موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
ویرایش توسط Dean : 24 اردیبهشت 1399 در ساعت 16:45
اصلا مگه تا حالا تو عمومی منبع تکمیلی درست درمونی داشتیم؟ شاید فقط تو ادبیات تست های المپیاد که با کنکور مشترکه به عنوان منبع تکمیلی خوب باشه که اونم به شکل جامع و کامل تو هیچ کتابی ندیدم تا حالا(خودم تو جزوه داشتم) دوستان اگه منبع تکمیلی خوب تو عمومی ها میشناسن بگن.
یه چیز بی ربط به موضوع هم میخواستم بگم. از نظر من هم کتابای سبطی آشغالن. خب الان من به سبطی توهین کردم؟نه!به کتابای مزخرفش توهین کردم. توهین به اثر مگه توهین به مولفشه؟ توهین به اثر ایرادی نداره که هیچ بعضی مواقع برای آثاری که خودشون توهین میکنن لازمه(منظورم از این مورد سبطی نیس). شما چرا برای زدن یه حرف خیلی ساده میترسین؟ میگی با کتابای سبطی حال نمیکنم بعدش میگی کتاباش عالیه؟اگه از نظرت عالیه چیجوری باهاش حال نمیکنی و یجورین؟ شما که میترسی نظرتو درباره یه کتاب کمک درسی بگی چجوری میخوای چن سال دیگه درباره موضوعات جدی فلسفی و علمی یا حتی متفکرای بزرگ نظرتو بگی؟ لابد اگه یه ایراد کوچولو گفتی از روی ترس ۱۰۰ تا تعریف الکی از خودت درمیاری تا مبادا کسی بهت چیزی بگه. اگه فک میکنی نظرت درسته شجاعانه بگو.
ویرایش توسط -SmS- : 24 اردیبهشت 1399 در ساعت 17:49
thanks for the tip
اصا سبطی فلون فلون شده اس خخ ( شوخی کردم)
منم منظورم همون بود گفتم کتاباش اگه بقیه دارن میخونن و انقد ازش تعریف میکنن پس خوبن لابد. ولی من اصا حال نمیکنم با کتاباش.
یعنی بنظرت نمیشه یچیزی عالی باشه ولی ما باش حال نکنیم؟!
از این حاشیه ها که بگذریم:
منبع تکمیی خودمم موندم. از طرفی نمیخام مثل قبلا که خیلی زمانمو گذاشتم رو منابع وسواس بخرج بدم ( تجربه بدی بود واقعا یه هفته وقتم الکی رفت) از طرفی کتابا گرون شدن دوسه بار کلاه سرم رفته. فک کنم اخر سر همین ایکیو پلاسو بگیرم.
بدشانسی ما ۴۰۰ یا اینه که کنکور افتاده عقب فک کنم منابع مخصوص ۴۰۰ سه ماه بعد بیان . شما نمیدونی؟
___
تعریفارم از خودم الکلی در نیوردم. جایی کتابی یا نظری چرت باشه میگم
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
ویرایش توسط Dean : 24 اردیبهشت 1399 در ساعت 18:36
حرفای جالبی زدین
تو بحث کنکور خیلی مواقع از یه سری کتابا و.... تعریف میشه و سر زبونا میفتن تا چندسال هرکی کتاب بخواد بخره این کتابارو پیشنهاد میکنن سر تعریفایی که از اون شده و نقدی که از سر ترس این که لابد من بدم کتاب خوبه به کتاب وارد نشده کلا خوبه تابو شکسته شه و نقدای جدی به کتابا وارد کنیم، اینطوری شاید حداقل مولفا به ویرایشو تالیف کتاباشون توجه بیشتری بکنن
پ.ن: نظرم کلی بود منظور کتاب آقای سبطی نبود چون اصلا بررسیش نکردم جز نگاه سطحی به نمونه پی دی اف بعضی کتاباشون که خوشم نیومد از سبکشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)