خب اتفاقا نباید علامت تساوی وجود داشته باشه.
الآن توی این بازه ، عدد 10 وجود داره!؟
(5,10]
نه
در واقع اعضای بازه ی (5,10] همه ی x های حقیقی هستند که x<a و x>=5 باشه. (به جای 10 بذار a)
از طرفی گفتیم 10 توی بازه هست ، a>10
و از طرفی 12 توی بازه نیست ، پس a بزرگتر از 12 نیست! وقتی بزرگتر از 12 نباشه ، یعنی کوچکتر یا مساوی 12 هست
اشتراک این دوتا میشه حدود a که گزینه 2 هست
نه دیگه باید باز باشه ! ببین ما گفتیم 6 و 8و 10 توی بازه ی صورت سوال قرار دارن . پس 6 و 8 و 10 میپرن ! بعدشم متغیر a که عضوه بازه نیست !( در اصل حد راست ه بازه ی صورت سواله) پس عدد هایی که a میتونه بپذیره هم عضو بازه نیستن . دقت کن 12 میتونه عضو بازه a باشه ( دقت کن گفتم بازه ی a .نگفتم بازه ی صورت سوال )
یعنی بازه ی صورت سوال اینجوری میشه :
[5و6و7و8و9و10وa)=حالا بگو a چه عدد هایی میتونه بپذیره ؟ 10 رو که نمیتونه ببپذیره ( چون توی بازه هست! ) . پس عددی بزرگتر از 10 رو میتونه داشته باشه
مهم عدد 11 نیست ! مهم عدد 12 هستش که نمیتونه توی بازه باشه . به این صورت : [5 6 7 8 9 10 11 12) . خب ما گفتیم که a>10 و ثابت کردیم .ببین توی بازه ی صورت سوال عدد 12 نمیتونه باشه چون در این صورت ما 4 تا عدد زوج داریم که با صورت سوال مقایرت داره. پس 12 عضو بازه ی صورت سوال نیست
ولی a که انتهای بازه ی صورت سوال قرار داره میتونه عدد 12 رو بپذیره
یعنی :
بازه ی صورت سوال : [5 و6 و7 و8 و9 و10 و11 و12) که در این صورت a میشه 12 .
محدوده جواب a میشه (10 و11 و12 ]
داداش شرمنده من متوجه نشدم چرا گزینه 4 غلطه ؟!؟
خب توی گزینه چهار بازه ی ما میشه 5 بسته و 11 باز
که در این صورت ما توی این بازه طبق صورت سوال ما "دقیقا 3 عدد زوج داخل بازه " رو داریم
از طرفی گزینه 2 هم درسته چون اگر گزینه دو رو انتخاب کنیم
بازه ی ما میشه 5 بسته و 12 باز
که چون بازه ی ما از طرف 12 بازه و خود عدد 12 شامل بازه ی ما نمیشه پس طبق صورت سوال " دقیقا سه عدد زوج داخل بازه " قرار داره
من نظرم اینه که گزینه 2 و 4 هر دو میتونن جواب ما باشن
بعدا نوشت : توی صورت سوال نوشته "تمام" حدود a چقدر میتونه باشه
پس گزینه 4 غلطه
و گزینه 2 میشه جواب ما
ویرایش توسط a.t.n : 13 اسفند 1398 در ساعت 22:42
ویرایش توسط a.t.n : 13 اسفند 1398 در ساعت 22:44
مرسی ولی حل شد
متوجه شدم چرا 4 نمیتونه باشه
چون اصلا خود صورت سوال گفته "تمام حدود " a چقدر میتونه باشه
اگر میگفت a چه " عددی میتونه باشه خب گزینه 4 هم درست بود
چون a میتونست 11 باشه اما در عین حال "دقیقا سه عدد زوج داخل بازه "بود
از طرفی 12 هم میتونست باشه چون بازه ی ما در صورت سوال باز هست یعنی 12 جزو جواب ها نمیشد و دقیقا سه عدد زوج داخل بازه داشتیم
اما این جا" حدود" خواسته
ممنون از پاسخ گوییتون
ویرایش توسط a.t.n : 13 اسفند 1398 در ساعت 22:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)