سلام دوستان خوبین؟؟راستش بنده دانشجوی پرستاری ازاد هستم و ورودی 98 هستم والانم ترم دو.مرخصی نگرفتم از دانشگاه ولی فکرم بعد نتیجه کنکور این بود برم پرستاری ازاد و باز بخونم پنهانی دلیل این که میگم پنهانی چون داداشم سرطان خون داشت و نمیتونم استرس بدم به خانواده.الان دارم فکر میکنم اصلا پرستاری خوبه یا ن؟؟از خون میترسم ولی میتونم در اینده درست کنم این موضوع رو اما بحث حقوق و بالاسر داشتن و خیلی چیزا تو خونم نمیره انصافا.اما سوالم اینه ایا برای کنکور بخونم؟؟تو ازمون های قلم چی و سنجش سال پیش هیچ وقت بالای 12 هزار منطقه 3 نشدم ولی کنکور از 2 برابر 12 هزار هم اون ور تر رفت رتبم.انصافا زیست و شیمی رو خیلی دوست دارم مخصوصا شیمی و تو کنکور شیمی رو 60 و زیست رو 50 زدم.حالا به نظرتون شروع کنم و یکبار دیگه فرصتم رو امتحان کنم؟؟؟چه میدونم مثلا یک ماه زیست و شیمی بخونم و بقیه وقت رو اگر بود وقتی فیزیک و ریاضی رو برای 40 زدن تو کنکور.بازم میگم دانشگاه هست سرجاش و خب مسلما شروع میشه در اینده و میتونه اذیتم کنه برای کلاس ها.ممنونم از تک تکتون انشاالله امشب جوابی بگیرم و تصمیم بگیرم.کنکور هم ثبت نام کردم ناگفته نماند![]()