خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

اون هایی که فیزیک قلمچی رو بالا میزنن بیان ؟

سلام
      از درصد بالا منظورم ۸۰_۹۰_۱۰۰ هست
      از چه کتابی استفاده میکنید؟
      من برای ریاضی اول الگو سه بعدی بعد تمرینات کتاب بعد الگو تست (همون آبیه )رو زدم
      بعد رفتم سراغ سوالات قلمچی مربوط به اون قسمتی که مطالعه کردم به نظرم کتاب الگو تست ریاضی کتاب خوبی بود و میشد تو آزمون درصد خوبی گرفت میخوام همین کتاب رو کار کنم تا آخرش
      (هرچند میگن کتاب میکرو ریاضی خوبه اما سوالات اون مبحثی که خونده بودم رو از روش نگاه کردم به نظرم اصلا کافی نبود (حداقل برای اون مبحثی که من داشتم کار میکردم ، اگه فقط میکرو میخوندی میرفتی سرجلسه آزمون فکر میکنم باهاش ۳۰ یا ۴۰ میزدی اما کنکور رو نمیدونم... ولی برای قلمچی کافی نیست میکرو ریاضی ))
      حالا من میخوام کتابی بهم معرفی کنیدبرای درس فیزیک که مثل اون کتاب الگو ریاضی تست ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه و بتونم از مهر ماه که میخوام برم قلمچی آزمون بدم توی آزمون درصد خوب بیارم ؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      راستی بچه ها اگر برای زیست و شیمی هم درصد ۸۰ تا ۱۰۰ میزنید اسم منابع تون رو بگید ؟
      برای عمومی ها هم همین طور اگه درصد ها تون ۸۰ تا۱۰۰ هست از چه کتابهایی استفاده میکنید ؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من 100 نمیزنم اما 80 70 90 میزنم بستگی به ازمونش داره . بنظرم کتاب خیلی سبز یا میکرو رو داشته باشی شدنیه البته من خیلی سبز دارم مخصوصا دوازدهمش که با رحیم شهریاری نوشتنش . فیزیک یک سری چیزا داره مثل رابطه ی مقایسه ای نوشتن یا تبدیل واحدهاش . که اینارو بلد باشی بقیش فقط فرموله . فرمولو میگیری جای گذاری میکنی . شاید دلیل اینکه این درسمو بیشتر میزنم همین ساده بودنشه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin√ نمایش پست ها
      من 100 نمیزنم اما 80 70 90 میزنم بستگی به ازمونش داره . بنظرم کتاب خیلی سبز یا میکرو رو داشته باشی شدنیه البته من خیلی سبز دارم مخصوصا دوازدهمش که با رحیم شهریاری نوشتنش . فیزیک یک سری چیزا داره مثل رابطه ی مقایسه ای نوشتن یا تبدیل واحدهاش . که اینارو بلد باشی بقیش فقط فرموله . فرمولو میگیری جای گذاری میکنی . شاید دلیل اینکه این درسمو بیشتر میزنم همین ساده بودنشه
      ممنون فیزیک پایه چی دارین ؟
      موج آزمون هم میزنید؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.t.n نمایش پست ها
      ممنون فیزیک پایه چی دارین ؟
      موج آزمون هم میزنید؟
      ببین زیاد خودتو درگیر منابع نکن . فیزیک پایه رو هم خیلی سبز دارم فقط . منتها مثلا فرق تویی که میخای درصد بالا بزنی با اونیکه چنتا کتاب داره و درصد پایین میزنه اینه که اون فقط هدفش تموم کردن کتاباس اما هدف تو عمیق تر شدنه یعنی تو مثلا باید یه تسته یه کتابو چندین بار بزنی . نمیدونم سال چندمی که دقیق تر توضیح بدم بهت . اما اگه دوازدهمی که خیلی دیره واسه اینکار . الان باید بری رو جمع بندی زدن . اما اگه پایینتری راهشو توضیح بدم برات

