خب کتابی نمیتونید پیداکنید که هم مبحثی بره جلو هم درس به درس (حداقل نطر من
.gif)
) اینا فرق میکنن باهم . شاید بگین که نه این جور نیس . مثلا درس1 دهم مجاز رو کمک درسیم گفته و ازش تست داده . درجواب باید عرض کنم که تمام تستاش از تمام ابیات مجاز دار کتابه؟ معلومه که نه . تست های دستور درس 1 از ابیات همون درس 1 هستن . یعنی یا از روی اون سوال میپرسه یا نسبت به اون چیزی رو میخواد و اما مبحثی ها اینجور نیستن و مولف در نظر گرفته که شما کل 3 پایه رو خوندیدن و از تمام ابیات کتاب و ابیات کنکوری و بیرون از کتاب داده ...................... پس در کنار یه منبع جمع و حور درسی بیشتر رو مبحثی تمرکز کنید.
.gif)
.gif)
.gif)
در مورد میکرو : ببینید اصلا از اون موقع که خریدم حس میکنم که یا مولف سرما خورده بوده / یا اصلن وقت نداشته برا تالیف .
مثلا سوالات هر درس رو از مطالبی که درس گفته داده . درس یک 12 هم هیچ حرفی از ارایه نزده پس اینم هیچ تستی از ارایه نداده .// قرابت ها در سطح کنکور متاسفانه به نطر من نیستن . البته بعضی وقتا یه چیزایی میبینم.
معانی شعر رو نگفته // نکته های ابیات مثل ارایه هاش یا نمیدونم هرچی که به ذهنتون بیاد ، نگفته
ولی برا من نوعی که فقط برا قلمچی درس به درس میرم جلو و برنامم برا کنکور مبحثی هست کار راه بندازه .. من پیشنهادم خیلی سبزه یعنی راستش رو بخواید تو نظام جدید و کل انتشارات یک طرف خیلی سبز یک طرف . گاج اخیرا نمیدونم چرا به درجه ای از بی کیفیتی رسیده که نگو . از وضع کاغذ های سبک تا مشکلات داخلیش . (خودشون هم نمیدونن که قراره سیرتاپیاز تجدید چاپ بشه یا نه .
.gif)
و...)
و در اخر از من به شما پیشنهاد
.gif)
: تستای مبحثی مخصوصا قرابت از یک انتشارات با یک مولف و با یک تفکر نزن . قلمچی و گزینه دو و حتی اگه وقت داشتی مال قدیم رو بزن . قرابت این نیست که حفط کنی فلان بیت مفهومش چیه . قرابت یعنی اینکه بتونی تو زمان کم پیدا کنی که شاعر چی رو میخواد بگه و ادامه مطلب..........