...
اسرار خرابات به جز مست نداند
هشیار چه داند که در این کوی چه راز است
×فیلم سریال بازی با زیرنویس خیلی میتونه بهت کمک کنه
ولی نه اینکه بتونی مثل بلبل صحبت کنی
اونجوری میشد خیلیا مینشستن فیلم میدیدن بجای خوندن کتاب ×
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
ب نظر میرسه هنوز ب این سوال جواب داده نشده ک یاد گیری زبان چقت طول میکشه. اونی ک میخونه هر روز بهتر میشه، چقت بهتره؟ بستگی داره چقت و با چ کیفیتی بخونه. مثلا کسی ک هیچی نمیدونه از ساختارها و سریال نگا میکنه ب قصد یادگیری زبان، یادگیریش احتمالا نزدیک صفره. همون ی ساعت وقتی ک مبتدی واسه سریال گزاشته رو اگه روی ی کتاب گرامر متمرکز میکرد کیفیت یادگیریش احتمالا نزدیک ب ایده ال میشد. درک ساختارهای زبان، اولین قدمه. پس با سریال و کتاب لغت شرو نکن ک اگه اینحوری شروع کنی از اصل ماجرا کیلومترها فاصله داری.
ی دوستی میگف تیچرش گفته بچه های 2 ساله زبان رو بدون گرامر یاد میگرن پس شما، ینی منو تو هم باید بدون گرامر زبان رو یاد بگیریم. این تیچر، با مشاهده ی ی کودک و احتمالا کمی اندیشیدن نتیجه گیری کرده. اگا نتیجه گیری همونطور ک رابرت بویل در کتاب شیمی دان شکاک گفت باید با ازمایش و پژوهش همراه باشه.
شمار ساختارهایی ک جمله رو میسازن کمن... شاید کمتر از 100 تا. وقتی زیر عنوان گرامر و در یک کتاب کوچیک میخونیشون ب ویژه وقتی درک و ب اندازه کافی تمرینشون کرده باشی، ب شکل وحشیانه ای در زبان رشد میکنی. اخرین جمله ای ک نوشتم 28 واژه ست ک 13 تاشون گرامری هستن.
بیشتر دوستانی ک پیشنهاداتی دادن بجز یکی دو استثنا، یک بیستم مسیر یاد گیری رو هم نرفتن. اصلا از پیشنهاداتشون مشخصه. زبان، چیزی بیشتر از دونستن معنای فارسی واژه هاست. خیلی بیشتره... خیلی خیلی بیشتر. اصلا داژه های فارسی لابلای زهن کسی ک انگلیسی میدونه وجود ندارن. پس زبان رو با کتابهای لغت یا سریال شرو نکنید.
ساده بگم.
0. دیکشنری توی سطل اشغال. اولین مرحله رایتینگه.
1. ESS یا ی کتاب دیگه ی گرامر داشته باشین و بخونین(بیشتر از هر جیز دیگه ای) واژه ها رو ب فارسی بر نگردونین. دیکشنری رو از توی سطل اشقال بر ندارین. تو زهنتون اصل نباید فارسی بیارین و بنویسین.
2. کلاس های انلاین یوتوب رو دنبال کنین مثلا englishcalss101
3. وقتی ب اندازه کافی رشد کردین، داستان بخونین، فیلمایی ک دوست دارین ببینین، کلاسای افلاین یوتوب ببینین مثلا ی کلاس شیمی ببینین اگه شیمی دوست دارین. وب بخونین مثلا wikipedia. خلاصه هر چیز شنیداری لسنینگتون رو رشد میده، هر چیز نوشتاری، ریدینگ
مهارت سپیکین هم بدست میارین. من کمتر از سه مهارت دیگه امکان و فرصت تمرینشو داشتم. میتونی با خودت حرف بزنی. خاطره روزانه نوشتن کمک چندانی ب این مهارت نمیکنه. باید حتمن حرف بزنی. واژه ها رو بگی و بشنویشون.
روی هم رفته 1000 تا 1500 ساعت. 3-6 ماه. کند باشی 1 سال. چ خبره بضیا میگن 4 سال؟ روزی ی ساعت میخای بخونی؟ با روزی ی ساعت 10 ساله هم ن تومش میکنی و ن ب جایی میرسی. هر چی فشرده تر موثر تر
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
گیم
هم یادگیری هم لذت بخشه
داستانی که باشه دیگه چه بهتر
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
سلام من هم دارم برای ایلتس اقدام میکنم
تقریبا یک سال پیش
Grammer in use و vocab in use رو خوندم
البته وکبش سطح بندی داره!
کتاب های کمبریج مثل vocab for ielts کاربردیه و ب درد ایلتس میخوره
البته قطعا اینا پیشنهادات پیش پا افتاده ای هستن ^^
دوستان صاحب نظر پیشنهادات بهتری دارن قطعا
موفق باشید
Great men are not born great but they grow great
با سلام فیلم وسلام!
فیلم friends و how I met ur mother بهترین فیلم هایی هستن که واسه اموزش زبان ازشون استفاده میشه! و نکته ی خوبش ابنجاست که اگه قسمتی رو دو سه بار نگاه کنی خسته نمیشی
اولش باید به یه حد خاصی برسی یعنی لغت های اولیه رو بلد باشی(تقریبا تا دبیرستان)
بعد ۴۰۵ بخون
بعدشم شروع کن به فیلم دیدن با زیر نویس انگلیسی و فارسی!!!(دوتاش باهم بیار)
هم لیسینینگ تقویت میشه هم اسپیکینگ
برای تقویت رایتینگ باید یه برگه بزاری جلوت و بنویسی تو فیلم چه اتفاقی افتاد(انگار که میخوای خلاصه ی کاملی از فیلم رو بنویسی)
یه دیکشنری رو گوشی نیاز داری فارسی انگلیسی، انگلیسی فارسی، انگلیسی انگلیسی
لغتی که بهش نیاز داری رو از دیکشنری دربیار... یه سر هم برو تو دیکشنری انگلیسی به انگلیسی در موردش بخون و مثال هاشو چک کن( بعد از نوشتن خلاصه برو خلاصه ی کامل انگلیسی فیلم رو بخون) کاری به خلاصه ی اولیه ی فیلم نداشته باش چون خیلی کوتاهه اونیکه برای نقدها مینویسن و کاملا اسپویلیه رو باید بخونی
تو تایم های استراحتت اهنگ گوش بده برای اولین بار چیزی که میشنوی رو بنویس
بعدش یه سر تکستشو دربیار و باهاش اهنگو چک کن که متوجه بشی کجاهارو اشتب نوشتی
در مورد کتاب هم بگم
English grammer in use برای یادگیری گرامر و ساختار جملات
the official cambridge guide to IELTS برای ۴ تا مهارت ایلتس
504 لغت
focus on vocabulary لغت
کتاب complete IELTS band 4_5 هم خیلی خوبه میتونی برای شروع ازون استارت بزنی
اگه خیلیییییی صفری و حتی نمیتونی یه جمله ی ساده بپرسی و ج بدی از کتاب های top notch شروع کن تا سطح سامیت ۲
و یا American Englis file یک تا شش رو تو خونه بخون باید لیسینینگاشم گوش بدی فایلای قابل دانلودش هست اگه کتابشو بخری به صورت سی دی هم همراشه
روزانه ۴ ساعت مطالعه و ۲_۳ساعت فیلم +روزی یه اهنگ
سر یکسال ایلتستو میرسونه به ۷_۸
در ضمن انگلیسی فکر کن و خیلی وقتا حتی با خودت در مورد موضوعای مختلف حرف بزن من این مورد خیلی اسپیکینگم رو قوی کرده (فیلم که نگاه کنی ناخوداگاه جملاتت رو بر اساس جملات فیلم ها تنظیم میکنی )
برای فیلم دیدن نیاز به لغات و گرامر چندان قوی هم نیست کافیه در حد دبیرستان گرامر و لغت بلد باشی
راستش من از بچگی کلاس زبان میرفتم به خودم اومدم دیدم یه کلمه هم نمیتونم به انگلیسی بگم... در عین حال ژاپنی رو ناخوداگاه در حد چندتا جمله بلد بودم دلیلشم این بود که یه انیمیشن سریالی به اسم (ناروتو) نگاه میکردم تا اینکه بعد ۶ سال زبانسرارو کنار گذاشتم و از روش دیگه ای پیروی کردم
فیلم ، اهنگ، یادگیری خوداموز، یادگیری لغت به انگلیسی(گاهی فکر میکنم یه نفر از من پرسیده فلان واژه یعنی چی و سعی میکنم توضیح بدمش بعد میرم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی رو میخونم که چطور ساده توضیحش داده)
انگلیسی فکر میکنم و تمام کارای روزانم رو به انگلیسی توضیح میدم گاهی هم فکر میکنم روی سن وایسادم و دارم در مورد حقوق زنان صحبت میکنم تمام جملاتی که نمیتونم بگم رو مینویسم و بعدش از استادم میپرسم... هنوز هم به خودم تاپیکای مختلف میدم و خودمو به چالش میکشم
زبانم خیلی قوی شده، در حال حاضر زبان رو تدریس میدم!