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اگه برات قلمچی مهمه سه سطحی بزن میکشه بالا
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سه سطحی فیزیک و سوال های سطح تکمیلی الگو فیزیک عالی بودن
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin√ نمایش پست ها
      ببین زیاد خودتو درگیر منابع نکن . فیزیک پایه رو هم خیلی سبز دارم فقط . منتها مثلا فرق تویی که میخای درصد بالا بزنی با اونیکه چنتا کتاب داره و درصد پایین میزنه اینه که اون فقط هدفش تموم کردن کتاباس اما هدف تو عمیق تر شدنه یعنی تو مثلا باید یه تسته یه کتابو چندین بار بزنی . نمیدونم سال چندمی که دقیق تر توضیح بدم بهت . اما اگه دوازدهمی که خیلی دیره واسه اینکار . الان باید بری رو جمع بندی زدن . اما اگه پایینتری راهشو توضیح بدم برات
      نه من ۴ سالی هست که فارغ التحصیل شدم
      البته من همون موقع یه بار کنکور دادم کلا بعدش از جو کنکور خارج شدم بنا به شرایطم
      من قراره ۱۴۰۰ کنکور بدم تجربی
      من نمیخوام کلی منبع دور خودم جمع کنم
      اما به نظرم واقعا مهمه منبع
      مثلا امروز من الگو خوندم برا ریاضی خب به هر حال زمان گذاشتم فکر کنم یه ۶ ساعتی بود در کنارش درصد ریاضی من که از خودم یه آزمون قلم گرفتم خوب شد
      اما اگه همین ۶ ساعت ریاضی خوندن رو صرف میکردم پای میکرو ریاضی ۳۰_۴۰ بیشتر نمی شد باهاش زد
      خودمم الان که دارم میام جلو و درسا رو کم کم می خونم
      اتفاقا متوجه شدم که یه منبع "خوب و مناسب " داشته باشی و چند بار تست هاشو بزنی و بعدش آزمون از خودت بگیر (۲ _۳تا ) خیلی بیشتر مسلط میشی تا این که همش بخوای منبع تموم کنی ، کاملا باهاتون موافقم
      آره بگو چی کار کنم ؟

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      اگه برات قلمچی مهمه سه سطحی بزن میکشه بالا
      ممنون ولی چرا اون شکلکو گذاشتید ؟منظورتون رو متوجه نشدم؟
      یعنی این که نباید به فکر درصدم و توانایی حل سوال آزمون باشم ؟
      یعنی دارم‌اشتباه میکنم ؟
      آخه میگن به تراز نگاه نباید کرد
      خب پس اگه به درصد هم نگاه نکنیم نمیشه خب !
      ویرایش توسط a.t.n : 27 فروردین 1399 در ساعت 22:43

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ممنون ولی چرا اون شکلکو گذاشتید ؟منظورتون رو متوجه نشدم؟
      یعنی این که نباید به فکر درصدم و توانایی حل سوال آزمون باشم ؟
      یعنی دارم‌اشتباه میکنم ؟
      آخه میگن به تراز نگاه نباید کرد
      خب پس اگه به درصد هم نگاه نکنیم نمیشه خب !
      چون اگه برا 99 میخونی الان هیچی بهتر از سوالات کنکور واست نیس
      اگه برا قلمچی میخونی و سال 1400 همون 3 سطحی و میکرو اینا اوکیه
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من کنکوری نیستم الان یازدهمم. ریاضی و فیزیکم معمولن بین 80 تا 100 میشه ولی خب بعضی اوقات 70 و خورده ای هم میشه :/
      برا ریاضی چرا میگی میکرو بده!؟ من منبع اصلیم اتفاقا میکروعه البته اون تست الگو رو هم دارم ولی بیشتر میکرو رو میزنم! و تا الان حداقل واسه قلمچی جواب داده.
      واسه فیزیک من امسال میکرو رو دارم پارسال خیلی سبزو داشتم هردوشون خوب بودن.(فیزیک پارسالم هم درصداش مثل امسال بود بجز فصل کار و انرژی که اونو خودم کمکاری کرده بودم) سه سطحی هم دارم اونم خوبه. موج هم به تازگی میزنم. اونم خوبه

