بزار کنار بعد ۲ هفته کلا یادت میره گوشی داشتی
بخدا بعد کنکور این قدر وقت اضافی داری حالت از همه چی به هم میخوره
بزار کنار بعد ۲ هفته کلا یادت میره گوشی داشتی
بخدا بعد کنکور این قدر وقت اضافی داری حالت از همه چی به هم میخوره
خدایی گوشی و اینستا و ... فقط قبل کنکور هیجان و جذابیت دارن
چ قبول بشی چ نشی درهرصورت گوشی از چشمت میوفته ، جذابیت قبل رو دیگه نداره
خود من قبل کنکور همش منتظر جمعه ظهر ها بودم تا فیلم ببینم و بعضی وقتام درطول هفته میدیدم :/ ولی از کنکور به اینور اصن با فیلم نگا کردن حال نمیکنم
درکل میخوام بگم با چیزی که جذابیت مقطعی واستون داره با سرنوشتتون بازی نکنین
اون تایمی که شبا واسه گوشی صرف میکنین حتی اگه تایم مطالعه رو پایین نیاره ، بازده رو درطولانی مدت پایین میاره چون چشم به شدت خسته میشه با اسکرین گوشی ، اون تایم رو استراحت کنین و واسه استفاده از گوشی برنامه ریزی کنین
بزارین کنار این گوشی لامصبو که هرچی بدبختیه از همونه
خود من دوران دبیرستان تا کنکور همه رفقام گوشی داشتن ولی بابام واسه من نمیگرفت الان فهمیدم که چه لطفی در حق من کرده البته اون موقع فکر میکردم کار بابام اشتباست.
واقا واسم سواله که چه نیازی ممکنه یه نوجوان به گوشی داشته باشه آخه کی میخواد بهش زنگ بزنه؟؟؟ همین اینستاگرام کوفتی خیلیارو منحرف کرده چون توش دختر بازی خیلی راحته یا همین تلگرام.
حالا گوشی به کنار این کنسولم جدیدا بدبختی شده طرف بجای درس و فکر آیندش صبح تا شب پای اون کنسولش نشسته و بجای اینکه پولش برای کتاب هزینه کنه میره یک میلیون میده بازی اسپایدر من میخره و افتخار میکنه که گیمره.
همینا بعد قبول نمیشن هزار جور بهونه میارن که آی سنجش فلان کرده ... آی صندلیارو خریدن ... آی همه با سهمیه قبول شدن و هزار جور بهونه دیگه
والا بخدا تا چیزی نیاز بچه نباشه نباید پدر مادر براش فراهم کنن.
ویرایش توسط DR.del : 10 آبان 1398 در ساعت 00:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)