دوستان لطفا راهنمایی کنید برنامه کانون..
درس ها رو باید انتخاب کنی؟؟ چطوریه؟؟؟؟
زوج کتاب چیه؟
مثلا شیمی 2 و3 هردو باید ازمون بدی؟ یا یکی رو باید انتخاب کنی؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید برنامه کانون..
درس ها رو باید انتخاب کنی؟؟ چطوریه؟؟؟؟
زوج کتاب چیه؟
مثلا شیمی 2 و3 هردو باید ازمون بدی؟ یا یکی رو باید انتخاب کنی؟؟؟
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
من خودم فیزیک سومو می زنم..... تابحال یه صفحم از فیزیک 1 نخوندم!!!
برای شیمی هم ... شیمی 2 میزنم....چون بیشتر فصله یک غیره اوربیتالا حفظیه....من تو حفظیا مشکل ندارم!!!
ولی خدایی چه خبره این همه تنوع درس تو یه آزمون؟! (همش چند چن صفحه آورده...خوده همین چند صفحه یه عالم مطلبو نکته)من تا الان درسایه پیشو غیره فیزیک خوندم...با ادبیات و زبون!!!
خدا بخیر بگذرونه!
یعنی باید یک پایه رو واسه ازمون انتخاب کنی؟
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
آره دیگه برو منطقه آزمونو تو سایته کانون بخون .....برای دو درس فیزیک و شیمی زوج کتاب داریم ...که فقط یکی از دوتا رو می زنیم....
خوب بسکه بیکاری این همه درس مهم تر هست که روش وقت بزاری رفتی اونارو خوندی..........
نخوردیم نون گندوم ولی دیدیم دست مردم
سلام دوستان من میخوام کنکورانسانی بدهم توآزمونای کانون شرکت میکنم میشه برای انتخاب زوج کتاب بین ریاضی سوم وآمار،ریاضی روانتخاب کردوبین تاریخ ادبیات دوم وسوم،دوم رو انتخاب کرد؟منظورم اینه میشه یه درسی رو ازپایه دوم ویه درس دیگه رو از پایه سوم انتخاب کردبرای محاسبه ترازمشکلی نداره چون آخه من شنیدم میگن اگه به دو زوج کتاب جواب بدی هردرس از100برات محاسبه میشه که به ضررته برای ترازت۰نظرتون چیه؟
سلام دوستان
ی راهنمایی لدفن
راستش امروز داشتم با یکی از دوستام ک دانشجوی دندونپزشکیه و رتبه ی خوبیم اورده حرف میزدم
میگفت من اگه جای تو باشم از همین الان زوج کتابا رو با هم میخونم شاید ی کم وقت گیر باشه ولی شدنیه و ب نفعته.بعد از دی میشینی از هردوشون فقط تست میزنی و خلاصه کلی از منافعش گفت
ولی وقتی فک میکنم حس میکنم امکانپذیر نیس ک توی دوهفته برای فیزیک و شیمی هم ب حجم پیش برسم هم به دوتا پایه! یا اگرم بشه باید خیلی وقت بگیره !
نظر شما چیه؟؟؟
زیر بارند درختان که تعلق دارند...
ویرایش توسط سفیدک : 28 مهر 1394 در ساعت 22:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)