به نام خدا
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان پرتلاش انجمن علی الخصوص کنکوریای 1400
میدونم الان میاین میگین مگه تاپیک سوالات زیست شناسی وجود نداره تو اومدی این تاپیک رو زدی ، راستش با خودم خیلی کلنجار رفتم اخرش به این نتیجه رسیدم که این تاپیک رو بزنم چون مطالب اون یکی تاپیک بیشتر مال نظام قدیما بود و یکم سردرگم کننده بود برا ما نظام جدیدا و ممکن بود بعضی تناقضات بوجود بیاد برا همین این تاپیک رو ویژه برای نظام جدیدا و مخصوصا کنکوریای 1400 ایجاد کردم تا اگه نکته و تست خوبی پیدا کردن و یا تو جایی از فهم زیست مشکل داشتن بیان اینجا و در میون بزارن و عدالت آموزشی تا حدودی اجرا بشه
با تقلید از تاپیک قبلی منم چند تا نکته رو بیان کنم تا بعدن مشکلی پیش نیاد :
- دوستان اینجا صرفن به بیان نکته ها و تستای باحال زیست ربط داره پس خواهشن مباحثی همچون نحوه مطالعه زیست ، فلان منبع کمک درسی و مشاوره و این جور حرفا رو اینجا بیان نکنین
- تاپیک هایی مشابه این برای همه درسا و مخصوصا یه تاپیک ویژه مشاوره برای کنکوریای 1400 ایجاد خواهم کرد تا سوالای مشاوره ای خودشون رو اونجا در میون بزارن
- لطفا از شوخی و حرف های بی مورد و نامربوط به درس زیست اینجا خودداری کنین اگه میخواین حرفای خودمونی تر بگین لطفا تو گروه کنکوریای 1400 عضو بشین اونجا ویژه برای حرفای خودمونیه
- یه تاپیک هم راجع به گزارش ساعت مطالعه ایجاد خواهم کرد اونم ویژه برای کنکوریای 1400 هر کدوم از دوستان خواستن بیان و تو کورس شرکت کنن
در اخر هم از پاسخگوی ارشد بخش زیست zahra77 و دیگر دوستان هم میخوام تا اینجا به بررسی اشکالات من و دوستان برسن باشد خدا هم از کار ایشان راضی باشن و اجر این کار رو بهشون عنایت بفرماین
دیگه زیادی حرف زدم بریم سر اصل مطلب :