سلام دوستان یه سوال
چنتا رتبه برتر یا کسایی ک پزشکی اینا قبول شدن بوده ک از ویدیو اموزشی یا کلاس انلاین استفاده نکرده باشه یا کلا نرفته باشه ؟
عایا همشون از اینا استفاده میکنن
سلام دوستان یه سوال
چنتا رتبه برتر یا کسایی ک پزشکی اینا قبول شدن بوده ک از ویدیو اموزشی یا کلاس انلاین استفاده نکرده باشه یا کلا نرفته باشه ؟
عایا همشون از اینا استفاده میکنن
رتبه برترا اغلب در مدارس شاخص درخوندن نیازی به دی وی دی ها نداشتن ایناییم که میبینی میگن نه ما زیر نور افتاب تو چادر درس خوندیم یا حماسه سرایی میکنن اغلب دروغ میگن ذات ادیم اینه خودشو شهید میکنه برای موفقیت بعد میگه نه کلاس رفتم نه کتاب داشتم توجه نکن از نهایت امکاناتی ک داری استفاده کن فک نکن عدم استفاده ازکلاس نشوئنه باهوش بودن توعه عین این میمونه بخواید برید مشهدپول سفر هوایی داشته باشید اما بگید نه قانع باشیم با قطار یا ماشین 15ساعت تو راه باشیم حرف هیچکسم گوش نده اونیم که میگه استقاده نکردم دروغ میگه جز ی درصد خاص ک هوش بالایی دارن که باخوندن ی درنسامه کل فصل میفهمه
ما دوباره سبز میشویم
کنکور مثل مسابقه بدنسازی هس
همه رو استیج میگن اره بابا ما با یک قوطی کراتین و پروتیین اومدی اینجا !
ولی اگه همشون رو بگیری بچلونی !! از همشون لیتر لیتر سوما و جی اچ میاد بیرون استرویید که شکلات هس !
رتبه برترام دقیقا همینن
هیچ رتبه برتری از دی وی دی استفاده نمیکنه رتبه برترا کسایین که طول سال تحصیلی کتابو جویدن تو تابستون اینا فقط تست میزنن
اون رتبه برترا که میان پیش منتظری و کامران وامیستن تعریف میکنن تبلیغی بیش نیست
بهشون چند تا سکه مکه دادن بیان تبلیغشونو بکنن
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
هستن خیلی کمن سالانه 3 4هزار نفر پشکی دارو دندان مناطق ازاد میارن مگه من شما همشون دیدم 10 15نفر تو انجمن میبینم 10 15نفرم تو فضای مجازی هرکس ی شیوه داشته.اونیم کلاس نرفته دی وی دی نداشته علامه حلی انرژی اتمی درس خونده.همین رتبه یک کنکور 98 پدرش علنی گفت سال اخر نزدیک 100میلیون شهریه مدرسه دادم تو تهران.خب احمقه دی وی دی بخره همون مدرس دی وی دی تو همون مدرسه هست
ما دوباره سبز میشویم
ما دوباره سبز میشویم
همونایی که این حرفو میزنن نویسنده همون کتابا و معلمای دی وی دی ها.... ، معلم سر کلاسشون بوده به همین برکت قسم
کتاب درسیشون یه جزوه معتبر بوده دیگه
معلم ما از روی گام به گام درس میداد یه سریاشونم میگفت معلم فقط باید دانش آموزو راهنمایی کنه نه اینکه بهش درس یاد بده
مارو اینجوری اوردن بالا
داش سال بعد ما روش رتبه برتر شدن رو اینجا لو میدیم این دوست عزیز هم بالا منظورش مصاحبه امیرحسینه که گفته بود منتظری بهش سکه داده بابا جم کن دیگه یکی یه چیزی گفته هر جای انجمن میرن اونو مثال میزنن حرف اخر کلا یه موسسه فیکه نیازی به گفتن نیس کافیه . شکر خدا بعد این موسسه های دو هزاری . تاملند و کلاسینو اومدن بازارشون کساد شده . هر چند این واعظی دست بردار نیس انقدر بیکاره که دو تایم تو کلاسینو کلاس داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)