فکر نکنم معلمای رسمی هم دومیلیون و 800بدن که حالا میخوان به دانشجو معلما این حقوق رو بدن
در حد حرفه و فقط واسه جذب دانشجو
فکر نکنم معلمای رسمی هم دومیلیون و 800بدن که حالا میخوان به دانشجو معلما این حقوق رو بدن
در حد حرفه و فقط واسه جذب دانشجو
درود، وقت بخیر
اینو یکی از بچه های فرهنگیان به من گفت دوست گرامی، هنوز چیزی به اسم مصوبه در این مورد نداریم
اینکه 4 سال دانشجویی جزو سابقه خدمت محاسبه نمیشه هنوز قطعی نشده و تقریبا بعید هم میدونم قطعی بشه
دوست گرامی من فکت هایی که در رابطه با یک دانشجوی پزشکی و فرهنگی در حال حاضر مشخص هستش رو سعی کردم صرفا یه مقایسه ساده ی دو دو تا چهارتایی بکنم
طبیعی هستش که از حداقل 2.8 میلیون تومان یه سری موارد مثل بیمه و ... کسر خواهد شد و در نهایت خالص پرداختی میشه یه چیزی حدود 2 میلیون
همه دانشجوها خوابگاهی و ترددی نیستن بنابراین این موضوع برای همه موضوعیت نداره
ضمنا مباحث و مواردی که من مطرح کردم برای کنکور 99 و ورودی های مهرماه 99 دانشگاه فرهنگیان هستش
عزیز شما از بدو ورودت به دانشگاه فرهنگیان همین که پات رو میزاری داخل دانشگاه خیالت 100درصد راحته که به صورت رسمی کارمند وزارت آموزش و پرورش خواهی شد و طبیعتا از این بابت هیچ دغدغه ای بابت امنیت و آینده شغلی نخواهی داشت
در مورد مسئله معافیت سربازی هم تکلیف از قبل مشخصه، دانشجوی فرهنگی سربازی نداره مگر اینکه خودش به دلخواه بخواد بره که اون بحث دیگه ای هستش!
در مورد ضریب سختی دروس هم من رشته های مهندسی رو مقایسه نکردم!، عرض کردم شما مباحث یک دانشجوی پزشکی رو با مباحثی که یک دانشجوی فرهنگی مثلا در رشته دبیری زیست شناسی میخونه مقایسه کنید متوجه خواهید شد که دروس و مباحث دانشجوی پزشکی پرحجم تر و سنگین تر و سخت تر هستند، لزوما تعداد واحد مشخص کننده سختی یا سادگی مباحث نیست
به صورت کلی برای کسی که میخواد زودتر بره سر خونه زندگیش و تا 30 35 سالگیش علاف پزشکی و تخصصش نباشه و زیادی خودش رو به آب و آتش نزنه و سختی نکشه و به یه حقوق متوسط رو به بالا قانع هستش، به نظر من دانشگاه فرهنگیان با این شرایطش گزینه مناسب و آیده آلی هستش، البته که هر رشته مزایا و معایب خاص خودش رو هم داره و این اصلا به معنی بد بودن رشته پزشکی نبوده و نیست و نخواهد بود، تصمیم با خود فرد هستش که چه برنامه ای برای زندگی و آینده ش داره
LEFT
4/19/2021
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
موج مهاجرت به انسانی که از پارسال شروع شده امسال هم بیشتر میشه به پزشکی هم همچنان موج از اونایی که دانشگاه رفتن ادامه داره فقط بالای یک میلیون دانشگاه رفته بیکار داریم با این صنعت فشل و نابود شده
ویرایش توسط mohammad1397 : 11 بهمن 1398 در ساعت 20:21
من خودم دانشجوی زیست شناسی فرهنگیانم
اول در مورد حقوقی که داده میشه از تمامی دانشجویان مبلغی کسر میشه و از ترددی ها 25درصد و از خوابگاهی ها 45درصد کسر میشه. پس حتی با 2.8میلیون شدن حقوق ها،دریافتی دانشجو حدود 1400000 خواهد بود
با این افزایش حقوق ها احتمالا حکم دوستانی که ورودی 95 اند و از سال آینده شروع به تحصیل میکنند ،حدود 3.5 میلیون خواهد بود
حقوق این دانشگاه یکی از مهم ترین مزیت هاش هست و مزیت دیگه نرفتن سربازی هست.فقط و فقط 3 ماه آموزشی رو قزاره معلما برن
استخدام رسمی در این دوره زمونه که اگه مشکلی پیش نیاد و از طرف گزینش گیر خاصی ندن بیکار نخواهید بود
ولی از معایب
اول اینکه محیط مذهبی طوری رو داره این دانشگاه و برای خانم ها محدودیت های خاصی برای پوشش وجود داره.و معمولا چاپلوس ها و ریاکار ها در همچین محیطی پیشتازند
دوم اینکه ازتون تعهد میگیرن دو برابر مدت تحصیل باید در یک منطقه خاص، خدمت باید بکنید.این تعهد رو همون اول ازتون میگیرن.که اگه زیر تعهدتون بزنید و انصراف بدید ، بایس یه جریمه سنگین حدود 70 میلیون رو بپردازید.پس عملا وقتی انتخابش کنید دیگه راه برگشتی نیستو واز اون منطقه هم نمیتونید تا حدود 8 سال انتقالی بگیرید
سوم امکانات دانشگاه خیلی خیلی پایین هست.به طوری که از وای فای خبری نیس.تو یه فضا که واسه 4 نفره ،10 نفر ساکنند.حتی اتاق های 20نفره هم شنیده شده.غذای سلف کیفیت خیلی پایینی رو داره
در کل اینو بگم اصلا این فرهنگیان قابل مقایسه با سه رشته تاپ نیست
مام فامیلمون بیشتر معلمه.یه بدیش اینه که با هر حقوقی بازنشست بشی دیگه تغییر زیادی نمیکنه و تقریبا تا اخر عمر ثابت میمونه.
یه پسر عمم میگفت یه چک یواش زدم به دانش اموزم باباش اومده شکایت به مدیر که هیهات معلم چک زده موهای بچم ریخته به هم
ویرایش توسط tiny-ghost : 11 بهمن 1398 در ساعت 21:05
دقیقا
مشکل پزشکی اینه که دیربازده هستش، 7 سال عمومی،2 سال طرح، حداقل 3 سال تخصص، باز 2 سال طرح! حالا فکر کن طرف سنش 26 27 سالش باشه، تا فارغ بشه سنش میشه حداقل 40 سالش! تازه باید بیافته دنبال زندگیش و ...
ولی خوبیه فرهنگیان اینه که حداکثر 4 ساله و خدمت مسخره سربازی هم نداره و حقوق و شغلش هم تضمین شده هستش اونم با این وضعیت خاک بر سری مملکت که دولت بزور و به سختی شلوار اقتصادش رو بالا میکشه!
ولی خوبی پزشکی هم اینه که بعدش که سن وسالت بالا رفت حقوق خوب و بالایی به نسبت خواهی داشت
کلا بستگی داره طرف هدف و برنامه زندگیش چی باشه بنابراین نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید که برن پزشکی یا برن فرهنگیان
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
واقعا قراره الان این همه قراره درس بخونیم بخاطر ماهی 3 میلیون؟ :///
تازه اونم پیدا بشه یا نشه
بریم دم مغازه شاگردی کنیم که بهتره حداقل افسردگی نمیگیریم
حالا نکته جالبناک داستان اینه که الان سبد معیشت و حداقل حقوق برای زندگی باید 9.000.000 تومان باشه!
حالا شما بیابید پرتقال فروش پدر سوخته را!
خبرگزاری کار ایران (ایلنا) : سبد معیشت خانوار ۹ میلیون تومان است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)