سلام بچه ها
کسی که دوازدهمی هستش و هنوز امتحانات خرداد رو نداده که نمره کتبی داشته باشه از کجا باید کد سوابق تحصیلیشو بیاره !!!!
رفتم تو سایت dipcode.medu.ir وارد شدم ولی کد سوابق تحصیلی رو از کجا بیارم وارد کنم تو ثبت نام کنکور ؟
با تشکر
سلام بچه ها
کسی که دوازدهمی هستش و هنوز امتحانات خرداد رو نداده که نمره کتبی داشته باشه از کجا باید کد سوابق تحصیلیشو بیاره !!!!
رفتم تو سایت dipcode.medu.ir وارد شدم ولی کد سوابق تحصیلی رو از کجا بیارم وارد کنم تو ثبت نام کنکور ؟
با تشکر
ویرایش توسط 2013films : 16 بهمن 1398 در ساعت 22:01
پایین صفحه گزینه دریافت کد سوابق تحصیلی هست. موارد خواسته شده رو وارد و کد رو دریافت کن. اگه موفق نشدی کد درواقع این هستش
از چپ به راست
کدمنطقه+2تاصفر+کدملی+۶
ویرایش توسط isolotus : 16 بهمن 1398 در ساعت 22:45
سلام
کارنامه ی ترم اول سال دوازدهم ( یا کارنامه ی دوره های قبل ) رو نگاه کنید قسمت بالا سمت چپ براتون کد دانش آموز نوشته شده
وارد سایت dipcode.medu.ir بشید و در پایین صفحه یه لینک هست روش کلیک کنید
به همراه کد دانش آموزی و کد منطقه ی آموزش و پرورش محلتون ( که از اینترنت ، سایت سنجش و ... می تونید پیدا کنید ) وارد بشین و اگر اطلاعات درست بود تایید کنید بعد بهتون کد سوابق تحصیلی میده .
نمره دیپلم برای نظام جدید ثبت نشده هنوز چون خرداد ماه امتحان میدین پس بعدا که نمره ها اومد 30درصد تاثیر مثبتش اعمال میشه در نتیجه
دوستان
برای دوزادهمی ها که هنوز امتحان خرداد ندادن و معدل ندارن چی رو باید به عنوان معدل موقع ثبت نام بزنن
و همچنین سال اخذ دیپلم رو چند باید بزنن ، هنوز خرداد نشده که !!
با تشکر
آقا بالاخره کسی نفهمید برای دانش آموزان دوازدهم تو فرم ثبت نام قسمت سوابق تحصیلی چی باید وارد کرد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)