سلام دوستان
بین رشته های میبینم مثلا زده مهندسی کامپیوتر تربیت دبیر شهید رجایی , واسم سواله این جریانش چیه
بعد چهار سال که کارشناسی گرفت تعهد داره واسه معلمی یا چجوریه؟آخر سر مدرک کدوم رو میگیره؟
سلام دوستان
بین رشته های میبینم مثلا زده مهندسی کامپیوتر تربیت دبیر شهید رجایی , واسم سواله این جریانش چیه
بعد چهار سال که کارشناسی گرفت تعهد داره واسه معلمی یا چجوریه؟آخر سر مدرک کدوم رو میگیره؟
واسه ی اینکه مطمئن بشم رفتم دفترچه انتخاب رشته ریاضی رو دانلودکردم^^
صفحات آخر بخش تربیت معلم رشته های مهندسی کامپیوتر و معماری و مکانیک و... هست! برای تجربی هم فقط صنایع مبلمان^^
و این ها جز رشته های تربیت معلم هستن برای هنرستان ها!
دانشگاه شهید بهشتی هم فقط یه دونه واسه تهران نیست هزار تا شهر دیگه هم شهید بهشتی داره! دانشگاه "علوم پزشکی" شهید بهشتی هم هیچ وقت مهندسی برق نمیگیره که مهندسیش دکتر بشه
ریپلای کامنت من نبود ولی دیدم زشته یه دانشجو این اطلاعات پیش پا افتاده رو ندونه که دبیری کامپیوتر هم وجود داره![]()
مدرکش مهندسیه کنارش یه صلاحیت معلمی هم میگره برا تدریس چون 30 واحد صلاحیت معلمی هم کنار واحدای مهندسی پاس میکنه
دو برابر مدت زمان تحصیل تعهد داره و در زمان تحصیل هم حقوق میگیره
در نهایت هم تو هنرستان تدریس میکنه و یا اگه آموزش و پرورش احتیاج به معلم دبیرستان داشته باشه میتونه اونجا هم تدریس کنه
LEFT
4/19/2021
LEFT
4/19/2021
خودم دانشجوی رشته مهندسی کامپیوترم بهتر از هر کسی فکر کنم درباره رشتم بدونمولی بازم مرسی
کامنت بالاتر هم دانشجوی پذیرفته شده مهندسی کامپیوتر تربیت معلم رجایی عه![]()
بعدشم شما میخواین حرف دانشجو این رشته ودفترچه انتخاب رشته رو ببرین زیر سوال دیگه من نمیدونم چی بگم
اصلا باشه حق با شماست
LEFT
4/19/2021
LEFT
4/19/2021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)