خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 22 نخستنخست ... 9101120 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 316
    1. Top | #136
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا قابل مقایسه با دینی نبود دینی یه دین جدید بود اصن
      سوالاش شاید ریز بودن ولی میشد جوابشون بدی
      من فقط اون پیرخردمندو اشتباه نوشتم با اونکه میگفت منظور از شیعه گمنام کیست(نوشته بودمش خطش زدم هعب) بقیشو نمیدونم دیگه کلیدم جرئت ندارم چک کنم ولی تو مدرسه که چک کردیم اکثرا درست بودن
      دیگه ایشالا که خدای متعال خودش یاری برسونه برگم بره زیر دست مصحح خوب

و اقا من شنیدم که مصصحا وقتی بارم 0.25 عه اگه بیشتر از دو سه تا کلمه نوشته باشی چک نمیکنن این راستکیه :/؟

2. Top | #137
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      جوری سخت بود که اصنن باورم نمیشه.... نمیدونم درس نوشتم یانه فقد برگه پرکردم......

3. Top | #138
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      هی
      امتحان جالبی بود

کهر رو نوشتم نوعی اسب

ملک سلیمان به زور خودمو کنترل کردم تا ممدعلی رو بنویسم هی دستم میرفت سمت علی خالی

اون پیر خردمند بسی عجیب بود
      نمیدونم چرا نوشتم جامی خط تیره کشیدم نوشتم عارف عالم شخص با تجربه

ولی حوزه ما هیچکسی اون پیر خردمند رو درست ننوشته
      ینی تا فردوسی و رودکی رفتن ولی خود حافظ رو ننوشتن

خلاصه میشم 18.5

اها یکی از دوستام هم دیر اومد نذاشتن امتحان بده
      اعصابم یذره خورد شد

ولی از دینی و فیزیک بهتر بود

دینی یه چیز دیگه بودا
      خود علی و محمد میومدن بالای 17 نمیگرفتن

4. Top | #139
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نمیدونم چرا نه میرسم نهایی بخونم نه کنکور اصلا تایم رو نمیدونم چطور تقسیم کنم الان از ۳۱ ام به بعد تا الان واسه کنکور درس نخواندم ک فقط نشستم ادبیات و دینی میخونم اخه این چه وضعشه ؟تازه امتحان های نهایی شون هم انقدر سخته ک نمیتونم هیچ کدوم رو ۲۰ شم ؟خب ایا این انصاف هست ؟چطور میخوان واقعا اینا رو لحاظ کنن ؟باورم نمیشه ینی واقعا امکان داره نمرات و درنظر نگیرن؟بابا توی حوضه ما صد نفر درحال تقلب کردن هستن چطور اخه میشه ؟این انصاف هست ؟واقعا دیگ کم کم دارم نا امید میشم ای کاش همون سال اول میخوندم و هر چی اوردم و میرفتم خاک تو سرم ...
      واقعا من نمیدونم این پیشنهاد کدوم خری بوده؟امتحان هامو یکی پس از دیگیری دارم ...رینم الان باید چی کار کنم ؟خب کسی ک دانشگاه خوب بخواد باید چی کار کنه ؟ینی من دینی رو گند زدم دیگ باید قید داشنگاه خوب و بزنم ؟هر روز ک گند میزنم بر میگردم ۱۰۰ تا از اوم رتبه ای ک هدفم بود و کم میکنم اخرشم تا اخرین امتحان میرسم به صد هزار چی کار کنم واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟

5. Top | #140
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اینجوری که بوش میاد ، امسال فقط عمومیا رو سخت میگیرن ، خدا زبان رو بخیر کنه ، من از الان براش تب کردم، کتاب برا نهایی زبان چی خوبه؟( به جز شب امتحان)
      ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
      این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم

6. Top | #141
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SubZero نمایش پست ها
      اینجوری که بوش میاد ، امسال فقط عمومیا رو سخت میگیرن ، خدا زبان رو بخیر کنه ، من از الان براش تب کردم، کتاب برا نهایی زبان چی خوبه؟( به جز شب امتحان)
      کتاب زیاده
      فرمول بیست
      ماجرا های من و درسام
      پرسمان
      و چندتای دیگه
      کلا هر انتشاراتی یکی دوتا داره براش
      میخوای بدونی کدوم بیشتر به دردت میخوره از سایت خود انتشارات یا سایت (چی بخونم) نمونه صفحاتش رو نگا کن

7. Top | #142
      R64
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعضی سوالاش مثل پیرخردمند و محمدعلی شاه و ویکتور هوگو و چند سوال دیگر کپی کتاب پر سوال مهر و ماه بود، اگه تو معنی نثر گیر ندن بیست میشم

8. Top | #143
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیزان ببخشید من یه چیزی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم کسی بهم توضیح بده
      ایا کسی که امسال 18 بگیره با کسی که 2 سال پیش که راحت تر بود 18 گرفته تراز یکسانی داده میشه ؟
      یا هرکس طبق کسانی که همون سال همون امتحان رو دادن سنجیده میشن و تراز میگیرن ؟

9. Top | #144
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نمره ها به تدریج میاد توی سایت یا کارنامه همه نمره ها باهم بعد امتحانات میاد؟
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

10. Top | #145
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Biomedical Eng نمایش پست ها
      نمره ها به تدریج میاد توی سایت یا کارنامه همه نمره ها باهم بعد امتحانات میاد؟
      بعد امتحان باهم میاد
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

11. Top | #146
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا الان که گند زدم فیزیک رو فک کنم میافتم
      با اینکه ترازم قلم چی همیشه بالا 6500 بوده ولی به کل برای کنکور نا امید شدم اصلا میخوام ادامه ندم
      دندون پزشکی میخواستم

12. Top | #147
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بعضی از سوالای ریاضی چرا اینقدر سخت بود:/این چه سیستم مسخره ایه.....خدااااااااااا
      کاش یه بمب بذارن تو مجلس همشون راهی جهنم بشن به حق پنج تن/:/:/نمی خواااام
      این چه ریاضی ای بود
      یه سوالو عینا از کتاب می دن یه سوال از ریاضی کنکور دی ماه هم سخت تره!
      خدایا منو نجات بده....
      خداااااااا

13. Top | #148
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سال قبل ی دونه جدول تعیین علامت تو کاربرد مشتق نکشیدم ی نمره پرید امروز به این امید اومدم سرجلسه حواسم به این چیزا باشه
      ولی انگار کلا این جدولا با من لج دارن اون سواله بهینه سازی امروزم جدول میخواست ولی خداروشکر این بار نیم نمره بود
      سوال آخر هم پاسخنامه سوتی داده بعدا باید اصلاحیه بدن
      انگار قسمت نیست ی درسو ۲۰ خالص بگیرم

14. Top | #149
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SubZero نمایش پست ها
      https://p30konkor.com/ketab-nahaei-english/

15. Top | #150
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بچه ها فایلی چیزی سراغ ندارین همه لیسینینگ ها کتابو داشته باشه و یه جزوه ایی چیزی متن کتابو معنی کرده باشه با حل تمریناتش هرچی تو نت میگردم یا ناقصه یا خیلی قدیمیه

صفحه 10 از 22 نخستنخست ... 9101120 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن