Ali.psy
Aryan-
Behnam10
genzo
Phenotype_2
Saeed79
saj8jad
WickedSick
Wild Rose
Zahra77
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
ما غنیمت های بی رویای این جنگ های سردیم
زندگیمون کو ببین ما کشته های بی نبردیم
بی خبر از حال هم آواره ی دنیا دردیم
ما واقعا با هم چه کردیم
تلخه اما با هم نبودیم ما آدمای شهر حسودیم
خسته از کابوس رفتن دور از اون روزای روشن
بی تفاوت زیر این سقف کبودیم
تلخه اما با هم نبودیم ما آدمای شهر حسودیم
خسته از کابوس رفتن دور از اون روزای روشن
بی تفاوت زیر این سقف کبودیم
اساسا بحثای اینجا تموم نمیشه. هردوره ینفره و روز از نو روزی از نو.
خود من، شما دیگه فک کنم دیدی. تا صفحه فک کنم ۷ و ۸ با شوخی داشتم صحبت میکردم طبق روال معمولی و هیج مشکلیم نبود.
بعد یهو از ناکجا اباد به نفر میاد و یه پست میذاره بدون مخاطب، بدون حرف اخرشم میاد شروع میکنه به هزلیات گفتن و چمیدونم دوستیابی(وای خدا).. عین اون هواپیمای بخت برگشته که حساب موشکو نکرد
اتفاقا خیلی طبیعیه این موضوع!
خودتم درک میکنی چون دوران ادمینی خودتم یادمه مردم چجور بی مورد و بی جهت بهت میپیچیدن. یکی دو موردم که خودم وسط بودم اصلا
همه جای دنیا همینه. فعالیت بیشتر = کانتکت بیشتر با مردم = بحث و کمشکش بیشتر.
بیشتر از چیزی که فک میکنین من توی فروما میچرخیدم یجورایی از سال ۲۰۱۰ پس کاملا با اینا آشنام.
یه چیز ناگزیره و نباید خم به ابرومون بیاد چون حتی راه مکه هم سختی کشیدن داره. پاسخگو شدن و بودن که سهله.
پ.ن: حرف دلمون بود زدیم. میدونم خیلی با من نبودی شما ولی بهرحال
ویرایش توسط WickedSick : 28 اردیبهشت 1399 در ساعت 20:26
چقدر شما نکته بینین واقعا
)))))))))!!!!!!!!!!!!(از اینجا تا کاخ سفید پرانتز)
من وارد بحثی نشدم هنوز
دارم سوال میپرسم و میگم هر کی طرفشو معلوم کنه
چون الان فقط با حرف زدن هر کی به خودش میگیره یه طرفیشو
به همه برمیخوره
بد میگم ؟ میگم اگه کسی با کسی مشکل داره تو پی وی ش بگه بهش یا اگه نمی خواد میخواد همه بفهمن تو جمع میگه بیاد طرفشم بگه
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
پیامهاتون رو خوندم
تصمیم گرفتیم از این پس، ماهانه 200 هزار تومان برای مدیران و پاسخگویان در نظر بگیریم و دو نظرسنجی برگزار کنیم
صد هزار تومان برای پاسخگویان دروس عمومی و تخصصی که به حل سوالات بچه ها می پردازند ( به سه نفر در این بخش جایزه داده میشود)
صد هزار تومان هم برای مشاورین و پاسخگویانی که به صورت کلی به سوالات بچه ها درمورد نحوه مطالعه و ... پاسخ میدهند ( به سه نفر نیز در این بخش جایزه داده میشود)
فعلا این روش نظرسنجی را به مدت سه ماه آزمایشی انجام میدهیم تا بعد اگر نیازی به تغییر داشت، ویرایشش کنیم
مدیران میتونند در هر دو بخش هم فعال باشند و در هر دو نظرسنجی شرکت داده بشوند ولی باید حداقل 10 پست در بخش پاسخ و حل سوالات تخصصی داشته باشند
کاربرانی که بدون درجه کاربری به سوالات بچه ها پاسخ میدهند، لطفا به بنده پیام بدهند یا توسط بقیه پاسخگویان انجمن به من معرفی شوند تا من بهشون درجه کاربری مناسب را بدهم
تیم مدیریتی هم از این نظرسنجی ها حذف میشود و به صورت جداگانه ازشون تشکر بعمل خواهد آمد
این تاپیک تا فردا بسته میمونه و اگر پیشنهادی در این زمینه دارید، لطفا خوب بررسیش کنید و فردا برام در همینجا بگذارید تا مطالعه ش کنم
ممنون از همه پاسخگویان و مدیران انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)