به اطلاع دانشجویان ایرانی متقاضی انتقال از خارج کشور رشته های پزشکی و داروسازی و رشته های علوم توانبخشی می رساند دانشگاه علوم پزشکی ایران از بین واجدین شرایط زیر دانشجو می پذیرد.
به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی: این دانشجویان پس از بررسی و در صورت داشتن شرایط لازم جهت مصاحبه به پردیس بین الملل معرفی خواهند شد و پذیرفته شدن ایشان منوط به موفقیت در مصاحبه علمی خواهد بود:
معرفی نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
معدل کل دیپلم بالای ۱۶
معدل کتبی دیپلم بالای ۱۶
معدل کل پیش دانشگاهی بالای ۱۶
مجموع کل سه معدل بالای ۵۰ باشد
متقاضیان می توانند در بازه زمانی یکم الی سی و یکم تیرماه سال جاری به ستاد مرکزی- طبقه دوم- اداره پذیرش و ثبت نام- اتاق ۲۱۳ مراجعه نمایند.
لینک خبر:
https://iums.ac.ir/content/101609/%D...B4%D9%88%D8%B1
تحلیل من:
انشالله خدا بزنه به کمرشون. یکی اینجا داره روزی 14 ساعت درس میخونه هر شب کابوس میبینه از استرس همه موهاش داره میریزه بخاطر این کنکور لعنتی . اونوقت اینا دارن الکی الکی میان میشینن اونم دانشگاه ایرانی که رتبه های دو رقمی توشن همش. اگه بحث پولشه ماهم پول داریم بحث پول قلمبه اس منم بابام حاضره خونه و ماشین و بفروشه که من اونجا بشینم فقط. یکی اینجا با رتبه 2600 قبول نمیشه دانشگاه یکی ام با رتبه های اندازه رقم کارت شارژ میاد پزشکی ایران میشینه. خیر نبینن به حق علی
دلم میسوزه من معدلم دیپلم و نهاییم و هر کوفتی که شرایط ایناس همش بالای 19 اس اونوقت ...
خدایا این عدالتته؟!