خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 54
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یکی از وصایایی که احتمالا هیچوقت به درد سالای بعد نخوره اینه که به هر دلیلی کنکور یک ماه و نیم عقب افتاد خوب استفاده کنید و به بطالت نگذرونید

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینو مهرماه اپ کنید تا نتایج کلی اومده باشه . اون وقته که پزشک و دندون پزشک و داروساز و پرستار و میکروبیولوژیست و فیزیوتراپ و رادیولوژیست و مهندس و وکیل و.... میان تجربه هاشونو میگن . 100 روز مونده به کنکور خودمون چه نصیحتی داریم برا 1400 ؟
      طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینه که املا لغت بخونید :| :|

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعد نتایج اینو حتما آپ کنید

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      از سال نود که مخاطب این انجمن بودم ، یه چیزی رو فهمیدم ؛
      اینجا یزرگترین قبرستون اسم کنکوری هایی بوده و هست که فقط آرزوی موفقیت توی کنکور داشتند و جز ژست زیبا ، هیچ چیز دیگه ای و تلاشی متناسب با حرفهاشون نداشتند و چیزی که میخواستند نرسیدند . خیلی هاشون الان حتی یادشون نیست رتبه کنکورشون چند شده و اصلا یادشون نیست هدفشون چی بوده ، ولی الان زنده اند و نرسیدنشون به هدفی که داشتند ، به کشتنشون نداد .
      .
      یا متناسب با تلاشمون ، ژست بگیریم و ادا دربیاریم ؛
      یا متناسب با ژست و ادامون ، تلاش کنیم .
      .
      موفق نشدن توی کنکور کسی رو نکشته ولی موفق شدن توی کنکور ، خیلی ها رو از مرگ ارزوهاشون نجات داده .
      .
      فقط تلاش کنید ؛ همین .

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یک بار در منابع تصمیم بگیرید و تهیه کنید،سر حرف هرکس دنبال منبع جدید نرید و مطمعن باشید خود عمل درس خوندن مهم تر از چطوری و با چی خوندن هست.
      حواستون باشه بعضی انتشارات کتاب کنکورای 99 رو به اسم 1400 بهتون نندازن.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      وثیتم اینه:
      کنکور رو انقدر مهمش نکنید که اگه خدای نکرده به خواسته تون نرسیدین یه چاله بکنید به عنوان قبر و بخواید خود کشی کنید
      درسو به عنوان یه کاری که از کردنش لذت می برید بخونید
      درس خوندن نه اجباریه نه اختیاریه سال کنکور
      اجباری نیست چون مجبور نیستید هر روز 20 ساعت بخونید و اگرم خودتونو مجبور کردین به 2 روز نکشیده ساعت مطالعه تون به 0 میل می کنه
      اختیاریم نیست چون باید برای رسیدن به خواسته هاتون تلاش کنید نه این که هر روز یه برنامه جدید بریزید ولی در عین حال همیشه اینجا پلاس باشید
      کل این انجمنم جاده خاکیه حتی همین الان این تاپیکم جاده خاکیه
      چون عملا تا وقتی نیاز به درس خوندن نداشته باشید میاید اینجا بجای این که کار اصلیو انجام بدید میخونید که تجربه های بقیه چی بوده
      پس سعی کنید واسه عشق و حال بیاید اینجا هر از گاهی
      نه این که به بهانه درس خوندن و سوالات درسی کم کم هر روز 5 ساعتتونو تلف کنید و فحش بدید به کسایی که تاپیکای اخبار کنکور و ... میزنن
      چون همون طور که گفتم کل اینجا هاشیه است نه فقط یه تاپیک شیری خاص

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parisa-konkoori نمایش پست ها
      اینو مهرماه اپ کنید تا نتایج کلی اومده باشه . اون وقته که پزشک و دندون پزشک و داروساز و پرستار و میکروبیولوژیست و فیزیوتراپ و رادیولوژیست و مهندس و وکیل و.... میان تجربه هاشونو میگن . 100 روز مونده به کنکور خودمون چه نصیحتی داریم برا 1400 ؟
      درست میفرماین شما . اما دلیل داره این کارم . ببین بعد اعلام نتایج خیلی ها گارد میگیرن . بخصوص اونایی که یه چیزی قبول شدن . شروع میکنن به جملات کلیشه ای تایپ کردن و کلا یه متن تشریفاتی .
      این تاپیک رو من از دوجهت اپ کردم یکی اینکه بدون ریا و گاردی از طرف دوستان که تا الان هم خیلی مورد توجه قرار گرفت نوشته بشه و از دغدغه های اصلی مون بدون هیچ تمجیدی از خودمون اظهار نظر کنیم .
      و دومن اینکه این تاپیک مثل یه اتاق اعتراف هست میان خودت و اعمال خودت . که یه سیل کنکوری شاهدش میشن . اگه عالی اومده باشی که بعد نوشتن وصیتت (وثیت) خوشحالی
      و اگه هم از اشتباهاتت تایپ کنی لافل میفهمی که باید یه کاری بکنی . نمیشه که فقط بشینی . نمیشه که فقط از شکست هات بگی لازمه یکم هم اون معجزه داستان باشی .

علت اپ کردن موضوع اینه .

ضمنا اینجا چیزی رو نمیگن بچه ها که بخواد انحرافی برسونه به تازه نفس های کنکور . فقط اینجا از کارایی که کردیم و غلط بود اسم میبریم . موفق باشید .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

9. Top | #24
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      وقتی ثبت نام کردین قلمچی یه چیز رو به خودتون بگین . بگین دو هفته بعد ازمون کنکورمه و از اینن مباحث طرح میشه .
      کم کاری و تبلی خودتون رو به سر قلمجی و برنامه راهبردیش نکوبید . همه از این برنامه میان جلو .
      تا یه مبحث رو اون طور که اگه من ساعت 4 شب ازش یه سوال بفرستم به تونی یه نیمکره خواب یه نیمکره نصف خواب حل کنی . ادامه بده و بخون
      زود مباحث رو نصف و نیمه رها نکنین که بعدا گیج میزنین . اگه برگردین بخونین که میگین بلدم . اگه هم برین تست بزنین که ناقص خوندین و وسط مسئله میمونین که چیکار کنم

به عمومی ها احترام بزارین . درسته حقشون رو تو برنامه نیمسال اول میخوریم و به تخصصی ها میدیدم . لاقل تو تایمی که برا عمومی گذاشتین به حد اعلی تست بزنین .
      اگه دانش اموز معمولی هستید . انتظار تراز 7 هزار و خورده ای تو ازمون 5 مهر نداشته باشین .
      تراز پایین در شروع به معنای این نیست که همین اول کار شکست خوردین . بعضیا هستن که اول کار تابع رادیکالی ان . خیلی اولاش سریع میرن بالا ولی بعد خیلی اروم پیش رفت میکنن . بعضیام هستن که تابع پیشرتشون یه مععادله خط سادس اما با یه شیب ثابت . اینا موفق میشن . هرچقدر هم امید داشته باشی شیبت رو زیاد میکنه .
      قلم چی رفتی صب جمعه اومدی میدونم دلت میخواد لش شی . اما تا ناهار این کارت رو تموم کن .
      بعد ناهار لازم نیس برا قلمجی هفته بعد بخونی . لازمه که ازمونی که دادی و سرجلسه برا بعضیا تیک زدی که برسی بشه برسی کنی .زیست و شیمی رو دوباره تو خلوت و بدون زمان بزنی و بدونی که چه مباحثی تو سرعت زیاد از ذهنت میپره اونا رو تمرین کنی . و یهو نگاه میکنی میبینی قلمچی خیلی بهت کمک کرده . تو مجلهش نوشته داوطلبی با پیشرفت متوالی . و اون داوطلب تو هستی که باوجود تراز کم تو اول ازمون سال الان تو آذر ماه جزو پای ثابت پیشرفت چند از ده بودی .

هفته اخر بعد برسی قلم حتما یه تفریحی بکن . برو استخر برو شهربازی نمیدونم هرجایی که بتونه یکم بهت هیجان و حس تازگی بده . از کرخی دورت کنه . اصلا استراحتت رو به معنای این نزار که بشینی عین مرغ بخوابی یا بری نت سرگرم بشی . ذهن تو به حد کافی خستس یکم هم اون نیاز داره که استراحت کنه . دوچرخت رو بردار یه دوری بزن بیا .

سال کنکور غصه ریزش مو و جوش چرکی رو نداشته باش همه تو این سال یه طوریشون میشه .
      سال کنکور وقتت رو جوری آزاد نزار که بری عاشق یه کسی بشی که به هیچ جا نخواهی رسید . من از خدا ممنونم که فعلا اون جرئت رو پیدا نکردم . اما دوستای من سر این حیف میل شدن .نه به کنکور رسیدن نه به اون فرد یه آدم دپرس به تمام معنا .
      سال کنکور وقتی هست که باید دوستات رو گلچین کنی وقت اینه که اونایی که وقتی باهاشونی ذهنت رو درگیر میکنن یا از درس دورت میکنن راحت دیلیت کنی . چون خوبه که آدم 2 تا رفیق خوب داشته باشه تا 10 تا رفیق با قطبین متفاوت

امیدوارم براتون مفید باشه والا من که هرچی به ذهنم میاد که کاش نمیکردم و میکردم بعضی هاش رو میگم .اخرین جیز عقلتون رو دست هیچ کس ندید . به هیچ احد الناسی ربط نداره که میری خونه بخونی . میری خونه بخوابی . چرا از این راه حل میری و.....
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نام خدا
      مشاور نگیرید!
      با تشکر
      ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی‌ست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      وقتی ثبت نام کردین قلمچی یه چیز رو به خودتون بگین . بگین دو هفته بعد ازمون کنکورمه و از اینن مباحث طرح میشه .
      کم کاری و تبلی خودتون رو به سر قلمجی و برنامه راهبردیش نکوبید . همه از این برنامه میان جلو .
      تا یه مبحث رو اون طور که اگه من ساعت 4 شب ازش یه سوال بفرستم به تونی یه نیمکره خواب یه نیمکره نصف خواب حل کنی . ادامه بده و بخون
      زود مباحث رو نصف و نیمه رها نکنین که بعدا گیج میزنین . اگه برگردین بخونین که میگین بلدم . اگه هم برین تست بزنین که ناقص خوندین و وسط مسئله میمونین که چیکار کنم

به عمومی ها احترام بزارین . درسته حقشون رو تو برنامه نیمسال اول میخوریم و به تخصصی ها میدیدم . لاقل تو تایمی که برا عمومی گذاشتین به حد اعلی تست بزنین .
      اگه دانش اموز معمولی هستید . انتظار تراز 7 هزار و خورده ای تو ازمون 5 مهر نداشته باشین .
      تراز پایین در شروع به معنای این نیست که همین اول کار شکست خوردین . بعضیا هستن که اول کار تابع رادیکالی ان . خیلی اولاش سریع میرن بالا ولی بعد خیلی اروم پیش رفت میکنن . بعضیام هستن که تابع پیشرتشون یه مععادله خط سادس اما با یه شیب ثابت . اینا موفق میشن . هرچقدر هم امید داشته باشی شیبت رو زیاد میکنه .
      قلم چی رفتی صب جمعه اومدی میدونم دلت میخواد لش شی . اما تا ناهار این کارت رو تموم کن .
      بعد ناهار لازم نیس برا قلمجی هفته بعد بخونی . لازمه که ازمونی که دادی و سرجلسه برا بعضیا تیک زدی که برسی بشه برسی کنی .زیست و شیمی رو دوباره تو خلوت و بدون زمان بزنی و بدونی که چه مباحثی تو سرعت زیاد از ذهنت میپره اونا رو تمرین کنی . و یهو نگاه میکنی میبینی قلمچی خیلی بهت کمک کرده . تو مجلهش نوشته داوطلبی با پیشرفت متوالی . و اون داوطلب تو هستی که باوجود تراز کم تو اول ازمون سال الان تو آذر ماه جزو پای ثابت پیشرفت چند از ده بودی .

هفته اخر بعد برسی قلم حتما یه تفریحی بکن . برو استخر برو شهربازی نمیدونم هرجایی که بتونه یکم بهت هیجان و حس تازگی بده . از کرخی دورت کنه . اصلا استراحتت رو به معنای این نزار که بشینی عین مرغ بخوابی یا بری نت سرگرم بشی . ذهن تو به حد کافی خستس یکم هم اون نیاز داره که استراحت کنه . دوچرخت رو بردار یه دوری بزن بیا .

سال کنکور غصه ریزش مو و جوش چرکی رو نداشته باش همه تو این سال یه طوریشون میشه .
      سال کنکور وقتت رو جوری آزاد نزار که بری عاشق یه کسی بشی که به هیچ جا نخواهی رسید . من از خدا ممنونم که فعلا اون جرئت رو پیدا نکردم . اما دوستای من سر این حیف میل شدن .نه به کنکور رسیدن نه به اون فرد یه آدم دپرس به تمام معنا .
      سال کنکور وقتی هست که باید دوستات رو گلچین کنی وقت اینه که اونایی که وقتی باهاشونی ذهنت رو درگیر میکنن یا از درس دورت میکنن راحت دیلیت کنی . چون خوبه که آدم 2 تا رفیق خوب داشته باشه تا 10 تا رفیق با قطبین متفاوت

امیدوارم براتون مفید باشه والا من که هرچی به ذهنم میاد که کاش نمیکردم و میکردم بعضی هاش رو میگم .اخرین جیز عقلتون رو دست هیچ کس ندید . به هیچ احد الناسی ربط نداره که میری خونه بخونی . میری خونه بخوابی . چرا از این راه حل میری و.....
      یه دیقه فک کردم کاظم قلمچی اومده تاپیک
      اووو بچه ی جنوب شهر رو باش که
      ایستاده رو سینه تو غروب هر دوپاش

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا محمد گل دست شما درد نکنه این مطالب خیلی مفید بودن و بقیه دارن نظر میدن یک منبع عالی برای دانش اموزش هایی که میخواهن برای کنکور شروع کنن یا پشت بمونن عالی هست این امید وارم همه بچه ها نظر هاشون رو بگن تا همه استفاده کنیم مرسی از شما .

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javadjokar13801 نمایش پست ها
      اقا محمد گل دست شما درد نکنه این مطالب خیلی مفید بودن و بقیه دارن نظر میدن یک منبع عالی برای دانش اموزش هایی که میخواهن برای کنکور شروع کنن یا پشت بمونن عالی هست این امید وارم همه بچه ها نظر هاشون رو بگن تا همه استفاده کنیم مرسی از شما .

خیلی خوشحالم که تونستم به دوستام کمک کنم .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام.مث ادم درس بخونین.درگیر انواع حاشیه ک ماشاالله زیاده نشین

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فگر کن یه درصد گوش بدن 98 به هم دوره ای هام گفتم درگیر حاشیه نشید بچسبید به کنکورتون
      خوب بخونید نتیجه میگیرید
      طلبکار شدن که اگه ناراحتی نیا تو این تاپیکا ( یکی نبود بهش بفهمونه پشمک با بعضی تاپیکا علاوه بر خودت ده نفر دیگه هم میکشی پایین )
      99 به بچه ها گفتم 98 ایا رو ببینید
      مگه کسی شنید باز همونو تکرار کردن
      انشالله که بچه های قرن جدید این اشتباها رو تکرار نکنن
      ولی متاسفانه اکثرا به شدت گستاخ هستن و طلبکار هم میشن

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن