سلام دوستان میخواستم این تاپیکو فردا که بعده ازمونه بزنم ولی خوب میخوام دیگه تصمیمو بگیرم تموم شه بره پی کارش هرچه سریع تر من از اویل شهریور شروع کردم خوندن واسه ساله دوم خوب مطابق ازمون ازمایشی هم پیش میرم تا الان که از ازمونی عقب نیفتادم دوتا ازمونم حدود 6300 میارم قلم چی که خوب هستا ولی انقدرا هم خوب نیست باید بره بالا تر از همون اول که گفتم میمونم واسه سال دوم مادرم اصرار داشت که مشاور بگیرمو با برنامه اون پیش برم چون کلا ادم لجبازیم و از نظر خانوادم پارسال چون به حرفه هیچکی گوش نکردم کنکورو خراب کردمو الان باید مشاور بگیرم که فقط به اون بگم چشمخوب منم هی از شهریور گفتم نمیشناسم مشاور خوب نمیشناسم مشاور بد باشه بدبخت میکنه نبودش شاید یکم اسیب بزنه ولی بد بودنش نابود میکنه و از این حرفا تا رسیدم که دیگه کم کم باید تصمیمو بگیرم که تا اخر سال بدون مشاور پیش برم یا یه مشاوری رو پیدا کنم والا خودم خوب میخونم حدود هفته ای 50 ساعت میخونم ت الانم بین 1400 تا 2000 تا تست تو هفته رو میزنم ولی خوب ایننکه میبینم با خیلی کمتر از اینا دارن بهتر نتیجه میگیرن میفهمم که یه مشکلی هست البته باید یه تغییری ایجاد کنم این ازمون کلی خوندم تا الان منتها بعید میدونم از همون رنج 6200تا 6400 بیشتر بشه که خوب کلافم میکنه وقتی میبینم تو این سالا با ترازایه بالاتر از این زوری رتبه 2000 اوردن
خوب حالا اونقدرا حاشیه نمیرم دوست دارم نظرتونو بدونم بنظرتون باید ساعت مطالعمو ببرم بالاتربا همون روشایه خودم پیش برم یا مشاور بگیرم
و اینکه اگه احساس میکنید مشاور ننتیجه میده خو کی؟ من یه عده ای رو میشناسم ولی در حد اسمشون اگه اطلاعی دارید ازشون از خوبو بدشون اطلاع بدین لطفا
1_پوردستمالچی 2_یخچالیان 3_ذوالفقاریه 4_نکویی 5_درویش 6_ دانشجو هایه پزشکی و...(والا من اینارو خودم قلبا بیشتر قبول دارم منتها اینا هم ریسکه دیگه خواهره خودم دانشجو پرشکیه ولی خوب بجز بخون چیزه دیگه ای واسه گفتن نداره)7_خودم+برنامه کاظم
از بین اینا بگید ببینم چه غلی بکنم بهتره
البته بیشتر اینکه ذهنم رفت سمته مشاور این بود که دختر خالم یه مشاوری داشت که خیلی خفن بود خودشم خوب نتیجه گرفت ولی خوب مارو قبول نکرد از نظرش دانش اموزه سطح پایین بودم واسشو بیشتر دانش اموزایه حلی و فرزانگانا شاگرداشن
و اینکه خواهرمم مشاور گرفت سال دوم که اونم خیلی خوب بود منتها الان اونم وقتی یوخ. شده یکی از مدیرایه شعبه هایه کاظم و اینکه چند روز پیش با چندتا داشن از دوستام که رتبه 150 و 600 شدن حرف میزدم میگفتن ما برنامه ریخیتیم عید تموم کردیم بعد عید ازمون زدیم خو شدنیه ها منکه دارم الان واسه ازمون دوتا کتاب تست میزنم بجاش یکی بزنم عید تموم کنم بهتر نیس؟ که اونم احساس کردم ریسکه واسه من چون انا با اینکه از ازمون جلو بودن قلمشون بالایه 7000 میشد
خلاصه که بریزید نظر بدین ببینم چیکا کنم بهتره

LinkBack URL
About LinkBacks
خوب منم هی از شهریور گفتم نمیشناسم مشاور خوب نمیشناسم مشاور بد باشه بدبخت میکنه نبودش شاید یکم اسیب بزنه ولی بد بودنش نابود میکنه و از این حرفا تا رسیدم که دیگه کم کم باید تصمیمو بگیرم که تا اخر سال بدون مشاور پیش برم یا یه مشاوری رو پیدا کنم والا خودم خوب میخونم حدود هفته ای 50 ساعت میخونم ت الانم بین 1400 تا 2000 تا تست تو هفته رو میزنم ولی خوب ایننکه میبینم با خیلی کمتر از اینا دارن بهتر نتیجه میگیرن میفهمم که یه مشکلی هست البته باید یه تغییری ایجاد کنم این ازمون کلی خوندم تا الان منتها بعید میدونم از همون رنج 6200تا 6400 بیشتر بشه که خوب کلافم میکنه وقتی میبینم تو این سالا با ترازایه بالاتر از این زوری رتبه 2000 اوردن.gif)
.gif)