خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 13 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 182
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی یادم رفت بگم که اگه خواستید از دی وی دی اسان است استفاده کنید سراغ عربی و دینی نرید خود مشاورش مسول فروش گفت نخرید بدرد نمی خوره و قدیمی هم است اما فیز و شیمی خوبه درسته شیمی کپ مبتکرانه اما خداییش من شیمی 3 مبتکران فصل یکشو نفهمیدم پیچونده بود اما با اون دیویدی ها فهمیدم بازم میگم من طرفدار اونا نیستم اگر هم استفاده میکنم چون معلم خوب تو منطقمون نیست من هرچیزی که مفهوم رو بهم انتقال بده ازش استفاده میکنم نه مثل یه سری کتابا مثلن فیزیک الگو اصلن درسنامه نداره هیچی هم نمی فهمی ازش فقط پز میدی می گی سخته سخته

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amircarleto نمایش پست ها
      راستی یادم رفت بگم که اگه خواستید از دی وی دی اسان است استفاده کنید سراغ عربی و دینی نرید خود مشاورش مسول فروش گفت نخرید بدرد نمی خوره و قدیمی هم است اما فیز و شیمی خوبه درسته شیمی کپ مبتکرانه اما خداییش من شیمی 3 مبتکران فصل یکشو نفهمیدم پیچونده بود اما با اون دیویدی ها فهمیدم بازم میگم من طرفدار اونا نیستم اگر هم استفاده میکنم چون معلم خوب تو منطقمون نیست من هرچیزی که مفهوم رو بهم انتقال بده ازش استفاده میکنم نه مثل یه سری کتابا مثلن فیزیک الگو اصلن درسنامه نداره هیچی هم نمی فهمی ازش فقط پز میدی می گی سخته سخته
      سلام فیزیک الگو 2 نا داره یکی نارنجی رنگه تقریبا که اموزشش عالیه و لی ابی رنگ تست خالیه باید براش جزوه تپل داشته باشی
      خسته ام حوا سیبی بچین بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من dvd شیمی کنکور خراب شد که توسط ی ز د ا ن ی تدریس می شود افتضاحه ..... من سال دومش را دارم کلا چرته بد جور
      نخرید
      فقط زیستش خوبه فقط
      .....
      دریاره زیست سال دوم کی دیده ؟ نظرش؟ من سومش را دیدم !!!!

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      گل های من من کلا می گم که دی وی دی های موسسه کنکور آسان است به جز درس زمین شناسیش کلا باید بریزی دور کلا.
      یه مثال: آخه کسی که تو دانشگاه آزاد گ ر م س ا ر در حال خوندن هست چطوری می تونه بشه مدرس شیمی من موندم . فقط این یک مثال هست . مثال های دیگرش هم هست.
      فقط می تونم بگم که با صداقت تمام این موسسه و موسسش که مافیایه کنکور هست فقط تلکه کردن بچه های کنکوری هست و بس.

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alitakta نمایش پست ها
      به نظر من dvd شیمی کنکور خراب شد که توسط ی ز د ا ن ی تدریس می شود افتضاحه ..... من سال دومش را دارم کلا چرته بد جور
      نخرید
      فقط زیستش خوبه فقط
      .....
      دریاره زیست سال دوم کی دیده ؟ نظرش؟ من سومش را دیدم !!!!
      من هم موافقم اما شیمی سومش با فیزیکش خیلی خوبه ها والا من موازنه رو بلد نبودم قسمت اول رو دیدم فول یاد گرفتم اما دومش رو میگن خوب نیست

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amircarleto نمایش پست ها
      من هم موافقم اما شیمی سومش با فیزیکش خیلی خوبه ها والا من موازنه رو بلد نبودم قسمت اول رو دیدم فول یاد گرفتم اما دومش رو میگن خوب نیست
      داداشم به نظرت تدریس کسی که داره تو دانشگاه می خونه بهتره یا اونی که چندین سال تجربه تدریس داره؟
      گلم این عرفان اکبری داره دامپزشکی می خونه و دادگستری هم سابقه ای در دسترس نیست
      از من گفتن دنبال این موسسه کلا سراغ تدریس هاش نرو فقط من زمینش رو بهت می گم بگیر
      چون هم مدرسش آقاست هم درست و حسابی درس می ده
      والسلام

