحث عربی رو میرسی بالا بزنی ، فقط روزی ی مبحث اونم در حد سی تا تست بزنی بسه . قواعد عربی سوم هم که اسونه نمیخواد خودکشی کنی و اگ نظام جدید باشی کلا عربی تون چیزی نداره ک بخوای بپیچونی همه ش رو باید بخونی ن اعلال دارین نه اعراب رو کامل دارین ...
      زبان دایره لغت بالا میخواد ، در حد 4 تا تست گرامر بیشتر نمیاد بقیه فقط لغت فقططط
      تا میتونی لغت بخون ، لغت خالی نه ، کاربردش تو جمله رو یاد بگیر ، و روزی 20 تا لغت ده تا گرامر یک ریدینگ ی کلوز رو داشته باش
      زیست رو ک گفتم چ کنی ، باور کن با همون روشی ک گفتم زیست رو تا هفتاد میتونی برسونی حتی اگ صفر باشی ، من خودم برای 98 امتحان کردم ب شدت جواب داد و راضی بودم
      برای ریاضی فیزیک ایده ای ندارم ولی برای شیمی اگه بتونی یه هفته ی کامل وقت بذاری ، توی یه هفته یه کنکور زیست رو تحلیل کنی ، 2 تا 3 ساعت برای عمومی ت بذاری و بعدش پشت سر هم شیمی بخونی و تست بزنی سر ی هفته کل شیمی رو می بندی ، اما دیگ ب فیزیک ریاضی تو اون هفته نمی رسی ک البتع میتونی توی هفته های بعد ب جای شیمی این کاررو برای ریاضی و بعد فیزیک انجام بدی
      ببین روزی 16 ساعت خوندن ی جور جوک هست ، ولی اگ بتونی عالیه ، ب این هم فکر نکن ک هرروز همه ی درس ها رو بخونی خسته میشی
      الان وقت زیادی نیس ک دنبال تنوع باشی همین ک برای هر درس اختصاصی ی هفته وقت بذاری و بعد هفته ی بعد بری سراغ ی اختصاصی دیگ و کل روز های هفته کنار اون یک درس تخصصی چهار تا عمومی رو داشته باشی سر یک یکو نیم ماه کل درسات رو میخونی . الان تو این بازه با سطح صفر فقط حمله کردن جواب میده ، اونم ن همزمان ب چند تا درس چون له میشی ، هر هفته رو برای یک درس بذار و تو اون یک درس رو له کن ، تمرکز ت هم روی تستای سراسری باشه
      آیا این روشی ک گفتی ک هر هفته ی اختصاصی بخونه کسی تجربه داشته یا همینجوری نظرت اینه

با اون روش زیست ک گفتی زیستو چند زدی؟رتبت چند شد کنکورکلا؟
      ویرایش توسط Mr.Moein : 03 تیر 1399 در ساعت 13:24

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MR.X نمایش پست ها
      آیا این روشی ک گفتی ک هر هفته ی اختصاصی بخونه کسی تجربه داشته یا همینجوری نظرت اینه

اره این سوال منم هست.هفته ای یه اختصاصی رو کسی تجربه کرده؟بنظر ریسکی میاد

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jacks نمایش پست ها
      سلام من صفر صفرم
      ادبیات 36
      عربی 60
      دینی 68
      زبان 52
      فیزیک 27
      ریاضی 10
      زیست و شیمی 50
      به به
      بازم یکی از این تاپیک های " از الان میشه؟ " :d

پسرخوب ، گوجه و بادمجون نیومدی بخری که یک ماشین حساب برداشتی و یک مشت عدد رو به اسم ساعت ضرب و جمع و تقسیم کردی و الان اومدی اجراش کنی
      روزی 16 ساعت اصلا نمیشه درس خواند ، شما ربات نیستی ، آدمی !
      خیلی همت کنی و زرنگ باشی و توانایی جسمانی و روحی بالایی داشته باشی 12 ساعت بتوانی بخوانی که اگر 7 ساعت حداقل خواب در نظر بگیریم 12+7 میشه 19 ساعت و 5 ساعت هم زیاد میاد که صرف کارهای دیگه مثل استراحت مثل غذا خوردن مثل حتی توالت رفتن یا هرچیزی میشه
      ماشین نیستی که ، بالاخره تا یک حدی مغزت جامیگیره ، مثلا 7 ساعتش مفیده ، بقیه اش الکی داری میخوانی چون مغزت هنوز قبلیا رو هم پرد ازش نکرده.
      با توجه به اینی که صفرصفر هم هستی

رسیدن به این درصد ها توی این زمان باقی مانده ، غیرممکن نیست ولی ممکن هم نیست ، باید زودتر شروع میکردی ، میتونی حالا امتحانش کنی و بخوانی ولی از خیال این محاسبات ماشین حسابی بیا بیرون ، تو یک روز از خواب بیدار شو و 16 ساعت درس بخوان ، میفهمی شبیه جغد میشی تا آخر شب :d
      به هر حال موفق باشی
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MR.X نمایش پست ها

زیست رو میتونستم بالای هفتاد بزنم ولی تو مساله های ژنتیک بی دقتی کردم ، بالای 60 زیر هفتاد ، رتبه رو نمیگم اما پرستاری پردیس بهشتی . بله من خودم امتحان کردم و تصمیم دارم دوباره هم انجامش بدم
      از کنار نظرات مردم ساده گذر کن ، هفت میلیارد آدم و هفت میلیارد عقیده و نظر ، لازم نیست با تک تک شون مخالفت کنی ، نه عمر تو قد میده و نه مردم علاقه ای به تحمیل شدن عقاید تو دارن ! شاید اون که در اشتباهه خود تو باشی

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن