خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 54
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

وثایای کنکوری های 99 به ایندگان

سلام بچه ها شاید این اخرین تاپیکی باشه که من از سال کنکورم اپ میکنم امیدوارم مفید باشه به کنکوری های 1400 و سال های بعدش .

دوستان بیاین بدون هر حرف دیگه ای تجربیات خودمون رو از هر موضوعی چه منابع چه نحوه خوندن و هرچیزی به اشتراک بزاریم و بقیه استفاده کنن

هر چیزی که به ذهنتون میرسه که مقید باشه ......بگین

رفع اسپم بلعمد کلمه وصایا اشتب تایپ شده که ویو زیادی بخوره
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ویرایش توسط Mohamad_R : 21 اردیبهشت 1399 در ساعت 02:13

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      سلام بچه ها شاید این اخرین تاپیکی باشه که من از سال کنکورم اپ میکنم امیدوارم مفید باشه به کنکوری های 1400 و سال های بعدش .

دوستان بیاین بدون هر حرف دیگه ای تجربیات خودمون رو از هر موضوعی چه منابع چه نحوه خوندن و هرچیزی به اشتراک بزاریم و بقیه استفاده کنن

هر چیزی که به ذهنتون میرسه که مقید باشه ......بگین
      وصایا جمع وصیت....مجازی تعطیل

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdiyaar نمایش پست ها
      وصایا جمع وصیت....مجازی تعطیل

از عمد نوشتم رفیق . همین رو ننوشته بودم شما نمیومدی یه پستی بزاری . والا دختر که نیستیم 5 تا پیج وا شه تو تاپیک ما
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      از عمد نوشتم رفیق . همین رو ننوشته بودم شما نمیومدی یه پستی بزاری . والا دختر که نیستیم 5 تا پیج وا شه تو تاپیک ما
      منم به همین دلیل خیلی محترمانه نوشتم...اگر بهتون بر خورد معذرت می‌خوام....کار به دختر پسر نداشته باش بچسب به درس...موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اول باید نتیجه کنکورشون بیاد بعد بتونن تجربیاتشون در مورد منابع و .. رو در اختیار بقیه قرار بدن.

خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خب در حین دعوا و توسری من در این مورد وثایا (وصایا) که عمدن بود .

خب اولین تجربه من از کنکور این بود که خودتون رو گم نکنین . الکی شلوغ پلوغش نکنین دوستان . میدونم از هر جبهه ای درگیرین یکی علاقه خودتون یکی حرف مردم و یکی هم والدین
      اما اگه از هدفتون فاصله بگیرین باختین .
      یعنی چی ؟؟؟
      مثلا فکر نکنین که یه کنکوری باید همه چیزش اوکی باشه . روزایی میاد که دپ میشین روزایی میاد که سوپرایز میشین از یه چیزی و اونی برندس که تو این راه نزنه به خاکی و ادامه بده .
      صد البته تو ذهنتون تتو کنید این کلمه رو

امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــد
      به کارایی که میکنین امید داشته باشین . به کتابی که خریدین میخونین امید داشته باشین . کاری که شک داشته باشه حتما میلنگه

دومین چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا مقایسه نکنین خودتون رو با هیچ خلق اللهی .
      و اینکه خیلیا تاپ شروع میکنن . تاپ میخونن . تاپ مدرسه ان اما اخر گوی دزد کسی است که جان بکند در این راه .
      سعی میکنم هر روز ادامه بدم این تاپیک رو هرچند بعضی ها بیان و برا وثایا گیر بدن . اما حداقل تا روز اخر این تاپیک به خاطر این غلط اپ میشه و ببیننده داره
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_u نمایش پست ها
      اول باید نتیجه کنکورشون بیاد بعد بتونن تجربیاتشون در مورد منابع و .. رو در اختیار بقیه قرار بدن.

صرفا اون اشتباهایی که کردیم رو میگیم یا اینکه کدوم مسئله یا موسسه یا معلم یا کتاب باعث شده بهتر بشیم . فرموده شما بسیار درسته
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdiyaar نمایش پست ها
      منم به همین دلیل خیلی محترمانه نوشتم...اگر بهتون بر خورد معذرت می‌خوام....کار به دختر پسر نداشته باش بچسب به درس...موفق باشی

خواهش میکنم
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

9. Top | #9
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      لطفا برنامه رویایی نچینید...برنامه سنگین و رویایی بچینید به احتمال 90 درصد که اصلا نمیتونید اجراش کنید اگه هم بتونید بعد یه هفته میبرید.
      مثلا تو تازه میخوای از مهر شروع کنی.میایی برنامه میریزی روزی 11_12ساعت بخونی.نمیتونی اجراش کنی و یه حسی بدی بهت دست میده که از برنامه درسیت عقبی
      ...

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      از نت فاصله نگیرین از اینستا فاصله بگیرین هیچ چیز مفیدی نداره از تلگرام میشه استفاده درسی کرد که خیلی مفیده تفریح و ورزشم بکنین عین این عقب مونده ها فقط نشینین تو خونه به این خاطر که کنکور دارین چون تضمین میکنم با این کار افسردگی بی حالی ساعت ۱۲ ظهر از خواب پا شدن در نتیجه یه ادمی میشین که شکست براش عادی میشه

11. Top | #11
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شاید این براتون خنده دار باشه ولی خیلی مهمه
      منابع خریدین دیگه سرتون بندازین پایین تا ته اونارو برید
      تا یکی منبع معرفی کرد نخرید
      هی از این شاخه به اون شاخه نپرید که میبینید سال تموم شده تو هنوز یه منبع هم تا نصفه کار نکرده
      ...

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ورز کنید اقا ورزش خیلی مهمه.من الان دوساله پشت کنکورم ازبس که ورزش نکردم وتحرک نداشتم،سینه هام از مردونه به زنونه تغیرحالت دادن.مثل من نباشید.واینکه شروع طوفانی توهمی بیش نیست ادم باید گاماس گاماس بره بالا.نمیتونی ده تاپله رو یجا بری بالاکه.وه مهمترین چیزدیگه که تواین سه سال یادگرفتم این بود که ره رو ان نیست که گهی تندوگهی خسته رود،ره رو انست که اهسته وپیوسته رود.شمایه سال مرتب بخون،یه ماه ول کنی همش میپره.یه چیز خیلی مهم دیگه که هرچقدروش تاکیدکنم کمه اینه که عاشق نشید.تورو خداعاشق نشید که بیشترازهمه چی اسیب میرسونه بهتون.مخصوصن اگه نتونید بهش برسید(مثل من) فقط اینا یادم بود الان.دوباره یادم اومد مینویسم براتون

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      از نت فاصله نگیرین از اینستا فاصله بگیرین هیچ چیز مفیدی نداره از تلگرام میشه استفاده درسی کرد که خیلی مفیده تفریح و ورزشم بکنین عین این عقب مونده ها فقط نشینین تو خونه به این خاطر که کنکور دارین چون تضمین میکنم با این کار افسردگی بی حالی ساعت ۱۲ ظهر از خواب پا شدن در نتیجه یه ادمی میشین که شکست براش عادی میشه
      دقیقا موافقم چون جفتشون رو تجربه کردم. به نظرم حتما کانالای تلگرامی خوب رو پیدا و دنبال کنین. کانالایی که توشون نمونه سوال ،تست،تحلیل آزمون،پاسخ به سوالات دانش آموزا،آموزش خوندن هر درس و ... باشه(مثل کانال علم روز کنکور،دوازدهم کانون،شیمی جعفری، ادبیات عبدالمحمدی،عربی ایادفیلی و ...) نه کانالی که فقط تبلیغ یا اخبار کنکوری باشن. همینطور سایتای از این دست(مثل همین انجمن که خیلی مفیده البته اگه بلد باشی درگیر حواشیش نشی) بهتره اخبار کنکور هم فقط از سایت کنکور(konkur.in) دنبال کنین و خودتونو درگیر کانالای حاشیه ای ، هامون سبطی و ... نکنین.
      مورد دوم یعنی تفریح که به نظرم برخلاف چیزی که به نظر میرسه، به شدت مهمه. شاید مهمتر از انتخاب معلم و کتاب و dvd. پیشنهاد میکنم اینو بخونید، برای من که مفید بود:چند نکته برای موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد | روزنوشته‌های محمدرضا شعبانعلی
      این چیزایی که بالا گفتم رو خودم تجربه کردم و ازشون ضربه خوردم. امیدوارم شما کمتر اشتباه کنین و به رشته ای که ذاتا توش استعداد دارید و از زمانی که توی شکم مادرتون بودین بهش علاقه داشتین،یعنی پزشکی، برسین.
      ویرایش توسط -SmS- : 29 مهر 1399 در ساعت 22:06

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بهترین ها از نظر من
      زیست = حنیف
      عربی= میثم فلاح
      دینی= یوسفیان پور
      شیمی= اقاجانی و بابایی
      ریاضی = اریان حیدری
      فیزیک نمیدونم
      زبان انگلیسی هن که همه میگن شهاب اناری که من خودم نتیجه نگرفتم چون پایم ضعیف بود
      ادبیاتم مخلوطی از هامون سبطی و نشر الگو

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      زندگی یه سریاله
      بازیگر نقش خودت باش
      اساسی و حماسی بازی کن
      همین!

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن