.........................................
نه کافی نیست حتما از کتاب موضوعی استفاده کن
قطعا تسلط روی متون و اشعار کتاب و درک صحیح اونا خیلی مهمه
ابیات کتابای درسی رو بخون و برو تو کتابای موضوعی اول مفهوم بیت رو یاد بگیر و بیت هایی که همون مضمون داره رو بخون و بعد هم براش تست کار کن
قبل اینکه کتاب هارو نگاه کنی سعی کن خودت مفاهیم بیت هارو حدس بزنی اولش سخته ولی بعد یمدت راه میفتی
موفق باشی دوست عزیز
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
حتما باید روی کتاب مسلط باشین،هرچی که باشه منبع اصلی طرح سوال هستش
از طرفی بیشتر ابیات کنکور خارج از کتابه،پس باید انقد بیت های مختلف رو ببینین و کار کنین که درک ادبی خودتون بالا بره
برای قرابت تنها راه چاره تست زدنه،روزی 10 -15 تا تست قرابت زیاد وقت نمیگیره،شاید اوایل نتونین جواب درست بدین،ولی بعد چند وقت راه می افتین..پس تمرین کنین و صبر
وقتی دانش آموز بودم معلم هامون خودشون تک تک بیت ها رو تحلیل میکردن و بهمون جزوه میدادن،هم آرایه هاشو میگفتن هم مفهوم اصلی شعر رو ،و ما تو کتاب می نوشتیم..ولی خوب من یه کتاب حل المسائل داشتم (گام به گام) توی اونم همه بیت هارو تحلیل کرده،بعضی وقتا هم از رو اون نگا میکردم،مختصر بود و مفید.
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
آرایه هم هر هفته برنامه بریز مثلا دو تا آرایه بخون.همون روز که خوندی چند تا تست هم بزن.هفته ی بعدی که میخوای دو تا آرایه بعدی رو بخونی،اول چند تا تست از آرایه های هفته ی قبل بزن بعد برو سراغ خوندن آرایه های جدید.
یه سری موجودات هستن که تو هر تاپیک ادبیات بری نوشتن فقط باید تست زد قرابت رو. باور کن اینا خودشون منفی میزنن هر سال ادبیات رو. فقط یه چیزی شنیدن همه جا میگن بسه دیگه ع نشو دراوردین هی تست تست می کنین تو هر تاپیک.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)