خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 22 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 316
    1. Top | #181
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      - سلام دکتر تراز نمره 20 امسال با پارسال فرق میکنه؟

-خیلی. تراز ۲۰ امسال بسیار بالاتر از نمره بیست پارسال یا سال های قبلتر است. و این می شود همان پارادوکس نمره بیست.
      کسی که پارسال بیست گرفته حقش خورده می شود.

اینو هامون سبطی گفت
      از نظرعلمی درسته بله. وقتی تعداد نمرات 20 بالا باشهتراز این نمره هم میاد پایین. در صورتی که داوطلبان سخت کوش و بااستعداد میتونستن سولات سخت تری رو پاسخ بدن وبازم نمره 20 بگیرن ولی ارزش نمرشون بره بالا.
      از طرفی سوالات رو زیادم سخت نمیشه طرح کرد چون تعداد قبولی ها کاهش پیدا میکنه مخصوصا در مناطق محروم
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

2. Top | #182
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بیا بالا
      ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
      این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم

3. Top | #183
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام به همه Breaking Bad های انجمن براتون دعا کردم تا انشالله همتون امروز با لب خندون از سر جلسه تولید مواد مخدر و شیمی و انشالله نمره بیست ، خارج بشین
      حالا نیاین بگین ما با دعا و فلان کارمون راه نمیوفته اینا خرافاته ، عشقم اصلا کارت خوب نیست ، ننویس از این حرفا عه عیشششش

حالا بگین چطور بود ؟ خوب داده بودن یا باز عمه طراح به فنا رفت ؟
      shonen magazine for konkour and entertainment

4. Top | #184
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوالا خوب بودن. اگه ریز‌تر می‌خوندم شاید نمره‌ام بهتر می‌شد.
      چیزی که امروز شدیدا منو متعجب کرد این بود که دانش اموزا انقدر راحت تقلب می‌کردن که از این همه بی مسئولیتی مراقبا سردرد گرفتم! اواسط امتحان یه نفر از مراقب کمک خواست، اونم گفت برگرد از فلانی (من) پشت سرت بپرس! اصلا دود از کله‌ام بلند شد! ایستاده بود دم در کلاس و راحت جلوی دید مراقب های دیگه رو می‌گرفت که بچه ها بتونن تقلب کنن!
      کافی بود رفیق یا آشنایی توی مدرسه داشته باشی تا راحت نمره رو بگیری |
      واقعا دارم دیوانه میشم از لین همه بی مسئولیتی! مثلا قراره فردا همین امتحانا نتیجه کنکورمون رو رقم بزنن!
      دیگه از آوردن گوشی سر جلسه هم نگم که خودتون بهتر میدونین! |
      «در گریختن، رستگاری نیست. بمون و از خودت چیزی بساز که نشکنه...»

5. Top | #185
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Blueberry_ نمایش پست ها
      چیزی که امروز شدیدا منو متعجب کرد این بود که دانش اموزا انقدر راحت تقلب می‌کردن که از این همه بی مسئولیتی مراقبا سردرد گرفتم! اواسط امتحان یه نفر از مراقب کمک خواست، اونم گفت برگرد از فلانی (من) پشت سرت بپرس! اصلا دود از کله‌ام بلند شد! ایستاده بود دم در کلاس و راحت جلوی دید مراقب های دیگه رو می‌گرفت که بچه ها بتونن تقلب کنن!
      واقعا دارم دیوانه میشم از لین همه بی مسئولیتی! مثلا قراره فردا همین امتحانا نتیجه کنکورمون رو رقم بزنن!

sorry for hearing this
      مثل اخرین قسمت سریالی میمونه که همه خوبا ریق رحمت سر کشیدن
      shonen magazine for konkour and entertainment

6. Top | #186
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      تجربه نشون داده من درس بخونم نخونم گند میزنم... هیچ ایده ای ندارم ک چن میشم فقد برگه پرکردم

7. Top | #187
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خوب بود سوالا
      راضی بودم

8. Top | #188
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      کلا خوب بود. داشتم جواب هامو دابل چک میکردم که مراقب **** برگه رو از زیر دستم کشید . نذاشت دو دقیقه من جواب هامو چک کنم. الان همش میترسم نکنه جا به جا نوشته باشم یا اشتباه محاسباتی داشته باشم
      همین قدر هم بگم که 4 منهای صفر رو نوشته بودم صفر
      ویرایش توسط سردرگم : 11 خرداد 1402 در ساعت 12:12

9. Top | #189
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خداییش این فلز یاب ها عمل میکنن؟ من امروز با موبایل رفتم ، یارو نفهمید گفت رد شو، موبایل رو در آوردم گفتم این چه وضعشه ملتو مچل کردید!! گفت موبایل تو جامدادیت بود اونجا رو اسکن نکردمبعد گفتم وظیفه شماست همه جا رو اسکن کنید ، مدیر مدرسه کشیدم کنار گفت دیگه حرف اضافه بزنی از امتحان امروز محرومیت میکنم، برگه ها رو هم ساعت ۸ و نیم پخش کردن
      ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
      این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم

