X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13

موضوع: کدوم یکی؟

1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

Question کدوم یکی؟

سلام دوستان میخواستم این تاپیکو فردا که بعده ازمونه بزنم ولی خوب میخوام دیگه تصمیمو بگیرم تموم شه بره پی کارش هرچه سریع تر من از اویل شهریور شروع کردم خوندن واسه ساله دوم خوب مطابق ازمون ازمایشی هم پیش میرم تا الان که از ازمونی عقب نیفتادم دوتا ازمونم حدود 6300 میارم قلم چی که خوب هستا ولی انقدرا هم خوب نیست باید بره بالا تر از همون اول که گفتم میمونم واسه سال دوم مادرم اصرار داشت که مشاور بگیرمو با برنامه اون پیش برم چون کلا ادم لجبازیم و از نظر خانوادم پارسال چون به حرفه هیچکی گوش نکردم کنکورو خراب کردمو الان باید مشاور بگیرم که فقط به اون بگم چشم خوب منم هی از شهریور گفتم نمیشناسم مشاور خوب نمیشناسم مشاور بد باشه بدبخت میکنه نبودش شاید یکم اسیب بزنه ولی بد بودنش نابود میکنه و از این حرفا تا رسیدم که دیگه کم کم باید تصمیمو بگیرم که تا اخر سال بدون مشاور پیش برم یا یه مشاوری رو پیدا کنم والا خودم خوب میخونم حدود هفته ای 50 ساعت میخونم ت الانم بین 1400 تا 2000 تا تست تو هفته رو میزنم ولی خوب ایننکه میبینم با خیلی کمتر از اینا دارن بهتر نتیجه میگیرن میفهمم که یه مشکلی هست البته باید یه تغییری ایجاد کنم این ازمون کلی خوندم تا الان منتها بعید میدونم از همون رنج 6200تا 6400 بیشتر بشه که خوب کلافم میکنه وقتی میبینم تو این سالا با ترازایه بالاتر از این زوری رتبه 2000 اوردن خوب حالا اونقدرا حاشیه نمیرم دوست دارم نظرتونو بدونم بنظرتون باید ساعت مطالعمو ببرم بالاتربا همون روشایه خودم پیش برم یا مشاور بگیرم
      و اینکه اگه احساس میکنید مشاور ننتیجه میده خو کی؟ من یه عده ای رو میشناسم ولی در حد اسمشون اگه اطلاعی دارید ازشون از خوبو بدشون اطلاع بدین لطفا
      1_پوردستمالچی 2_یخچالیان 3_ذوالفقاریه 4_نکویی 5_درویش 6_ دانشجو هایه پزشکی و...(والا من اینارو خودم قلبا بیشتر قبول دارم منتها اینا هم ریسکه دیگه خواهره خودم دانشجو پرشکیه ولی خوب بجز بخون چیزه دیگه ای واسه گفتن نداره)7_خودم+برنامه کاظم
      از بین اینا بگید ببینم چه غلی بکنم بهتره
      البته بیشتر اینکه ذهنم رفت سمته مشاور این بود که دختر خالم یه مشاوری داشت که خیلی خفن بود خودشم خوب نتیجه گرفت ولی خوب مارو قبول نکرد از نظرش دانش اموزه سطح پایین بودم واسشو بیشتر دانش اموزایه حلی و فرزانگانا شاگرداشن
      و اینکه خواهرمم مشاور گرفت سال دوم که اونم خیلی خوب بود منتها الان اونم وقتی یوخ. شده یکی از مدیرایه شعبه هایه کاظم و اینکه چند روز پیش با چندتا داشن از دوستام که رتبه 150 و 600 شدن حرف میزدم میگفتن ما برنامه ریخیتیم عید تموم کردیم بعد عید ازمون زدیم خو شدنیه ها منکه دارم الان واسه ازمون دوتا کتاب تست میزنم بجاش یکی بزنم عید تموم کنم بهتر نیس؟ که اونم احساس کردم ریسکه واسه من چون انا با اینکه از ازمون جلو بودن قلمشون بالایه 7000 میشد
      خلاصه که بریزید نظر بدین ببینم چیکا کنم بهتره
      میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.

تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
      که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
      ( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
      من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
      تو یه لکه نور نشونم بده
      تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      سلام دوستان میخواستم این تاپیکو فردا که بعده ازمونه بزنم ولی خوب میخوام دیگه تصمیمو بگیرم تموم شه بره پی کارش هرچه سریع تر من از اویل شهریور شروع کردم خوندن واسه ساله دوم خوب مطابق ازمون ازمایشی هم پیش میرم تا الان که از ازمونی عقب نیفتادم دوتا ازمونم حدود 6300 میارم قلم چی که خوب هستا ولی انقدرا هم خوب نیست باید بره بالا تر از همون اول که گفتم میمونم واسه سال دوم مادرم اصرار داشت که مشاور بگیرمو با برنامه اون پیش برم چون کلا ادم لجبازیم و از نظر خانوادم پارسال چون به حرفه هیچکی گوش نکردم کنکورو خراب کردمو الان باید مشاور بگیرم که فقط به اون بگم چشم خوب منم هی از شهریور گفتم نمیشناسم مشاور خوب نمیشناسم مشاور بد باشه بدبخت میکنه نبودش شاید یکم اسیب بزنه ولی بد بودنش نابود میکنه و از این حرفا تا رسیدم که دیگه کم کم باید تصمیمو بگیرم که تا اخر سال بدون مشاور پیش برم یا یه مشاوری رو پیدا کنم والا خودم خوب میخونم حدود هفته ای 50 ساعت میخونم ت الانم بین 1400 تا 2000 تا تست تو هفته رو میزنم ولی خوب ایننکه میبینم با خیلی کمتر از اینا دارن بهتر نتیجه میگیرن میفهمم که یه مشکلی هست البته باید یه تغییری ایجاد کنم این ازمون کلی خوندم تا الان منتها بعید میدونم از همون رنج 6200تا 6400 بیشتر بشه که خوب کلافم میکنه وقتی میبینم تو این سالا با ترازایه بالاتر از این زوری رتبه 2000 اوردن خوب حالا اونقدرا حاشیه نمیرم دوست دارم نظرتونو بدونم بنظرتون باید ساعت مطالعمو ببرم بالاتربا همون روشایه خودم پیش برم یا مشاور بگیرم
      و اینکه اگه احساس میکنید مشاور ننتیجه میده خو کی؟ من یه عده ای رو میشناسم ولی در حد اسمشون اگه اطلاعی دارید ازشون از خوبو بدشون اطلاع بدین لطفا
      1_پوردستمالچی 2_یخچالیان 3_ذوالفقاریه 4_نکویی 5_درویش 6_ دانشجو هایه پزشکی و...(والا من اینارو خودم قلبا بیشتر قبول دارم منتها اینا هم ریسکه دیگه خواهره خودم دانشجو پرشکیه ولی خوب بجز بخون چیزه دیگه ای واسه گفتن نداره)7_خودم+برنامه کاظم
      البته بیشتر اینکه ذهنم رفت سمته مشاور این بود که دختر خالم یه مشاوری داشت که خیلی خفن بود خودشم خوب نتیجه گرفت ولی خوب مارو قبول نکرد از نظرش دانش اموزه سطح پایین بودم واسشو بیشتر دانش اموزایه حلی و فرزانگانا شاگرداشن
      و اینکه خواهرمم مشاور گرفت سال دوم که اونم خیلی خوب بود منتها الان اونم وقتی یوخ. شده یکی از مدیرایه شعبه هایه کاظم و اینکه چند روز پیش با چندتا داشن از دوستام که رتبه 150 و 600 شدن حرف میزدم میگفتن ما برنامه ریخیتیم عید تموم کردیم بعد عید ازمون زدیم خو شدنیه ها منکه دارم الان واسه ازمون دوتا کتاب تست میزنم بجاش یکی بزنم عید تموم کنم بهتر نیس؟ که اونم احساس کردم ریسکه واسه من چون انا با اینکه از ازمون جلو بودن قلمشون بالایه 7000 میشد
      به نظر من اون پولی رو که قراره به مشاور بدی به یه روان شناس خوب بده، هر دو هفته یه بار فردای آزمون برو پیشش و از روحیاتت، نحوه ی درس خوندنت و ... حرف بزن، هر وقت فک کردی داری عقب گرد می کنی دستتو می گیره و میارتت بالا؛ کنترل روح و روان تو این مسیر خیلی مهمه، روح و روان که مساعد باشه آدم می خونه درسارو، من خودم که این کارو می کنم، یعنی چی پول بدی به یکی که تخصصی نداره و به قول شما فقط می گه بخون، انقد بخون، قبل از ظهر اینو بخون، بعد از ظهر اونو بخون و ... به شخصه هیچ جا نشنیدم یه رتبه برتر بگه تشکر ویژه دارم از مشاورم که خیلی تو این مسیر کمکم کرد، شما برو کل مصاحبه های رتبه های برتر انجمنو بخون ببین کدومشون توش یک کلمه درباره ی لزوم مشاور داشتن حرف زدن، کنکور آن چنان مساله ی پیچیده ای نیست که مشاور براش نیاز باشه، کنکور مساویه با وقت گذاشتن زیاد برای مطالعه ی دروس و مدیریت استرس، همین : )

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط It is POSSIBLE نمایش پست ها
      به نظر من اون پولی رو که قراره به مشاور بدی به یه روان شناس خوب بده، هر دو هفته یه بار فردای آزمون برو پیشش و از روحیاتت، نحوه ی درس خوندنت و ... حرف بزن، هر وقت فک کردی داری عقب گرد می کنی دستتو می گیره و میارتت بالا؛ کنترل روح و روان تو این مسیر خیلی مهمه، روح و روان که مساعد باشه آدم می خونه درسارو، من خودم که این کارو می کنم، یعنی چی پول بدی به یکی که تخصصی نداره و به قول شما فقط می گه بخون، انقد بخون، قبل از ظهر اینو بخون، بعد از ظهر اونو بخون و ... به شخصه هیچ جا نشنیدم یه رتبه برتر بگه تشکر ویژه دارم از مشاورم که خیلی تو این مسیر کمکم کرد، شما برو کل مصاحبه های رتبه های برتر انجمنو بخون ببین کدومشون توش یک کلمه درباره ی لزوم مشاور داشتن حرف زدن، کنکور آن چنان مساله ی پیچیده ای نیست که مشاور براش نیاز باشه، کنکور مساویه با وقت گذاشتن زیاد برای مطالعه ی دروس و مدیریت استرس، همین : )
      والا من خودم روانشناسو خییلی قبول دارم منتها روانشناسم نمیشناسم

تو یه لکه نور نشونم بده

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این مشاورایی که گفتی نمیشناسم راسیتش
      اگه مشاوری رو میشناسی که دلسوز باشه و کاربلد حتما باهاش برو جلو
      صرفا اسم و رسم باعث نمیشه طرف واقعا مشاور خوبی باشه
      گاهی ممکنه یه معلم ساده بهتر از هزار تا مشاور مشاوره بده
      پیشنهاد نمیکنم از دانشجوها کمک بگیری چون مشاوره بلد نیستن و یه چیزی تو مایه های خواهر خودتن
      یه مشاور پیدا کن و باهاش برو جلو اگه بعد یه آزمون پیشرفت داشتی باهاش ادامه بده وگرنه چیزیو از دست ندادی چون تو خودت درس میخونی
      LEFT
      4/19/2021

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReQral نمایش پست ها
      این مشاورایی که گفتی نمیشناسم راسیتش
      اگه مشاوری رو میشناسی که دلسوز باشه و کاربلد حتما باهاش برو جلو
      صرفا اسم و رسم باعث نمیشه طرف واقعا مشاور خوبی باشه
      گاهی ممکنه یه معلم ساده بهتر از هزار تا مشاور مشاوره بده
      پیشنهاد نمیکنم از دانشجوها کمک بگیری چون مشاوره بلد نیستن و یه چیزی تو مایه های خواهر خودتن
      یه مشاور پیدا کن و باهاش برو جلو اگه بعد یه آزمون پیشرفت داشتی باهاش ادامه بده وگرنه چیزیو از دست ندادی چون تو خودت درس میخونی
      بدبختی اینایی که گفتمو میشناسم همشون مشهورن همشونم خودشون وققت نمیزارن شونصد پونصدتا دستیار دارن اونا کار انجام میدن کلا خودم حس مثبتی به مشاور ندارم چون فرده دلسوزو و با وجدانی نمیبینم بیشتر اصرار خانوادمه که بدون مشاور نمیتونی

تو یه لکه نور نشونم بده

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

بدبختی اینایی که گفتمو میشناسم همشون مشهورن همشونم خودشون وققت نمیزارن شونصد پونصدتا دستیار دارن اونا کار انجام میدن کلا خودم حس مثبتی به مشاور ندارم چون فرده دلسوزو و با وجدانی نمیبینم بیشتر اصرار خانوادمه که بدون مشاور نمیتونی
      نکویی ۲ سال پیش هزینه تست روانشناسی ۷۰۰ هزار تومن بود!
      کل هزینه هاش و اینکه خودش حتما برنامه بده نزدیک ۷ تومن!
      به هیییچ وجه فکر این مشاورای پولی رو نکن
      پشتیبان ویژه ها بهترن
      ♡Be your Own HERO

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظر من هیچوقت تا این اندازه ( در این سالها) اطلاعات برای رتبه برتر شدن در اختیار ماها نبوده... هرچی فکر میکنم که مشاور قراره چی بگه به نتیجه ای نمیرسم.
      خب آره یه سری نکات ریز و قلق هایی هست که اون با اشتباه و ازمون و خطا و فراشناخت خود دانش اموز یادگرفته میشه. بنظرم اگه میتونی ساعت مطالعتو زیاد کنی اصلا دریغ نکن حتی شده هفته ای ربع ساعت. تک تک دقیقه هایی که صرف درس خوندن بشه نتیجه میده بشرطی که روش درستی پیش بگیری.
      من تنها راهی که تونستم باهاش ساعت مطالعمو افزایش بدم باهاش، استفاده از قدرت عاداته. نه اراده. اراده هیچ کمکی به شما نمیکنه. مثلا اگه بگن پس فردا یه امتحان خیلی مهم قراره گرفته بشه و این جزوه صد صفحه ای رو بخون وگرنه فلان اتفاق بد میفته اگه نتیجه نگیری خب اره اینجا اراده حرف اولو میزنه به هرحال با هر بدبختی اون رو مجبوری تموم کنی و ولی مسیر کنکور یه مسیر سخت و طاقت فرسات و اراده کمکی نمیکنه بهت. اگه فرصت کردی تو وقتای آزادت کتاب برتری خفیف بشدت پیشنهاد میشه خوندنش.
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من اینکه پیش بهترین مشاور دنیا هم بری لزوما به صرف اینکه رفتی پیشش نتیجه تورو عوض نمیکنه، چون تمام اون تلاشها و سختی ها رو خودت تنهایی باید تحمل کنی! تازه اگر با این مبالغ کلان رفتی و نتیجه ت جهش دلخواه رو نداشت شاید یکم بار روانی منفی هم داشته باشه..به نظر من اگر سرچی بزنی تمام روشهای موثری که واسه درس خوندن پیشنهاد شده رو بخونی و ببینی کدوم روت جواب میده وبعد امتحان کنی و صادق باشی با خودت و تنبلی هم نکنی مشکل کارت دستت میاد. چون مشاورا مگه روش ابداعی که تازه از تنور دراومده باشه یا یک معجون خاص که نمیدن، فوقش چند تا چیزو باهم تلفیق میکنن یا مرورهای هوشمندانه و...اگر اطلاعات بخوای به اندازه کافی هست، ولی اگر از لحاظ روانی یک کسی باشه ساپورتت کنه خیلی خوبه..یک دوستی که مثلا قبول شده و میتونه کمکت کنه و.. اگر مشاورم میخوای بری برو پیش کسیکه امتحانشو پس داده. نشه باز این مشاور گرفتن بشه یک دغدغه بزرگ که از هدف اصلیتم دور بندازتت درنهایت اونچه که سال پیش باعث شد قبول نشی این نبود که به حرف هیچکی گوش نکردی، احتمالا این بوده موثر و مفید تلاش نکردی..به خودت تلقین نکن اگر امسالم گوش نکنم قبول نمیشم و... در بالا ذکر شد اراده کمک نمیکنه درست میگن...عادتهای شما سبک زندگیتو میسازه... درنهایت پیشنهاد من اینه ساعت مطالعه رو بالا ببر اگر فکر میکنی بعضی روشهای مطالعه ت کارآمد نیست اصلاحش کن و اگر بعد یک مدت دیدی پیشرفت نداری از کسایی که دستی بر آتش دارند کمک بگیر خارج از اسم و رسم..در آخرم وقتی خواهری دم دستت داری که این راهو رفته ازش نهایت استفاده رو ببر...تو باید بری دنبالش سوال پیچش کنی بخوای انرژیتو بالا ببره یا از تجربیاتش بگه..خودش که نمیاد...موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مشاورانی که گفتید رو نمیشناسم ولی توصیه میکنم به هیچ عنوان با دانشجو پزشکی مشاوره نگیرید
      من امسال برای دوماه داشتم و به شدت افت کردم برنامه میداد ولی پیگیری انچنانی نداشت روش ها و حرف هایی که میزد همه چیزهایی بود که خودمون میدونیم
      و درکل حرفی برای گفتن نداشت
      امسال هم یکی از دوستام مشاوره گرفت با دانشجو پزشکی و اصلا راضی نیست

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من خودم پارسال مشاور داشتم البته برنامه درسی ازش نمیگرفتم فقط و فقط مشاور روحی و انگیزشی بود برام . خیلی موثر تر از برنامه ریز درسیه ، چون برنامه یه چیز شخصیه ، تو شاید حوصله نداشتی باشی فلان ساعت فلان درسو بخونی ، یا اصن سبک زندگیت نخوره ب چیزی ک اونا میگن واس همین بنظرم برنامه درسی گرفتن اشتباهه ، قلم چی هس دیگه ، برنامشم حرف نداره ، دقیق و متناسب . یه مشاور روحی بهتره چون این روزا آدم همش تو خونه س افسرده میشه ، راید با یکی حرف بزنه تا تخلیه روحی شه
      در ضمن هفته ای ۵۰ ساعت ک گفتی واقعا کمه ، عجیبه که ۲۰۰۰ تا تستو تو این زمان کم چجوری میزنی و ترازت با توجه ب این ساعت مطالعه ی پایین ، فوق العاده س .و نشون میده هم سرعت خوبی داری هم برنامه ریزیت مناسبه. شما باید ۸۰ الی ۸۵ ساعت در هفته درس بخونی عزیزم.
      لوب کلام ، برنامه کاظم اینا خودش خوبه فقط یه ذره تو بعضی درسا باید ازش جلو بزنی ، همین
      خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه‍ دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من خودم پارسال مشاور داشتم البته برنامه درسی ازش نمیگرفتم فقط و فقط مشاور روحی و انگیزشی بود برام . خیلی موثر تر از برنامه ریز درسیه ، چون برنامه یه چیز شخصیه ، تو شاید حوصله نداشتی باشی فلان ساعت فلان درسو بخونی ، یا اصن سبک زندگیت نخوره ب چیزی ک اونا میگن واس همین بنظرم برنامه درسی گرفتن اشتباهه ، قلم چی هس دیگه ، برنامشم حرف نداره ، دقیق و متناسب . یه مشاور روحی بهتره چون این روزا آدم همش تو خونه س افسرده میشه ، راید با یکی حرف بزنه تا تخلیه روحی شه
      در ضمن هفته ای ۵۰ ساعت ک گفتی واقعا کمه ، عجیبه که ۲۰۰۰ تا تستو تو این زمان کم چجوری میزنی و ترازت با توجه ب این ساعت مطالعه ی پایین ، فوق العاده س .و نشون میده هم سرعت خوبی داری هم برنامه ریزیت مناسبه. شما باید ۸۰ الی ۸۵ ساعت در هفته درس بخونی عزیزم.
      لوب کلام ، برنامه کاظم اینا خودش خوبه فقط یه ذره تو بعضی درسا باید ازش جلو بزنی ، همین
      خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه‍ دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام

به نظر من شما باید روزی (8 تا 9 ساعت) مطالعه داشته باشید. ساعت مطالعاتی شما کم هست ولی نه خیلی یعنی راحت جبران می کنید.

لزوماً هم به مشاور احتیاجی ندارید. تو متن تون که خیلی هم طولانی بود من متوجه مشکل درسی شما نشدم که نظری بدم که چیکار کنید که ترازتون رنج بالاتری بره.

تعداد تست هاتونم خوبه. شاید تنها اشتباهی که به چشمم خورد دو منبع خوندن بود که خیلی کار غلطی هست. در ضمن شما اگر بار اولی هست که با درس خوندن خلاصه نویس هم می کنید، تموم شدن مباحث در عید خیلی هم خوبه ولی اگر خلاصه دارید می تونید تو 3 الی 4 ماه کل دروس رو جمع کنید و فقط مرور کنید و تسلط تون بالا بره.

سعی کنید اگر مشاورم گرفتید دانشجو نگیرید. والا دروس پزشکی انقدر زیاد هست که نباید وقت سرخاروندن داشته باشن اگر وقت اضافه دارن مثل معجزه س. از افراد با تجربه کمک بگیرید. یه برنامه خوب و منظم و مطابق توانایی های شما خیلی بهتون کمک می کنه.

موفق باشید.
      مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور

در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aryan- نمایش پست ها
      سلام

به نظر من شما باید روزی (8 تا 9 ساعت) مطالعه داشته باشید. ساعت مطالعاتی شما کم هست ولی نه خیلی یعنی راحت جبران می کنید.

لزوماً هم به مشاور احتیاجی ندارید. تو متن تون که خیلی هم طولانی بود من متوجه مشکل درسی شما نشدم که نظری بدم که چیکار کنید که ترازتون رنج بالاتری بره.

تعداد تست هاتونم خوبه. شاید تنها اشتباهی که به چشمم خورد دو منبع خوندن بود که خیلی کار غلطی هست. در ضمن شما اگر بار اولی هست که با درس خوندن خلاصه نویس هم می کنید، تموم شدن مباحث در عید خیلی هم خوبه ولی اگر خلاصه دارید می تونید تو 3 الی 4 ماه کل دروس رو جمع کنید و فقط مرور کنید و تسلط تون بالا بره.

سعی کنید اگر مشاورم گرفتید دانشجو نگیرید. والا دروس پزشکی انقدر زیاد هست که نباید وقت سرخاروندن داشته باشن اگر وقت اضافه دارن مثل معجزه س. از افراد با تجربه کمک بگیرید. یه برنامه خوب و منظم و مطابق توانایی های شما خیلی بهتون کمک می کنه.

موفق باشید.
      یعنی از مهندس عمران بخوان واسشون برنامه ی زیست بنویسه؟
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)