معني بيت زير چيه ؟
پرده صبح اميد است شب نوميدي / تا نسوزد نفس اينجا به كشيدن نرسد
اسرار خرابات به جز مست نداند
هشیار چه داند که در این کوی چه راز است
ویرایش توسط asma80 : 25 دی 1398 در ساعت 14:55
اسرار خرابات به جز مست نداند
هشیار چه داند که در این کوی چه راز است
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
بیت سوال داره میگه وقتی قیامت بشه من به شوق دیدار و هم صحبتی تو از خاک بلند میشم و در کل مشتاق اینم که بیام پیش تو(امیدوارم تونسته باشم منظورو برسونم)
گ1 داره میگه خودت حساب کاراتو برس قبل اینکه به حسابت برسن و کسی که این کارو کنه واس قیامت خیالش راحته(همون قضیه حاسب قبل عن تحاسبوا..)
گ2 هم دقت کنی همون مفهوم صورت سوالو داره میگه که شوق دارم واس اینکه قیامت شه و بیام پیش تو و از این حرفا(البت مصرع اول اینو میگه مصرع 2 هم میگه مسکین از این سختیا زیاد دیده و اینا که خیلی بدرد ما نمیخوره)
گ3 رو والا دقیق نمیدونم ولی از مصرع دومش اینو برداشت کردم که میگه تو روز قیامت همه برابرن و واس حسابرسی فرقی بین ادما نی
گ4 اینم فک کنم داره میگه ما کاری با قیامت نداریم و کار خودمون رو میکنیم و از قیامت ترسی نداریم و...
..I don't care,If this is the end,Ill use everything
ویرایش توسط n1x : 22 اردیبهشت 1400 در ساعت 10:26
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ببین تو 2/ مصرع 2 رو ندید بگیریم مصرع 1 دقیفق همون حرف صورت سوالو میزنه/ولی تو 4 داره میگه اگه اشتب برداشت نکنم ما درگیر می خواری و عشق و حالیم و این وسط بین این کارای ما جایی برای شور محشر که حالا میتونه ذوق باشه یا ترس نیست
اگه بازم بین این 2تا شک کردی همون رد گزینه بری میبینی که 2 بیشتر شبیهه
..I don't care,If this is the end,Ill use everything
بیت سوال: حتی در قیامت که همه وحشت زده ان باز تمام فکرم تویی
گزینه 1 ... تو قیامت حسابرسی به ما بی معنیه چرا که ما خودمون حساب خویش رو کردیم قبلا(حواسمون بود که خطا نکنیم و خطا هارو جبران کنیم)
گزینه 2... تنها دلیلی که روح به جسم برمیگرده تو قیامت، دیدن روی تو هست. وگرنه عاشق مسکین یک عمر ( که به اندازه ی عمر ها سختی کشیده) تو این زندان تنگ (کالبد جسم) بوده و دل خوشی هم ازش نداره.
گزینه 3... این که باغ هم بعد پاییز دوباره جان میگیره و گل ها با رنگ های زیبا زنده میشن و جوی آب هم مثل اولش میشه (نوخط) نشانه از قیامته.
گزینه 4... به نظرم میگه حتی تو قیامت هم میتونیم باهم باشیم و صحبت کنیم، چون جفتمون هم گناه (می خواره) بودیم و تو یه صف هستیم... (:
اما نیازی به تحلیل کامل این مدل سوالا سر جلسه نیست، تناسب دو عبارتِ " به وقت صبح قیامت به گفت و گوی تو خیزم" و " بازگشت جان به تن از شوق توست" داره داد میزنه جوابو و گزینه های دیگه هم حرفی برا گفتن ندارن.
ویرایش: نظر n1x رو در مورد بیت 4 الان دیدم...به نظرم مطابقت بیشتری داره مفهومش.
ویرایش توسط Saudade : 22 اردیبهشت 1400 در ساعت 18:44
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)