سلام
اشتباه شما این بوده که یک منبع اموزشی خوندید و بعد اون رفتید دوباره سراغ یه منبع اموزشی دیگه به عنوان منبع تکمیلی.
کتاب های آموزشی توی هر سطحی باشن حداقل ۷۰/۸۰ درصد مطالبشون مشترکه.بالاخره دارن از کنکور الگو میگیرن طبیعتا منبعشون توی این تستها یکیه.
اما خب سوال اینجا پیش میاد خب اگه اینها این همه اشتراک دارن چرا میگن ای کیو سطح بالا تره و اون یکی فلان سطح؟
هر کی با توجه به نیازش میره سراغ یک کتاب.
من خودم توی ریاضی خیلی به درسنامه نه علاقه ای داشتم و نه نیازی و تست های سطح بالا مدنظرم بود.اومدم ای کیو گرفتم و شاید از هر ۱۰ سوال ای کیو ۲تاش سخت باشه و با باقی کتاب های فرق داشته باشه.این بیشتر جنبه ی انگیزه ای داره وگرنه اگه برم یه منبع دیگه هم بخونم همون نتیجه حاصل میشه.
اما خب یکی هست به درسنامه های طولانی و مفصل نیاز داره بهش میگیم شما ای کیو بدردت نمیخوره چون هم بعضی تستاش اذیت میکننه و هم اینکه درسنامش برای افراد ضعیف مناسب نیست پس برو مثلا مهروماه بخون.
یک مشکل دیگه هم که هست تصورتون از کتاب های ای کیو اینه که هر سوالی ک دیدین باید سخت باشه ادم نابود شه تا بتونه حلش کنه.خب اینم اشتباهه.اصلن نداریم همچین کتابی(جز موج ازمون فیزیک
)
پس این وضع تو همه ی کتاب های اموزشی هست که اشتراکاتشون خیلی زیاده و طبیعیه.
پس چیزی که دارم میگم اینه که حرف های شما در مورد این کتاب درسته و تصور اولیه تون از ای کیو اشتباه بوده که الان متوجهش شدید.
شما برای انتخاب یک منبع تکمیلی باید میرفتید سراغ کتاب هایی که سوالات تالیفی زیادی داره(مثلا کتاب های سه سطحی یا مثلا موج ازمون یا ازمون پلاس ریاضی مهروماه)
موفق باشید