نوشته اصلی توسط
pezeshkitehran
سلام دوستان گلم درود بر همگی
من متاسفانه با اون همه استعداد و زرنگی که دوران مدرسه داشتم و تو گرافیک ،کامپیوتر، و هرچه بگی ونگی، حداقل یه هنری داشتم که دوستای همسنم اونموقع نداشتند. احساس میکنم روزبه روز نابودتر و به سمتی پوچ گرایی سوق پیدا میکنم...
همیشه توی دوران مدرسه علی الخصوص ابتدایی و راهنمایی جزو نفرات اول مدرسه بودم ولی توی دبیرستان احساس میکردم معلما بهم توجه نمیکنند چون وارد یه مدرسه شده بودم که دانش آموزاش پدراشون آقازاده و بیشتر اونا به چشم میومدند که باعث شد اعتماد به نفسمو از دست بدم ولی بازم جزو نفرات خوب مدرسه بودم .البته همیشه ترم یک معدل تاپ میاوردم و ترم دو افت میکردم و از طرف خانوادمم با اونکه تقریبا سواد دارند نظارتی صورت نمیگرفت...خلاصه
97 اولین کنکور بنده بود و هیچی درس نخوندم حتی امتحانات مدرسه هم یکی دوتاشونو به زور تو شهریور پاس کردم خلاصه هیچی نخوندم و داشتم فیلم بازی میکردم و سر خودم کلاه میذاشتم و تو جو کنکور نبودم و وارد حاشیه های موبایل و فضای مجازی شده بودم .سال 98 که میشد دومین کنکور بنده باز اسیر حاشیه های الکی شده بودم و متاسفانه از عید به بعد یک کلمه هم نخوندم و سر جلسه کنکور کلا پاسخنامه رو سفید سفید تحویل دادم .و این شد سرنوشت دو سال بنده
برای کنکور 99 هم نظامم رو به جدید تغیر دادم چون اولا حالم از کتابای نظام قدیم بهم میخورد دوما هم کنکور 98 خیلی ظلم شد به قدیما پس تصمیم گرفتم نظام جدید رو بدم.
من توی سال 97و98هیچ وقت سابقه نداشت دو هفته پشت سرهم روزی 10 ساعت بخونم ولی امسال بیست روز پشت سرهم روزی میانگین 10 ساعت درس خوندم ولی بعد این 20 روز باز یه حس اومد ناامیدی و افسردگی اومد توی قلبم و باعـث شده تا امروز 2دی ماه هیچی نخونم .پس قاعدتا برنامه نیم سال اول کانون رو عقب افتاده ام و نمیشه به آسانی هم جبرانش کرد من توی ذهن خودم چند پلان دارم که بنظر شما کدومو انجام بدم؟...
1_توی 100 روز بیام درسارو تموم کنم و بقیه مدت باقی مانده رو با کانون هماهنگ بشم بعد این 100 روز که شاید بیفته اردیبهشت ماه تا با کانون یکی شد
2_کلا بیخیال کنکور بشم و توی دانشگاه شهر خودمون یه رشته رو بخونم و یکم از فضای تنهایی و افسردگی بیام بیرون چون میری دانشگاه یه چن تا پسرودختر میبینی جوت عوض میشه ...و بعد از تابستون بشینم برا 1400
3_برای بیرون اومدن از تنهایی و افسردگی چیکار کنم؟بنظرتون همزمان با اون 100 روزی که برنامه رو اجرا میکنم برم ورزش؟یا برم کلاسای دانشگاه شهر خودمون؟
4_با رفتن به کشورهای اروپایی موافقید برای دندونپزشکی؟
5_و در آخر بنظرتون برم سربازی و بعد اون برگردم رو درس چون احساس میکنم از دوستام عقبم بعضیاشون که رفتن سربازی الان دارن تموم میشن بعضیاشونم که دانشگاهن ولی تکیف بنده اصلا مشخص نیست و خیلی نابودم خیلی
لطف میکنید کمک کنید مرسی