7. Top | #52

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bmninformation نمایش پست ها
      داداشم به نظرت تدریس کسی که داره تو دانشگاه می خونه بهتره یا اونی که چندین سال تجربه تدریس داره؟
      گلم این عرفان اکبری داره دامپزشکی می خونه و دادگستری هم سابقه ای در دسترس نیست
      از من گفتن دنبال این موسسه کلا سراغ تدریس هاش نرو فقط من زمینش رو بهت می گم بگیر
      چون هم مدرسش آقاست هم درست و حسابی درس می ده
      والسلام

دادگستری رو که بیخیال یارو کلا شوته
      دندریت رو می گه دندرید یا گلوکاگن رو می گه کلوکاکن یا میاد یک مسئله حل کنه 4تا جمع و تفریق ساده بلد نیست یا میاد 4کلمه حرف بزنه یادش می ره نگاه می کنه به کتاب بعد رو تحته اش نوشته متخصص بیهوشی

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      داداش گلم میلاد جان
      عین برادر برات توصیه می کنم
      کنکور آسان است رو کلا فکرش رو نکن چون فقط فیزیک رو واست مثال می زنم مسعودی اومدی بعضی از تکنیک هاش رو از دربندی دزدیده . مثلا تکنیک آینه هارو از دربندی کش رفته. که می گه شماره جسم به علاوه شماره تصویر می شوند 8 . البته این کوچیکشه.
      ولی دربندی به نظر خود من خیلی خوبه از همه جهت اگر در آپارات نگاه کنی همه نمونه فیلم هاش هست.
      واقعا خوبه ولی باید اول نمونه ها رو ببینی بعد . چون یکی هست با فرمون می تونه احساسا برقرار کنه یکی می تونه با تبدیل سوال به جواب.
      بقیه موسسه هارو ندیدم ولی فکر کنم زیست غیاثی خوب باشه ولی خودم ندیدم از رفقام تعریفش رو می کردند
      عزیز من این تکنیک شماره جسم و تصویر که میگن میشه 8 مخترعش دربندی بوده دیگه ؟
      والا عجیبه که شما دی وی دی هارو ندیده اینهمه تعریف می کنی و میگی که دیگران از اون کش رفتن.
      اصلا تو کتاب نور و عدسی خیلی سبز کامل هیمنا که میگن تکنیک نوشته. اینا دیگه خیلی وقته قدیمی شده و کسی هم مدعی اینا نیست.

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط adel نمایش پست ها
      عزیز من این تکنیک شماره جسم و تصویر که میگن میشه 8 مخترعش دربندی بوده دیگه ؟
      والا عجیبه که شما دی وی دی هارو ندیده اینهمه تعریف می کنی و میگی که دیگران از اون کش رفتن.
      اصلا تو کتاب نور و عدسی خیلی سبز کامل هیمنا که میگن تکنیک نوشته. اینا دیگه خیلی وقته قدیمی شده و کسی هم مدعی اینا نیست.
      داداشم من مثال زدم
      همه اینایی که گفتم تو فیلم نمونش هست.
      تو آپارات سرج کن متوجه می شی.

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش گلم میلاد جان
      عین برادر برات توصیه می کنم
      کنکور آسان است رو کلا فکرش رو نکن چون فقط فیزیک رو واست مثال می زنم مسعودی اومدی بعضی از تکنیک هاش رو از دربندی دزدیده . مثلا تکنیک آینه هارو از دربندی کش رفته. که می گه شماره جسم به علاوه شماره تصویر می شوند 8 . البته این کوچیکشه.
      ولی دربندی به نظر خود من خیلی خوبه از همه جهت اگر در آپارات نگاه کنی همه نمونه فیلم هاش هست.
      واقعا خوبه ولی باید اول نمونه ها رو ببینی بعد . چون یکی هست با فرمون می تونه احساسا برقرار کنه یکی می تونه با تبدیل سوال به جواب.
      بقیه موسسه هارو ندیدم ولی فکر کنم زیست غیاثی خوب باشه ولی خودم ندیدم از رفقام تعریفش رو می کردند
      باسلام
      با عرض پوزش دوست عزیز شما یکم دو پهلو حرف می زنید ، تو حرف ها تون بیشتر طر ف دربندیو می گیرد . در ضمن از کجا می دونید یزدانی کجا درس می خونه یا حسی احمدی رشتش چیه ؟

11. Top | #56
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من تازه واردم لطفا یکم راهنمایی بکنین دنبال دی وی دی خوب با قیمت مناسب میگردم
      میخواستم دی وی دی های دکتر یزدانی رو بگیرم که 4 تومن میشد و یکم سنگین بود اگه میشه ی یاری برسونین
      خواستن=دانستن=توانستن

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bader نمایش پست ها
      باسلام
      با عرض پوزش دوست عزیز شما یکم دو پهلو حرف می زنید ، تو حرف ها تون بیشتر طر ف دربندیو می گیرد . در ضمن از کجا می دونید یزدانی کجا درس می خونه یا حسی احمدی رشتش چیه ؟
      داداشم
      الان سخنم رو یه پهلو می کنم
      من هم مثل شما هیچی نمی دونستم حتی قبلا طرفشون بودم می خواستم برم و بگیرم اونم با اون وضع. بگذریم اینجا همه چیز در همه جهت نوشته شده در این باره یعنی در مورد موسسه مافیاییست کنکور هست.
      http://konkori1392.blog.com
      البته من نه نویسندش هستم نه چیز دیگر . گه گاه سر می زنم. خدا نگهش داره که دل به دریا زده.
      و اما دربندی داداش گلم
      من با تکنیک ها و تدریس ایشون می تونم ارتباط برقرار کنم و اگر این ارتباط برقرار بشه همه چیز حله.
      و به نظر خود من واقعا خیلی خوب تدریس کرده و خیلی خوب هم قابل فهمه. البته هر کسی می تونه نظر خودش رو داشته باشه.
      من طرفش رو می گیرم چون تا حالا یک مورد سوء استفاده یا تلکه کردن به گوشم نرسیده.
      کارش درسته. به این خاطر طرفشم
      و در مورد دونستن رشته های مافیا ها باید به عرضتون برسونم که اینا فقط یه کوچولوش بود . حتی داداشم در وبلاگش صدا های تک تک عواملش رو زده بود از توهین گرفته تا درس دادن چرتشون.
      می تونی بگردی پیداشون کنی

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط merila-joon نمایش پست ها
      سلام من تازه واردم لطفا یکم راهنمایی بکنین دنبال دی وی دی خوب با قیمت مناسب میگردم
      میخواستم دی وی دی های دکتر یزدانی رو بگیرم که 4 تومن میشد و یکم سنگین بود اگه میشه ی یاری برسونین
      مریلا جون البته ببخشید اسم اکتونه
      دی وی دی های دکتر یزدانی؟!!!!!!!!!!!!!
      جایه دیگه نگید که می خندند. این تازه داره می خونه اونم دامپزشکی! اونم تو آزاد گرمسار! و داره می گه دو بار 100 زده شیمی رو . فکر می کنید کدوم شیمی منظورشه؟؟ منظورش شیمی آزاده! خودش شاگرد استاد عمار لو بوده! با اون سیاوش مهران هم قرار داد بسته بودند اونم کجا ؟ هتل فکر کنم استقلال! با 300 هزار تومن! و اون یکی رتبه ها فکر می کنید از کجا اومدن؟ از دی وی دی هاشون استفاده کردن؟ نه اونا ورودی های سال های 89 به قبل هستند و بهشون 15 تومن دادند و نامشون رو زدند و امضا گرفتند.
      این رو می تونم به جرئت بگم که همش چرته تا حالا کسی با اینا به جایی نرسیده.
      والسلام
      خودتون رو با این موسسه درگیر نکنید.
      راستی یه پیر مرد رو هم واسه 300 تومن در کرمانشاه زدند. کی؟ حسین احمدی. همون استاددد

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط merila-joon نمایش پست ها
      من خودم به این نتیجه رسیدم
      فقط دی وی دی های دربندی و موسسه 100
      البته فقط من با این ها آشنایی دارم با دیگر موسسات تجربه آشنایی ندارم

15. Top | #60
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خواهش میکنم حب پس شما از چی برای کنکور استفاده میکنین من تازه شروع به خوندن کردم و میخوام سریعا این عقب موندن جبران کنم
      خواستن=دانستن=توانستن

صفحه 4 از 13 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن