سلام دوستان
من برای ادبیات کتابای هفت خوان خیلی سبز و سیر تا پیاز های هر سه پایه رو دارم (نظام جدید)
حالا من یه کتاب "جامع" ادبیات میخوام
چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید ؟
فقط میخوام جامع باشه که فقط از روش تست بزنم
و این که سطح خوبی داشته باشه
نه تستاش الکی باشه و نه خیلی سطح بالا که بخوام ۵ دقیقه روی یه سوال باشم
چی بگم والا من کتاب فارسی جامع بررسی نکردم چون معمولا موضوعی + سال به سال کافیه
ولی اگه اصرار داری یه نگاه به خیلی سبز جامع و مهروماه جامع بنداز خوبن
الگو جامع هم تعریفشو زیاد شنیدم
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
هزار تست جامع ادبیات فارسی نشر دریافت
اگه صرفا واسه تست میخوای کتاب 1000 تست جامع هامون سبطی هم کتاب خیلی خوبی هست.
البته اگه دور دنیا عمومی گاج بگیری, خودش 37 دوره دروس عمومی کنکور داره که تو هر کدوم 25 تا تست ادبیات هست.
سلام دوست عزیز
من پایه یازدهمم و از تابستون یازدهم کتابای موضوعی الگو ( بجز لغت و املا ) رو خوندم فوق العاده رو پیشرفتم تو ادبیات تاثیر گذاشته تو ادبیات مهم ترین چیز موضوعی خوندن و از اون مهم تر استمرار و پیوستگی روزانه مخصوصا برا قرابت و آرایه است
کتابای خیلی سبز رو هم که دوستام داشتن دیدم بد نبودن ولی تعداد تست های الگو بیشتره و به نظرم خیلی کمک کننده است ولی دوستام با موضوعی های خیلی سبز هم به درصدای خوب میرسن ولی بازم الگو علی رغم پاسخنامه اش که بعضی جاها کامل نیست ولی فوق العاده است البته کتای جامع میکروطلایی نوشته آقایان نظری و نجات شجاعی هم برا دوازدهم عالیه ولی بازم مهم ترین چیز تمرین روزانه و منظم ادبیات هستش
موضوعی های الگو خوبن. سبطی هم خوبه. ادبیات موضوعی میکرو طلایی گاج هم خوبه.
بستگی به سلیقت داره با کدوم کتاب بیشتر حال کنی
دوست عزیز شما اگر فصل اول قرابت هامون سبطی رو نخوندی پس غملا الفبای ادبیات رو بلد نیستی
اول این رو بخون
بعدش برو توی آلا ویدیو های آرایه رو ببین(درسته که ماله نظام قدیم ولی به درد ما هم میخوره)
بعدش برای دستور باید بری آموزش ببینی(اینو دیگه خودت یه کاریش بکن من دی وی دی حرف آخر دیدم راضی بودم)
برای تست هم کلا خیلی سبز
اگه بخاین کتاب تکمیلی پیشنهاد بدین چی پیشنهاد میدین واس ادبیات؟
ایکیو پلاس مدتیه رفته رو مخم![]()
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)