10. Top | #190
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SubZero نمایش پست ها

خداییش این فلز یاب ها عمل میکنن؟ من امروز با موبایل رفتم ، یارو نفهمید گفت رد شو، موبایل رو در آوردم گفتم این چه وضعشه ملتو مچل کردید!! گفت موبایل تو جامدادیت بود اونجا رو اسکن نکردمبعد گفتم وظیفه شماست همه جا رو اسکن کنید ، مدیر مدرسه کشیدم کنار گفت دیگه حرف اضافه بزنی از امتحان امروز محرومیت میکنم، برگه ها رو هم ساعت ۸ و نیم پخش کردن
      این قانون اول و اخر باید برداشته میشه
      اوضاع خیلی خیطه

11. Top | #191
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نمیدونم حقیقتا
      حوزه ما راحت میشد از زیر دستشون در رفت که اصلا نبینن وارد شدی یا نه!!
      نه جامدادی رو بررسی کردن و نه حتی جیب هامونو! خب شاید یکی برگه ای چیزی با خودش آورده باشه!!!
      یه مشت بی مسئولیت که همه هم فامیلن با هم هیچی هم نمیشه گفت بهشون!
      سوالا ساعت 8 و نیم پخش میشدن درحالی که سر امتحان فیزیکی که دادیم، عینا گوشی دیدم دست یه نفر اونم 8 و ربع!
      اصلا افتضاحه اوضاع...
      واقعا حس می کنم دیگه نمیتونم درس بخونم و همینجا باید رها کنم همه چیز رو...
      «در گریختن، رستگاری نیست. بمون و از خودت چیزی بساز که نشکنه...»

12. Top | #192
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمیدونم حقیقتا
      حوزه ما راحت میشد از زیر دستشون در رفت که اصلا نبینن وارد شدی یا نه!!
      نه جامدادی رو بررسی کردن و نه حتی جیب هامونو! خب شاید یکی برگه ای چیزی با خودش آورده باشه!!!
      یه مشت بی مسئولیت که همه هم فامیلن با هم هیچی هم نمیشه گفت بهشون!
      سوالا ساعت 8 و نیم پخش میشدن درحالی که سر امتحان فیزیکی که دادیم، عینا گوشی دیدم دست یه نفر اونم 8 و ربع!
      اصلا افتضاحه اوضاع...
      واقعا حس می کنم دیگه نمیتونم درس بخونم و همینجا باید رها کنم همه چیز رو...
      بچه های ما هم توی کاغذ تقلب نوشته بودن آورده بودن
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

13. Top | #193
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

ثبت شکایت تقلب امتحان‌نهایی

جهت ثبت کلیه شکایات خود از فرآیند برگزاری امتحانات نهایی و تقلب‌های صورت گرفته در آن، با شماره ۱۳۶ سازمان بازرسی تماس گرفته یا به میز خدمت الکترونیک آن به آدرس https://136.bazresi.ir/user/login بروید.

پس از ورود به سایت، پیشنهاد می شود از پایین کادر سفید «ورود از طریق دولت هوشمند من» را انتخاب کنید. پس از ورود، از قسمت شکایات و گزارش‌های فساد، وارد بخش ثبت شکایت جدید شوید. اطلاعات اولیه درخواست را مطابق تصویر تکمیل و شرح شکایت را در قسمت مورد نظر بنویسید. مستندات مربوط به تقلبات را نیز می توانید پیوست کرده و در آخر روی گزینه ارسال کلیک کنید.

برو گزارش بده پوست شون بکنن
      به این میگن کار درست
      ? Happy or sad

14. Top | #194
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TomyShellby نمایش پست ها
      ثبت شکایت تقلب امتحان‌نهایی

جهت ثبت کلیه شکایات خود از فرآیند برگزاری امتحانات نهایی و تقلب‌های صورت گرفته در آن، با شماره ۱۳۶ سازمان بازرسی تماس گرفته یا به میز خدمت الکترونیک آن به آدرس https://136.bazresi.ir/user/login بروید.

پس از ورود به سایت، پیشنهاد می شود از پایین کادر سفید «ورود از طریق دولت هوشمند من» را انتخاب کنید. پس از ورود، از قسمت شکایات و گزارش‌های فساد، وارد بخش ثبت شکایت جدید شوید. اطلاعات اولیه درخواست را مطابق تصویر تکمیل و شرح شکایت را در قسمت مورد نظر بنویسید. مستندات مربوط به تقلبات را نیز می توانید پیوست کرده و در آخر روی گزینه ارسال کلیک کنید.

برو گزارش بده پوست شون بکنن
      به این میگن کار درست
      شما ها هم اعتراض کنید فرزندانم
      اینجوری که حق کنکور تون میخورن
      ? Happy or sad

15. Top | #195
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من شیمیم بد نیست ولی این امتحان واسم سخت بود
      بعد همه دارن اینجا میگن سوالا خوب و اسون بود
      what is happening

صفحه 13 از 22 نخستنخست ... 3121314 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن