تقریبا شاید به اندازه همه ی آدما ، شیوه های متفاوتی برای درس خوندن وجود داره
و درواقع هر کس یه جوری مطالب رو یاد میگیره...
شما چطور درس رو یاد میگیرید؟
و شیوه شما برای مطالعه درساتون چیه؟
تقریبا شاید به اندازه همه ی آدما ، شیوه های متفاوتی برای درس خوندن وجود داره
و درواقع هر کس یه جوری مطالب رو یاد میگیره...
شما چطور درس رو یاد میگیرید؟
و شیوه شما برای مطالعه درساتون چیه؟
HA SIN YA NON
ویرایش توسط zagheh : 07 مهر 1398 در ساعت 16:39
وحشی میخونمو دیگر هچ
I've been lost for so long
I forgot i could be found
I've been holding my breath
For the Axe to come down
میتونی از روش من که جزیره ایه استفاده کنی به این صورت که اول یه دور میخونی میبینی هیچی نفهمیدی بعد میخندی میری میخوابی فرداش یادت میاد نیومدم حتما مهم نبودهاین روش رو اولین بار تو این سایت افشا کردم به خودتون ببالید
![]()
من به سختی میخونم کتاب می بینم خوابم میگیرهولی کلا روشم اینه از مارکر زیاد استفاده می کنم و بعضی جاها خلاصه میکنم بعضی جاها نمودار میکشم بعضی قسمتها و کد میذارم برای خودم . یه وقتایی ام فکر میکنم معلمم و برای دانش آموز خیالی توضیح میدم . یه وقتایی ام با خودکار قرمز روی نوشته های کتاب رو پررنگ میکنم و روی کلمه رو چند بار با خودکار حرکت می کنم . برای زبانم که کد گذاری میکنم چرت و پرتی میبافم که تو ذهنم بمونه کلمه .
HA SIN YA NON
HA SIN YA NON
من بخاطر کارم مجبورم از خوابم بزنم ؛ صبح ساعت ۳ و نیم بیدار میشم ، نیم ساعت به دست و صورت شستن و قهوه دم کردن میگذره ؛ ۴ دقیقا شروع میکنم به زیست خوندن ، کتاب درسی رو تقریبا حفظمیه دور سریع نکاتش رو نگاه میکنم و میرم سراغ درسنامه خ سبز بعضی جاهاش رو حس میکنم نکته ترکیب داری هست و یادم رفته از فاگوزیست نکته شو در میارم (البته کتاب خ سبز اونقد نکته سالهای پیش در اوردم هیچی عملا نمونده همون نکات رو میخونم ) بعد من جوری برنامه ریختم یه روز درسنامه + تست های تمرینی (حدودا ۵ تست از هر مطلب از روی آیکیو ) روز بعدش تست میزنم از روی آیکیو تا تمام تستای اون مطلب رو هم نزنم دلم اروم نمیشه وسواس دارم ؛ یه صلوات شمار هم میبندم به انگشتم تعداد تست هامو در میارم با اون ؛ تا ۷ صبح زیست میخونم، ۷ تا ۷ و ربع یکم استراحت میکنم ؛ ۷ و ربع یه روز در میون آرایه ادبی و دین و زندگی میخونم تا ۸ و ربع ؛ ۸ و ۲۰ دیقه تا ۱۰ و ۲۰ دیقه هم شیمی میخونم از روی سفید مبتکران و تست هم با ایکیو ؛ ۱۰ و ۲۰ دیقه مامان دستش درد نکنه یه چی درست میکنه میخورم میرم سر کار تا ۷ عصر ؛ ۷ تعطیل میشم ( دو روزه میرم کتاب خونه حس میکنم بهتر نتیجه میده ) ۷ و ۲۰ میرسم کتابخونه تا ۷ و نیم یکم ور وسایلامو جمع و جور میکنم و از ۷ و نیم تا ۹ یه روز درمیون عربی و زبان میخونم ؛ واسه زبان یه کتاب gramer in use دارم اونو میخونم خیلی خوبه ؛ عربی هم فیلمای آلا و خیلی سبز غزال موسوی رو کار میکنم ؛ از ۹ و ۱۰ دیقه تا ۱۱ و ۱۰ هم ریاضی و فیزیک یه روز در میون میخونم ، واسه ریاضی موج ازمون و خیلی سبز دارم به نظرم جفتش باهم خوبه ؛ فیزیکم فیلمای آفبا رو نگاه میکنم یه ساعت و نیم ، نیم ساعت بعدش تست تمرینی ؛ بعدش میام خونه مثل چی خسته میخوابم ۳ و نیم بازم پا میشم ؛ اوایل وحشتناک سخت بود ولی قهوه اسپرسو و از اونور شرایطی که دارم مجبورم کرد این سختی برام عادی بشه ؛ فقط جمعه ها تا لنگ ظهر میخوابم خخخ
HA SIN YA NON
بهترین روش اینه که از درس نترسی
باهاش دوست باش همین
زخمامو دیگران زدن ولی من خودم قراره ترمیمش کنم♡
باید روش مناسب خودتو پیدا کنی.من خیلی تنبلم اگه یه دفعه بشینم جزئی درسارو بخونم خسته میشم و درسو میذارم کنار.روشی که برای من جواب داده اینجوره اول میام از روی کتابای جمع بندی فصل یا درس مورد نظرمو میخونم،بعد که مسلط شدم میرم تست میزنم ببینم کدوم قسمتا مهم ترن و دو سه روز بعد همون مبحثو جزء به جزء از روی کتابای گاج میخونم،واسه بار دوم که میخونم حدود ۶۰-۷۰ درصد مطالبو بلدم،هم اعتماد به نفسم بالا میره هم سرعت خوندنم بیشتر میشه و دیگه خسته نمیشم
I've been lost for so long
I forgot i could be found
I've been holding my breath
For the Axe to come down
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)