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      من کنکوری نیستم الان یازدهمم. ریاضی و فیزیکم معمولن بین 80 تا 100 میشه ولی خب بعضی اوقات 70 و خورده ای هم میشه :/
      برا ریاضی چرا میگی میکرو بده!؟ من منبع اصلیم اتفاقا میکروعه البته اون تست الگو رو هم دارم ولی بیشتر میکرو رو میزنم! و تا الان حداقل واسه قلمچی جواب داده.
      واسه فیزیک من امسال میکرو رو دارم پارسال خیلی سبزو داشتم هردوشون خوب بودن.(فیزیک پارسالم هم درصداش مثل امسال بود بجز فصل کار و انرژی که اونو خودم کمکاری کرده بودم) سه سطحی هم دارم اونم خوبه. موج هم به تازگی میزنم. اونم خوبه
      کتابی که من سوالاشو نگاه انداختم کتاب میکرو پایه بود
      نمیدونم من الگو به نظرم بهتر اومد
      ولی اگه باهاش نتیجه میگیری خب همونو ادامه بده
      راستی موفق باشی عزیزم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کاش با عقل الانم برمیگشتم دوم دبیرستان کاش

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من بهتون فیزیک مبتکران پایه( دهم یازدهم) سری مرشد رو پیشنهاد میکنم. اگه با کتابای دیگه مقایسش کنید فرقشو میفهمید. خصوصا برای شما خوبه که از درس هم دور بودید. خیلی عالی فقط نمیدونم چی باید بگم که ترغیب شید برید سمتش اما اگه چیز دیگه ای گرفتید اینو هم حتما داشته باشید حجم زیادی هم نداره

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه من ۴ سالی هست که فارغ التحصیل شدم
      البته من همون موقع یه بار کنکور دادم کلا بعدش از جو کنکور خارج شدم بنا به شرایطم
      من قراره ۱۴۰۰ کنکور بدم تجربی
      من نمیخوام کلی منبع دور خودم جمع کنم

اما به نظرم واقعا مهمه منبع
      مثلا امروز من الگو خوندم برا ریاضی خب به هر حال زمان گذاشتم فکر کنم یه ۶ ساعتی بود در کنارش درصد ریاضی من که از خودم یه آزمون قلم گرفتم خوب شد
      اما اگه همین ۶ ساعت ریاضی خوندن رو صرف میکردم پای میکرو ریاضی ۳۰_۴۰ بیشتر نمی شد باهاش زد
      خودمم الان که دارم میام جلو و درسا رو کم کم می خونم
      اتفاقا متوجه شدم که یه منبع "خوب و مناسب " داشته باشی و چند بار تست هاشو بزنی و بعدش آزمون از خودت بگیر (۲ _۳تا ) خیلی بیشتر مسلط میشی تا این که همش بخوای منبع تموم کنی ، کاملا باهاتون موافقم
      آره بگو چی کار کنم ؟

یه منبع مناسب پیدا کن . مثلا مهر و ماه ریاضی یا همین خیلی سبز فیزیک . اولین بار که تستارو میزنی نشان دارشون کن . تست درست و تیک بزن . تست غلطو ضرب در بزار . تستی که درست زدی ولی نکته داره نقطه هم بزار کنار تیک . تستی که فک میکنی واسه جمعبندی خوبه p بزار کنارش . هر ازمون که برمیگرده عقب فقط غلطارو کار کن با تست خوبا . یه دفتر فرمولم داشته باش فرمولاتو بنویس توش . اگه نکته های خوبی هم داشتی بنویس . تو دوران جممع بندی خیلی به کارت میان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)