بین شاگردانم کسانی که فیلم و اهنگ انگلیسی میبینن واژگان بیشتر لهجه ی بهتر و حتی اسپیکینگ بهتری دارن حس میکنم دلیلش اینه که مغز ما از سری از جملات الگو برداری میکنه و بار بعدی همون الگو رو با تغییرات کمی پیاده میکنه!
خیلی وقتا گرامر رو نفهمیدم ولی طبق یه الگوی ذهنی میتونم جملم رو طبق همون گرامر بسازم!
سلام وقتتون بخیر بنظر من شما اول برین یک تست تعیین سطح توی یک آموزشگاه مطرح شهرتون بدین تا اولا بفهمین چقدر بلدین و چیکار باید بکنید..من کتابهایی که خوندم از ابتدایی ترین سطح تا بالاترین سطح رو براتون مینویسم بعد از مشخص شدن سطحتون برین سراغش (البته نه از سطح صفر از یکمی بالاتر) family and friends ابتدایی هستن ولی اگه ضعیفین بنیه رو قوی میکنه touch stone ,headway من خودم تاچستون ۱و۲ رو خوندم اما آموزشگاهم رو عوض کردم و هدوی هارو کارکردم به نظر خودم هم سطح هدوی بهتر از تاچستونه یعنی سخت تره به مراتب بعد از اون world class که ادونس هست و توی این مرحله دیگه شما به سطح عالی زبان رسیدین البته بهتره بعد از هدوی ۳ که آبی رنگه شما world class1,2 بخونی و بعد هدوی ۴ و ۵ رو...بعضی از دوستان گفته بودن برین سراغ فیلم ولی بنظر من باید یکم بلد باشین بعد برین سراغ فیلم اینجوری هم لهجه تون خوب میشه هم میبینید که گرامر هارو کجا استفاده کرده و نحوه استفاده رو میفهمین و...! فکر کردن به انگلیسی به شدت پیشنهاد میشه خیلی تاثیر گذاره واقعا و دیگه اینکه حتما با یکی صحبت کنید به انگلیسی من خودم با پدرم روزانه یک ساعت صحبت میکردیم قبلا و غلط و درستارو بهم میگفتیم و واقعا هردومون پیشرفت کردیم اگه امکانشو ندارین برین کلاس فری دیسکاشن اونهم عالیه!
همه کتابهایی هم که بهتون پیشنهاد شده رو باهم مقایسه کنید بعدش بخرید!
دانلود کتاب ساختار جملات انگلیسی
همینه؟
۷۰۰ صفحست؟
ویرایش توسط ali_rashidi : 25 دی 1398 در ساعت 19:03
ن. 7 میلیون صفحه!!! یادم نیست چن صفحه بود ی خورده صفحاتش زیاده، ولی خب تقریبا همش تمرینه واسه تکرار. شاید 200-300صفحه باشه
اینی ک لینک دادی rar ه. نمیتونم بازش کنم. مولفش Robert kohn اگه اشتباه نکرده باشم. این کتابیه ک من باش زیان یاد گرفتم. نمیگم حتمن همین کتاب و ن هیچ کتاب دیگه ای ولی خب اگه بازم بخام زبان یاد بگیرم بازم انتخابم همینه ESS ه.
گفتم که تو اون ۶ سالی که زبانسرا رفتم نتونستم حرف بزنم یا پیشرفت خوبی داشته باشم توی خونه خوداموز ادامه دادم که الان تونستم به اینجا برسم
نظرات قطعا متفاوته ولی خب چون نمونه های زیادی دیدم که بدون یادگیری گرامر هم میتونن حرف بزنن و بنویسن اینو میگم
یه دوستی تو مدرسه داشتم که هیچ وقت کلاس زبان نرفته بود کتاب متفرقه ی زبان هم نمیخوند ولی عاشق فیلم بود فیلمی نبود که ندیده باشه ناخواگاه به طور روان انگلیسی صحبت میکرد بدون خوندن کتاب زبان اختصاصی کنکور رو بالای ۹۰ زد و الانم داره زبان میخونه...
ویرایش توسط Rafolin403 : 25 دی 1398 در ساعت 20:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)