خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

عایا همه رتبه ها از dvd ....استفاده کردن ؟؟؟

سلام دوستان یه سوال
      چنتا رتبه برتر یا کسایی ک پزشکی اینا قبول شدن بوده ک از ویدیو اموزشی یا کلاس انلاین استفاده نکرده باشه یا کلا نرفته باشه ؟
      عایا همشون از اینا استفاده میکنن

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رتبه برترا اغلب در مدارس شاخص درخوندن نیازی به دی وی دی ها نداشتن ایناییم که میبینی میگن نه ما زیر نور افتاب تو چادر درس خوندیم یا حماسه سرایی میکنن اغلب دروغ میگن ذات ادیم اینه خودشو شهید میکنه برای موفقیت بعد میگه نه کلاس رفتم نه کتاب داشتم توجه نکن از نهایت امکاناتی ک داری استفاده کن فک نکن عدم استفاده ازکلاس نشوئنه باهوش بودن توعه عین این میمونه بخواید برید مشهدپول سفر هوایی داشته باشید اما بگید نه قانع باشیم با قطار یا ماشین 15ساعت تو راه باشیم حرف هیچکسم گوش نده اونیم که میگه استقاده نکردم دروغ میگه جز ی درصد خاص ک هوش بالایی دارن که باخوندن ی درنسامه کل فصل میفهمه
      ما دوباره سبز میشویم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کنکور مثل مسابقه بدنسازی هس

همه رو استیج میگن اره بابا ما با یک قوطی کراتین و پروتیین اومدی اینجا !

ولی اگه همشون رو بگیری بچلونی !! از همشون لیتر لیتر سوما و جی اچ میاد بیرون استرویید که شکلات هس !

رتبه برترام دقیقا همینن

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sami7 نمایش پست ها
      کنکور مثل مسابقه بدنسازی هس

همه رو استیج میگن اره بابا ما با یک قوطی کراتین و پروتیین اومدی اینجا !

ولی اگه همشون رو بگیری بچلونی !! از همشون لیتر لیتر سوما و جی اچ میاد بیرون استرویید که شکلات هس !

رتبه برترام دقیقا همینن
      فهمیدیم تازه میری باشگاه
      رفع اسپم= مطمئنا خیلیا استفاده کردن ولی نمیگن چون میدونن که اگه بگن دیگه شاخ بودنشون از بین میره.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      فهمیدیم تازه میری باشگاه
      رفع اسپم= مطمئنا خیلیا استفاده کردن ولی نمیگن چون میدونن که اگه بگن دیگه شاخ بودنشون از بین میره.
      رفیق گل من یک روز و دو روز نیس باشگاه میرم و سابقه تمرین من بر میگرده ب سال 92
      موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچ رتبه برتری از دی وی دی استفاده نمیکنه رتبه برترا کسایین که طول سال تحصیلی کتابو جویدن تو تابستون اینا فقط تست میزنن

اون رتبه برترا که میان پیش منتظری و کامران وامیستن تعریف میکنن تبلیغی بیش نیست

بهشون چند تا سکه مکه دادن بیان تبلیغشونو بکنن
      من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت

7. Top | #7
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرامن بارتبه نه کشور۹۷حرف زدم ازدی وی دی استفاده کرده بود ....کی گفته ک استفاده نمیکننن.....

