یه عده خداروشکر مشکل مالی ندارن و از طرف خانواده ساپورت میشن،اونایی که از طرف خانواده حمایت نمیشین یا خانواده وضع مالی خوبی ندارن،چیکار میکنین؟کارای کامپیوتری انجام میدید یا شغل ازاد دارید؟
چون هزینه های خوابگاه و غدا و کتاب تست و ازمون چیز کمی نیست
یه عده خداروشکر مشکل مالی ندارن و از طرف خانواده ساپورت میشن،اونایی که از طرف خانواده حمایت نمیشین یا خانواده وضع مالی خوبی ندارن،چیکار میکنین؟کارای کامپیوتری انجام میدید یا شغل ازاد دارید؟
چون هزینه های خوابگاه و غدا و کتاب تست و ازمون چیز کمی نیست
والا اگه رتبه خوبیتو تجربی اورده باشی که راحت میزنیتو کار مشاوره یا طرح سوال اگه وقت زیاد دای میتونی بری مغازه ها وایسی حقوقه کمی میدن ولی خوب بدک هم نی اگ ماشین داری اسنپ بنظرم دلالی هم خوب کاریه البته اینی که میگم دلالی به حساب نمیاد ولی خوب بدک هم نی میری دیوار اگهیایه ارزونو میخری گرون میفروشی یسری اگهیا هستن مفت میدن من خودم وقت ندارم واسه اینکارا ولی رفیقام هستن ایفون میخرن مثلا دومیلیون دو میلیونو چهارصد میفروشن دسته دو البته یا یسری سایتا هستن کاره تایپ انجام میدی یه پولی میدن اگه تو برنامه نویسی حرفه ای باشی هم فک کنم خودت بتونی کار پیدا کنی تو این زمینه بستگی داره چه درامدی مدنظرت باشه زیر 2 میلیون میتونی راحت کار پیدا کنی بیرون ولی خو دو میلیون به بالا باید یچیزی بلد باشی
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
سلام
فعلا که پشت کنکورم امسال که کتاب نمیخرم چون کتابای کنکور قبلیم رو نخوندم .کلا هزینه ای ندارم ولی واسه سال دیگه دانشجو میشم ایشالله باید منم فکری بردارم خانواده گناه دارن خو( دستشون درد نکنه تا الان که هزینه ها رو دادن)
همونطور که دوستمون گفتن تایپ کردن و کارای کامپیوتری
پیشنهاد خودمم اینه که کلاسای نسخه خوانی برید
از اقوام ما یکی رفته الانم سرکاره توی داروخونه ماهی یک و نیم اینا حقوق داره .
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
ویرایش توسط Pa__r__sa : 02 دی 1398 در ساعت 16:36
سعی کن بخونی و رتبه بشی و بعدش از طریق مشاوره یا تالیف کتاب یا زمینه های تحصیلی و درسی مثل کلاس گذاشتن کسب درامد کنی
رتبه بشی هم نه اینکه بشی رتبه 1 . لااقل پزشکی ی جایی از ایران درس بخونی یا نهایت پیراپزشکی ی دانشگاه سطح 1 بخونی
بخون ایشالا مشاور شی
خود این ی هدف وحشتناک بزرگ میتونه برات باشه هاااا
حواست هست؟؟
حضرت علی میگه عبادت ۱۰ جزء عه ک ۹ جزءش کسب روزی حلاله
خوب هدفیه
درس داری میخونی ولی از حالا ثواب هم جمع میکنی
موفق باشی عزیز دلم
میخام که تقیر کنم کم کم و گاماس گاماس
والا من سرم واقعا شلوغه ولی باز در حد 3 4 تا دانش اموزو دارم نمیخوام بیشتر داشته باشم
چون کیفیتم کم میشه واسشون. نمیخوام حتی یه ذره کم شه کیفیتم واسشون.
ولی به فکر در امد هستم واقعا. جدای از این کار مشاوره(که البته اگه بخواین شما با یه موسسه کار کنین خیلی بیشتر گیرتون میاد) میتونین تو کار پیج هم بزنین.
من تایپ و کارهای گرافیکی انجام میدم
البته تفریحی انجام میدم
یه پولی در میارم سریع میرم تو کافه میسوزونم
Responsible for the MEMEs of the association
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)