خب دوستان گفتن یه نفر بیاد راجبه معلمی صحبت کنه،فک کنم من بتونم خیلی خوب راجبش حرف بزنم چون که بابا و مامان و داداشم هرسه معلمن
بابام که الان یه سالی میشه بازنشسته شده مامانمم سه سال دیگه بازنشست میشه داداشمم تازه چهارمین سال تدریسشه...اینو گفتم بدونین تو همه بازه های زمانی داریم ما...بماند که دوست صمیمیه خودمم همین امسال دانشجو فرهنگیان شده و نصف فامیلمونم معلمه
مزایا رو که گفتن من از معایب میگم:
*ببینین واقعا به خاطر سیستم آموزشی مزخرف،یه معلم تو دید دانش آموز اصلا ارزش و احترامی نداره ،پدر و مادر و برادرم هر سه از سه تا مقطع متفاوتن یعنی مادرم معلم مقطع ابتدایی،برادرم راهنمایی و پدرم دبیرستان...درسته که ساعت کاری کمتری نسبت به بقیه مشاغل دارن ولی واقعا با دانش آموزا به مرز جنون میرسن مامانم به همین دلیل میگرن خیلی شدید داره،حالا نه که بگین اقتضای سنشونه و طبیعیه نه کلا از خیلی سال پیش همینه ...بعد اینکه تمام حق و حقوق واسه دانش آموزه یه جوری که اگه دانش اموز اومد تف کرد تو صورتت تو نمیتونی بهش دست بزنی سر همین مساله داداشم گوش یه دانش آموزو آروم کشیده بود فرداش خاندانش ریختن مدرسه بزن بزن یه جوری که کار به پلیس کشید
واسه همینه خیلی وقته دیگه تو مقطع شهر تدریس نمیکنن ازبس که بچه ها تربیت و شخصیت درستی ندارن ...اوه اگه راجب این یه مسئله بخوام حرف بزنم حالا حالاها طول میکشه ازبس که اتفاقای ریز و درشتی تو خونوادمون دیدم
*خب درآمد...پدر و مادر من بعد از ۳۰ سال تحصیل(حالا مامانم یه سه سالی داره هنوز ولی تفاوتی ندارن)الان "دریافتی"شون همش ۳تومنه
تازه این ۳تومن از اولین سال تدریس نبوده هاااا طی این همه سال ذره ذره اضافه کردن تا به این مبلغ رسیده ...چرا گفتم دریافتی چون حکمشون یه چیز دیگه اس ولی کلی به خاطر مالیات و اینا کم میشه همیش میشه همین ۳ تومن...واسه بازنشستگی پدرمم ۹۰تومن دادن که واقعا تا حالا کسی نبوده اطرافمون پایین تر از ۱۲۰ ۱۳۰ اینا بگیره ...شوهر خالم سپاهیه حدود ۷ ۸ سال پیش فک کنم ۷۰ تومن گرفت
دیگه خودت فک کن ۷۰ تومن ۷سال پیش با ۹۰ الان ...اون موقع با ۶۰ تومن میشد یه آپارتمان دوخوابه تو استانمون بگیریم الان این ۹۰ تومن یه انباری هم نمیکنه دیگه دیدیم هیچی نمیشه انداختن بانک سودشو میگیرن یعنی عملا با این وضع اقتصاد تا چند سال دیگه این ۹۰ تومن ارزشی نداره ولی چه کنیم
خب ادامه تو یه پست دیگه