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط V_buqs نمایش پست ها
      هیچ رتبه برتری از دی وی دی استفاده نمیکنه رتبه برترا کسایین که طول سال تحصیلی کتابو جویدن تو تابستون اینا فقط تست میزنن

اون رتبه برترا که میان پیش منتظری و کامران وامیستن تعریف میکنن تبلیغی بیش نیست

بهشون چند تا سکه مکه دادن بیان تبلیغشونو بکنن
      هستن خیلی کمن سالانه 3 4هزار نفر پشکی دارو دندان مناطق ازاد میارن مگه من شما همشون دیدم 10 15نفر تو انجمن میبینم 10 15نفرم تو فضای مجازی هرکس ی شیوه داشته.اونیم کلاس نرفته دی وی دی نداشته علامه حلی انرژی اتمی درس خونده.همین رتبه یک کنکور 98 پدرش علنی گفت سال اخر نزدیک 100میلیون شهریه مدرسه دادم تو تهران.خب احمقه دی وی دی بخره همون مدرس دی وی دی تو همون مدرسه هست
      ما دوباره سبز میشویم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      فهمیدیم تازه میری باشگاه
      اره داداش فقط میگن کلااس خوب نیست کتابای کمک اموزشی خوب نیست دی وی دی خوب نیست ما با خوندن کتاب درسی صد زدیم حالا حی بشین هنسده رو از کتاب بخون اگر فهمیدی
      ما دوباره سبز میشویم

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_habibi نمایش پست ها
      هستن خیلی کمن سالانه 3 4هزار نفر پشکی دارو دندان مناطق ازاد میارن مگه من شما همشون دیدم 10 15نفر تو انجمن میبینم 10 15نفرم تو فضای مجازی هرکس ی شیوه داشته.اونیم کلاس نرفته دی وی دی نداشته علامه حلی انرژی اتمی درس خونده.همین رتبه یک کنکور 98 پدرش علنی گفت سال اخر نزدیک 100میلیون شهریه مدرسه دادم تو تهران.خب احمقه دی وی دی بخره همون مدرس دی وی دی تو همون مدرسه هست
      100 میلیون؟
      100 میلیونو میزاشت بانک ماهی شیرین 3 میلیون سود میرفت تو جیبش

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اره داداش فقط میگن کلااس خوب نیست کتابای کمک اموزشی خوب نیست دی وی دی خوب نیست ما با خوندن کتاب درسی صد زدیم حالا حی بشین هنسده رو از کتاب بخون اگر فهمیدی
      همونایی که این حرفو میزنن نویسنده همون کتابا و معلمای دی وی دی ها.... ، معلم سر کلاسشون بوده به همین برکت قسم
      کتاب درسیشون یه جزوه معتبر بوده دیگه

معلم ما از روی گام به گام درس میداد یه سریاشونم میگفت معلم فقط باید دانش آموزو راهنمایی کنه نه اینکه بهش درس یاد بده

مارو اینجوری اوردن بالا

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      رتبه برترا از دی وی دی استفاده کنن یا نه چه فرقی به حال من و شما داره؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      100 میلیون؟
      100 میلیونو میزاشت بانک ماهی شیرین 3 میلیون سود میرفت تو جیبش
      بچه مایه اند دیگه
      ما دوباره سبز میشویم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همونایی که این حرفو میزنن نویسنده همون کتابا و معلمای دی وی دی ها.... ، معلم سر کلاسشون بوده به همین برکت قسم
      کتاب درسیشون یه جزوه معتبر بوده دیگه

معلم ما از روی گام به گام درس میداد یه سریاشونم میگفت معلم فقط باید دانش آموزو راهنمایی کنه نه اینکه بهش درس یاد بده

مارو اینجوری اوردن بالا
      ​بله همینه
      ما دوباره سبز میشویم

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      داش سال بعد ما روش رتبه برتر شدن رو اینجا لو میدیم این دوست عزیز هم بالا منظورش مصاحبه امیرحسینه که گفته بود منتظری بهش سکه داده بابا جم کن دیگه یکی یه چیزی گفته هر جای انجمن میرن اونو مثال میزنن حرف اخر کلا یه موسسه فیکه نیازی به گفتن نیس کافیه . شکر خدا بعد این موسسه های دو هزاری . تاملند و کلاسینو اومدن بازارشون کساد شده . هر چند این واعظی دست بردار نیس انقدر بیکاره که دو تایم تو کلاسینو کلاس داره.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)