سلام . ببخشید میخواستم بدونم بنظرتون مناسبترین کار برای زندگی دانشجویی چی میتونه باشه؟ مخصوصن برای دانشجوهای رشته های اصلی که وقت کمتری هم دارن و درساشون سنگینتره . مشاوره و اینجور چیزا درامدشون بنظرتون خوبه؟ ممنون میشم یه بحث کوتاهی داشته باشیم
سلام . ببخشید میخواستم بدونم بنظرتون مناسبترین کار برای زندگی دانشجویی چی میتونه باشه؟ مخصوصن برای دانشجوهای رشته های اصلی که وقت کمتری هم دارن و درساشون سنگینتره . مشاوره و اینجور چیزا درامدشون بنظرتون خوبه؟ ممنون میشم یه بحث کوتاهی داشته باشیم
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
شما واسه کنکور بخون
رتبه ات خوب شع
ی رشته خو بیاری
بعدش مشاور میشی
درآمدش عالیهههه
از من ب تو نصیحت
درس خوندنت شغلتو داره تضپین میکنه
فقط بذار تضمین کنه
جا نزننننننن
زخمامو دیگران زدن ولی من خودم قراره ترمیمش کنم♡
میتونید ب عنوان کار پاره وخت تو بورس هم با سرمایه گذاری کم کار کنید
ولی درسو بخوننننن
سلام
هرکی زرنگ باشه میتونه مشاور تحصیلی برای کنکوریا بشه
فرقی نداره چی خونده یا میخونه!
باید سرزبون داشته باشه مخ ملتو بشوره!
درست بلد باشه حرف بزنه،خیلی مودب برخورد کنه!
همشونم این سه تا رشته های تاپ نیستن ،یکیو چندوقت پیش دیدم پرستاری میخوند و مشاور کنکور بود و خیلی هم ازش شاگرداش راضی بودن!
سلام
اول قبل از قبول شدن خیال بافی در آمد و کار دانشجوای رو نداشته باش ، شما عین این میمونه که یک دیوار خیلی بلند داری و یک نردبان ، هنوز پات رو روی پله اول نردبان هم نگذاشتی و از اول صبح تا آخر شب داری فکر میکنی بعداز پله آخر چیکار کنم رو پشت بام ، یهو میببینی زمانت تمام شده و شما هنوز خدایی نکرده قبولم نشدی
دوم وقتی ان شالله قبول شدی ، شما انقدر حجم درسات سنگین میشه و وقتت گرفته میشه که اصلا فرصت کار کردن نداری
سوم کاری نیست که شما انجام بدی چون اکثر کارها حتی با درآمد پایین ، بازه زمانی زیادی رو میخوان مثلا از صبح تا ظهر یا از ظهر تا شب ، پس شما حتما باید قید چندین کلاستون رو بزنید تا کار کنید که این هم به ضرر درس خودتونه
چهارم مشاوره دادن شغل نیست هنره ، انقدر مشاور زیاد شده که دیگه مثل قبل نیست طرف یه رشته خوب ق بول شد بره بشه مشاوره و هی مردم هم بیان پیشش که من چیکار کنم ! شما واس مشاوره شدن خودت باید کلی پول هزینه کنی ک تازه شناخته بشی ، دلیل نمیشه چون رتبه ات خوبه پس بهت اعتماد کنن.
و حرف آخر: به نظرم فعلا جلوی پات رو ببین و برو جلو ، حالا وقتی شما قبول شدی و انتخاب واحد کردی و درسات مشخص شد و فهمیدی چه روزی آزادی و چقدر زمان داری میتوانی درمورد یک شغل هم فکرکنی
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
با سارا موافقم
کار هس
اگ درستو بخونی
البته تا حدودی با استامینوفن مه موافقممم
ب درست فک کنننن
ولی شغل هس نگران اون نباش
واسه شغلت پس بخون
موفق باشی![]()
آفرین
حالا ک میخای پولی ک در میاری حلال حلال باشه
بشین درستو بخوننننن
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)