به نظر من از دی سخت تر بود
چون هم بارم بندی تغییر کرده بود و هم اکثر سوالات نیم نمرهای بود که اگر یک سوال غلط جواب بدی خیلی برات بد میشه
چیزایی که مطمئن بودم میان نیومد
ولی احتمالا بالای ۱۸/۵ بشم
به نظر من از دی سخت تر بود
چون هم بارم بندی تغییر کرده بود و هم اکثر سوالات نیم نمرهای بود که اگر یک سوال غلط جواب بدی خیلی برات بد میشه
چیزایی که مطمئن بودم میان نیومد
ولی احتمالا بالای ۱۸/۵ بشم
Lost in DayDream
اصلااااا شبیه نبودن @Naznin نهایی خارج کمتر از 30 تا سوال بود امتحان ما 38 تااا فا.کینگگگگ سوال بود دستم شیکست تا تموم شد بنظر من سخت نبود فقط بارم بندی داغون بود و سر نکات بی ارزش الکی الکی ممکنه نمره کم بشه سوالای ارزش دار نیومده بود و فقط دنبال جاهای پرت کتاب گشته بودن تا سوال بدن ولی خب من سوال جدیدی ندیدم به جز همون عزت امام علی بقیش تکراری بود سر اون عزت و ارزش امام علیم طراحو تا جایی که میشد بهش درود فرستادم بغل دستیم کل کتابووو تقلب نوشته بود و راحت تقلب میکرد یعنی واقعا ادم میمونه چی بگه اگه مصحح عقده ای نباشه احتمالا بالای 18.5 بشم
منی که اولین بار امتحان نهایی دینی دادم برام سخت.چرت وپرت.به متن اصلی دروس مثل سال های قبل توجه نشده بود.حل کردن نهایی های قبل فایده نداشت.خلاصه گفتم دیگه چرتوپرت طرح کرده بودن
Lost in DayDream
الان اینا چجوری میخوان ترازای مارو همسان چی چیه همون کنن که ظلمی در حق کسی نشه با این اختلاف سطح سوالات؟
Lost in DayDream
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)