خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 20 از 22 نخستنخست ... 10192021 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 286 به 300 از 316
    1. Top | #286
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abel نمایش پست ها
      تستی نمیخاد ولی باید طول سال بخونی با فرجه امتحان چیزجالبی از اب درنمیاد نمراتت(با کتاب 20نمیشی)
      یعنی کسی که میخواد نمره خوب بیاره باید تستی بخونه ؟؟

2. Top | #287
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط userone نمایش پست ها
      یعنی کسی که میخواد نمره خوب بیاره باید تستی بخونه ؟؟
      سوالا از کتاب میاد ولی باید خیلی خوب کتابو بخونی و تسلط کامل داشته باشی شب امتحانی نباشی. سوالات و پاسخش توی نت هست میتونی دانلود کنی و ببینی چجوریه
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

3. Top | #288
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pcstud نمایش پست ها
      سوالا از کتاب میاد ولی باید خیلی خوب کتابو بخونی و تسلط کامل داشته باشی شب امتحانی نباشی. سوالات و پاسخش توی نت هست میتونی دانلود کنی و ببینی چجوریه
      اها راستش چون دیدم بعضی ها گفتند خیلی سخت بود و ... یخورده ترسیدم پس الان خیلی بهتره که عمومی ها حذف شده اگر اسون تر شده چرا من نظرات رو میخونم میبینم بعضی ها گله دارن

4. Top | #289
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اها راستش چون دیدم بعضی ها گفتند خیلی سخت بود و ... یخورده ترسیدم پس الان خیلی بهتره که عمومی ها حذف شده اگر اسون تر شده چرا من نظرات رو میخونم میبینم بعضی ها گله دارن
      چون فقط یک بار فرصت ترمیم داری و اگه خراب کنی دیگه فرصت جبران نداری و تقلب هم زیاده و سلیقه کسی که تصحیح میکنه فرق داره یکی آسون میگیره یکی سخت. سوالا زیاده و ریز و سخت تر از قبل هم شده و بی دقتی و نداشتن تسلط کامل باعث میشه نمره خوب نشه. پیشنهاد میکنم اصلا دست کم نگیری و خیلی خوب همه جای کتابو بخون سوالای نهایی سالای قبل هم حل کن. بعضیا عمومیاشون خوبه و ناراحتن که حذف شده. حالا علت های مختلف داره ولی امتحانارو خوب بخون که تاثیرش زیاده
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

5. Top | #290
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چون فقط یک بار فرصت ترمیم داری و اگه خراب کنی دیگه فرصت جبران نداری و تقلب هم زیاده و سلیقه کسی که تصحیح میکنه فرق داره یکی آسون میگیره یکی سخت. سوالا زیاده و ریز و سخت تر از قبل هم شده و بی دقتی و نداشتن تسلط کامل باعث میشه نمره خوب نشه. پیشنهاد میکنم اصلا دست کم نگیری و خیلی خوب همه جای کتابو بخون سوالای نهایی سالای قبل هم حل کن. بعضیا عمومیاشون خوبه و ناراحتن که حذف شده. حالا علت های مختلف داره ولی امتحانارو خوب بخون که تاثیرش زیاده
      من که اصلا هیچی نخوندم خیلی خوشحالم که حذف شده...
      ممنون بخاطر راهنماییتون .... حتما تمام تلاشم رو میکنم

6. Top | #291
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام کسایی که امسال امتحان نهایی دادید میشه بپرسم سطحش چجوری بود ؟ یعنی کسی که رو کتاب درسی مسلط بود میتونست نمره بالایی بیاره یا نیاز بود که حتما تستی کار کرده باشه !!؟؟چون خودم امسال کنکوری ام بنظرتون عمومی هارو(درصورتی که نهایی بمونه ) باید تستی خوند یا تشریحی؟
      سلام برای درسی مثل زیست نکات فراتر از کتاب داشت یعنی با تسلط فقط بر روی کتاب درسی نمیشد جواب داد
      ریاضی هم یه سوال سخت و ایده دار داشت که شبیه ش تو کتاب و نهایی های قبل نبود یعنی فراتر از کتاب بود
      کلا همه درس ها نیاز داشت از قبل چند بار کامل بخونی چون خیلی حاشیه ای و ریز و یه جاهایی مسخره سوال داده بودن و با یکی دوبار خوندن واقعا نمیشه نتیجه گرفت
      و جواب این سوالت که چرا امتحان نهایی بده: من دو تا ارایه برای ادبیات نوشته بودم که دبیرها هم تایید کردن درسته ولی تو پاسخنامه نبود و نمرشون رو نمی گیرم و هزاران علت دیگه...

7. Top | #292
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      سلام برای درسی مثل زیست نکات فراتر از کتاب داشت یعنی با تسلط فقط بر روی کتاب درسی نمیشد جواب داد
      ریاضی هم یه سوال سخت و ایده دار داشت که شبیه ش تو کتاب و نهایی های قبل نبود یعنی فراتر از کتاب بود
      کلا همه درس ها نیاز داشت از قبل چند بار کامل بخونی چون خیلی حاشیه ای و ریز و یه جاهایی مسخره سوال داده بودن و با یکی دوبار خوندن واقعا نمیشه نتیجه گرفت
      و جواب این سوالت که چرا امتحان نهایی بده: من دو تا ارایه برای ادبیات نوشته بودم که دبیرها هم تایید کردن درسته ولی تو پاسخنامه نبود و نمرشون رو نمی گیرم و هزاران علت دیگه...
      چقدرگیج کنندس بهرحال باید نهایت تلاشم رو بکنم ببینم چی میشه ... نگرانی من بیشتر واسه اینه که اگه بخوام پشت کنکور بمونم اوضاع چجوری میشه یعنی باید هم یازدهم و دوازدهم رو باهم نهایی بدم ؟

8. Top | #293
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو اگه واقعا اون سوال هندسه امتحان ریاضی رو تونستی با خوندن کتاب بنویسی دمت خیلی گرمه،چیزی ک یادمه نمره زیادیم داشت

9. Top | #294
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چقدرگیج کنندس بهرحال باید نهایت تلاشم رو بکنم ببینم چی میشه ... نگرانی من بیشتر واسه اینه که اگه بخوام پشت کنکور بمونم اوضاع چجوری میشه یعنی باید هم یازدهم و دوازدهم رو باهم نهایی بدم ؟
      چرا پشت کنکور بمونی؟اگه از الان میخای بخونی مطمئن باش وقت کافی داری

10. Top | #295
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بچه ها..... هویت.... بخوانیم و بدانیم تو امتحان میاد؟! =/
      تروخدا نیاد
      گیرم درخت رنگ خزان گیرد.. تاساقه هست ریشه نمیمیرد

11. Top | #296
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها
      حدود نمرات خوب امتحانات نهایی تیر ۱۴۰۲
      باتوجه به سطح دشواری امتحانات نهایی تیر ماه ۱۴٠۲ نمرات زیر بطور تقریبی دانش آموز را در مرز ۱۰ درصد نمرات بالای این درس قرار خواهد داد.
      ادبیات ۱۷
      عربی ١۸.۵
      دینی ۱۷
      زبان ۱۸.۵
      سلامت ۱۶.۵
      هویت ۱۶.۵
      ریاضی ۱۸
      زیست ۱۸.۵
      فیزیک ۱۸.۵
      شیمی ۱۸.۵
      معدل وزنی (طبق ضریب کنکور) ۱۷.۷۵

کسب درصد های زیر مرز قبولی رشته های پرمتقاضی امسال خواهد بود
      ریاضی ۳۵
      زیست ۵۰
      فیزیک ۴۰
      شیمی ۴۵
      زمین ۵۰
      میانگین درصد وزنی (با ضریب موثر در کنکور) ۴۳
      سلام اقا مهدی
      این نمره ها بنظرت واسه رتبه 8000 منطقه 1 خوبه؟
      ادبیات 14.75
      دینی 17.75
      زبان 19.5
      عربی 17.75
      گسسته 18
      حسابان 17.5
      هندسه 15
      فیزیک 17
      شیمی 17.75
      سلامت 15
      هویت 13.25

12. Top | #297
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      چرا این هویته تو مقدمه اش هیچ توضیحی درمورد نحوه ی ارزشیابی نداده؟!......... فکر کنم مولف هاش وقتی مینوشتنش نمی‌دونسن قراره اینو بیارن تو نهایی=/
      نمیدانید بخوانیم و بدانیم هست یا نه؟

13. Top | #298
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WednesdayAddams نمایش پست ها
      بچه ها..... هویت.... بخوانیم و بدانیم تو امتحان میاد؟! =/
      تروخدا نیاد
      سلام
      فکر کنم نمیاد
      یه استادی که میگفت نمیاد

14. Top | #299
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Light_Yagami نمایش پست ها
      سلام
      فکر کنم نمیاد
      یه استادی که میگفت نمیاد
      ممنان

15. Top | #300
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      چرا پشت کنکور بمونی؟اگه از الان میخای بخونی مطمئن باش وقت کافی داری
      شاید...

صفحه 20 از 22 نخستنخست ... 10192021 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن