خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: پست حذف شد

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پست حذف شد

پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد پست حذف شد
      ویرایش توسط javadjokar13801 : 20 اردیبهشت 1399 در ساعت 23:32

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aretmis نمایش پست ها
      کدوم نظام؟
      نظام جدید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ناراحت نشو که رک میگم ولی با این برنامه ای که ریختی رتبه زیر 20000 هم بعید بیاری چه برسه به زیر 500
      کلاس های نکته و تست برای دروس اختصاصی هفته آخر فروردین و دروس عمومی هفته اول اردیبهشت شروع میشن یعنی تا شروعشون 3 هفته فرصت هست...از طرفی پروژه 60-40 حرف آخر فقط قسمت 60 که آموزش هست برای نظام جدید 360 ساعت هست.اگر بخوای قبل از شروع نکته و تست ها ببینیشون باید روزانه حداقل 16 ساعت فیلم ببینی که البته این 16 ساعت با مکث های وسط فیلم ها و نکته برداری به 20 ساعت میرسه.بعد از شروع کلاس های نکته و تست هم اونقدری وقت میگرن که عملا بجز خود کلاس ها و تکالیفشون کار دیگه ای نمیشه کرد.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      ناراحت نشو که رک میگم ولی با این برنامه ای که ریختی رتبه زیر 20000 هم بعید بیاری چه برسه به زیر 500
      کلاس های نکته و تست برای دروس اختصاصی هفته آخر فروردین و دروس عمومی هفته اول اردیبهشت شروع میشن یعنی تا شروعشون 3 هفته فرصت هست...از طرفی پروژه 60-40 حرف آخر فقط قسمت 60 که آموزش هست برای نظام جدید 360 ساعت هست.اگر بخوای قبل از شروع نکته و تست ها ببینیشون باید روزانه حداقل 16 ساعت فیلم ببینی که البته این 16 ساعت با مکث های وسط فیلم ها و نکته برداری به 20 ساعت میرسه.بعد از شروع کلاس های نکته و تست هم اونقدری وقت میگرن که عملا بجز خود کلاس ها و تکالیفشون کار دیگه ای نمیشه کرد.
      سلامحرف شما کاملا درست هست ولی در صورتی که صفر بودم اما سطج علمی در حدود 50الی60 دارم و خیلی از برنامه ها بالا رو شروع کردم الان با این توصیف که سطج علمیم حدود50الی60هست توی همه دروس باز این حرف صدق میکنه؟مرسی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javadjokar13801 نمایش پست ها
      سلامحرف شما کاملا درست هست ولی در صورتی که صفر بودم اما سطج علمی در حدود 50الی60 دارم و خیلی از برنامه ها بالا رو شروع کردم الان با این توصیف که سطج علمیم حدود50الی60هست توی همه دروس باز این حرف صدق میکنه؟مرسی
      بنظر من این برنامه منطقی نیست

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فکر کنم چند تا موسسه رو از قلم انداختی پکیج اونا رو هم بخونی زیر 100 شدنت تضمینیه
      Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حتما پیشنهاد میکنم برنامه ای که دارید برای کنکور اجرایی کنید فارق از اینکه شما رتبه مورد نظر زیر ۵۰۰ کسب کنید یا حتی ۱۰۰ هزار بشی ! چون حداقل نفع که برای شما داره تجربه خوبی برای کنکور بعدی بدست میارید البته آرزو دارم که شما همین کنکور امسال موفق بشید
      اما چند تا نکته بهتون میگم اول از هر چیزی برنامه شما نشان از عدم درک کامل کنکور و اشتباه گرفتن اون با امتحان مدرسه است اکثر بچه ها همین موقع از سال میشه و شروع صفر هستن دوچار چنین اشتباه میشن و اکثر این بچه همون بازماندگان کسانی هستند که تو اسفند ماه ریزش نکردن چون ماه های اسفند و بهمن با گذشت نیمه سال اکثر بچه دوچار افسردگی میشن از قوی بگیر تا ضعیف و حتی خیلی ها اون تایم کنکور خداحافظی میکنن ناگفته نماند اواخر شهریور هم همین حس هست و احساس عقب موندن از بقیه بچه ها و کم کاری تابستون از دست دادیم و ...
      با این تفاوت که فروردین بخاطر فصلش و شور حالش خیلی از همون شروع صفر ها اسفند دوباره شاید بخاطر تغییر فصل بهشون انگیزه رو میده ولی متاسفانه بعد از مدتی خیلی از اونا از پا درمیان و به اردیبهشت نرسیده زیرش بعدی شروع میشه دقت کنید این ریزش ها همون رقبا شما هستن برای همین هر سال ۸۰ درصد سیاه لشگر هستن
      موضوع بعدی این هست که اکثرا در این فضل از سال کنکور با امتحانات مدرسه اشتباه میگیرن که میشد با شب امتحان خوندن مسئله با نمره حتی ۱۷ جمعش کرد که مثل نظر شما است که با رتبه ۵۰۰ میشه تو این مدت فشرده جمع کرد
      ‌اما اندکی بعد از شروع کار و معمولا تو چنین شرایط دانش آموز سعی میکنه یه برنامه پرملاتی بریز که خودش راضی کنه موفق میشه و کل ۹ ماه گذشته رو جبران میکنه و چون از قبل هم شنیده بودن بعد از عید ساعت مطالعه باید بالا ۱۲ یا ۱۰ ساعت باشه این قطعا برنامه پرپیمون میریزن ولی متاسفانه وقتی شروع به کار میکنن متوجه ضعف ها میشن به ویژه اونایی که سال ها معدل ۲۰ بودن ! و بیشتر انگیزه از دست میدن
      متاسفانه خیلی زود میفهمن که ساعت مطالعه مفید چیزی نیست که بخوای با تصمیم گیری بالا بیاریش بلکه باید به صورت روند تدریجی خیلی ها هستن از تابستون با ساعت مثلا ۸ ساعت شروع میکنن ولی دی ماه تازه به ۸ ساعت مفید میرسن ! نکته بعدی خیلی مهم قلق گیری آزمون ها و تکنیک های که باید سر جلسه آزمون آزمایش کار میکردید و تمریم میکردید هست که اینم باز خودش چالش بعدی پیش روی شماست از همه مهم تر بنظرم نظمی که باید داشته باشید اکثر شروع صفر ها چه از بهمن به بعد علت دیر شروع کردن دلیل دیر شروع کردن بی انگیزگی و تنبلی و هزاران بهانه است که متاسفانه این خصوصیات رفتاری و عادت ها چیزای نیستن یک شبه شما با یک تصمیم مثل بشکن زدن جادویی همه رو ترک کنید ! و اغلب بچه با این خاطر من برتر بودم تو مدرسه باهوش هستم تیزهوشانی هستم یا معدلم همیشه بیست هست از این موضوع ضربه میخورن جون تر ساله خیلی از این عزیزان رتبه های خیلی بدی میارن و انگیزه اشون به طور کلی از دست میدن چون که درک درستی از کنکور نداشتن و اون با امتحان های مدرسه ای اشتباه میگیرن
      کنکور و رتبه برتر شدن فقط یک چیز میخواد دوست گرامی روتین و نظم و کار روزانه و پیوستگی مطالعه و ... که همه این ها فقط در صورت فعالیت ساعت مطالعه بالا و نظم در کار در مدت یکسال بدست میاد شما قرار در آزمون شرکت کنید با حداقل ۲۰ و خورده ای کتاب کت معلوم نیست از کدوم قسمت یا کدوم جمله کتاب از شما به چه شکلی سوال پرسیده بشه شما فقط در صورتی موفق میشید که خوب کار کرده باشید
      اما پیشنهاد من به کسی که شروع صفر هست اول از هر چیزی باید خیلی محتاطانه حداقل حذف داشته باشید شما نمیتونید در این فرصت کم بخونید اصلا مهم نیست که شما تا ۹۰ روز دیگه کل کتاب تا تموم میکنید ببینید دوست عزیز اصلا بحث تموم کردن نیست بحث تسلط تست زدن هست شما ممکن تا حتی ۶۰ روز دیگه کامل تست ها تمام کتاب ها بزنید همه درسنامه ها بخونید ولی تضمین نیست روز ۶۵ ام از شما آزمون گرفتم همه رو پاسخ بدید چون فراموش میکنید خیلی از مطالب رو
      پس اول حذف کنید خیلی مراقب باشید قسمت های تست خیز حذف نشن بعد فراموش نشه قرار نیست ما فقط تموم کنیم بذاریم کنار تست های پوششی نقش اصلی بازی میکنن شما باید برنامه مفید با تست کم از هر درس چرا که نمیتونید مثلا تنوع درسی بالا ۵ تا داشته باشی و از هر درس ۱۰۰ بزنی و از روز های قبل هم تست پوششی مبحث ۲۰ تا بزنی
      اینجاست که متاسفانه شما باید کمیت قربانی کیفیت بکنید چون فرصت دوره و مرور عید و دی ماه ندارید ! ولی از طرفی کمیت هم نقش مهم داره در سرعت عمل شما در کنکور
      نکته بعدی حتما آزمون های جامع بیشتر کار کنید کار ترکیبی اساس کار شما باید باشه هر دو هفته یا هفته ای یکبار آزمون جامع باید بزنی و وسواس خوندن کنار بذاری و سعی کنی بیشتر با آزمون دادن مطالعه کنی ! و هزارن نکته دیگه هم هست البته چرا که شما باید کار چند ماه ام پی تری تو مدت کم انجام بدی بدون توجه به اینکه قرار رتبه ات بشه ۵۰۰ یا ۱۰۰ هزار مهم تلاش الان شماست که واقعا تجربه خوبی هست برای حتی کنکور بعدی با توجه به اینکه ایدال رشته‌های تاپ هست
      و از همه مهم تر انگیزه هیچ وقت از دستش نده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)