زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
چون فقط یک بار فرصت ترمیم داری و اگه خراب کنی دیگه فرصت جبران نداری و تقلب هم زیاده و سلیقه کسی که تصحیح میکنه فرق داره یکی آسون میگیره یکی سخت. سوالا زیاده و ریز و سخت تر از قبل هم شده و بی دقتی و نداشتن تسلط کامل باعث میشه نمره خوب نشه. پیشنهاد میکنم اصلا دست کم نگیری و خیلی خوب همه جای کتابو بخون سوالای نهایی سالای قبل هم حل کن. بعضیا عمومیاشون خوبه و ناراحتن که حذف شده. حالا علت های مختلف داره ولی امتحانارو خوب بخون که تاثیرش زیاده
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
سلام برای درسی مثل زیست نکات فراتر از کتاب داشت یعنی با تسلط فقط بر روی کتاب درسی نمیشد جواب داد
ریاضی هم یه سوال سخت و ایده دار داشت که شبیه ش تو کتاب و نهایی های قبل نبود یعنی فراتر از کتاب بود
کلا همه درس ها نیاز داشت از قبل چند بار کامل بخونی چون خیلی حاشیه ای و ریز و یه جاهایی مسخره سوال داده بودن و با یکی دوبار خوندن واقعا نمیشه نتیجه گرفت
و جواب این سوالت که چرا امتحان نهایی بده: من دو تا ارایه برای ادبیات نوشته بودم که دبیرها هم تایید کردن درسته ولی تو پاسخنامه نبود و نمرشون رو نمی گیرم و هزاران علت دیگه...
بچه ها..... هویت.... بخوانیم و بدانیم تو امتحان میاد؟! =/
تروخدا نیاد
گیرم درخت رنگ خزان گیرد.. تاساقه هست ریشه نمیمیرد
چرا این هویته تو مقدمه اش هیچ توضیحی درمورد نحوه ی ارزشیابی نداده؟!......... فکر کنم مولف هاش وقتی مینوشتنش نمیدونسن قراره اینو بیارن تو نهایی=/
نمیدانید بخوانیم و بدانیم هست یا نه؟
گیرم درخت رنگ خزان گیرد.. تاساقه هست ریشه نمیمیرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)