وقتی داریم زبان انگلیسو واسه کنکور مطالعه میکنیم مثلا لغت حفظ میکینیم یا جمله ایو ترجمه میکینیم باید املا لغاتو هم بلد باشیم یا نه فقط تلفظ و معنی رو باید بلد باشیم؟؟؟؟؟
وقتی داریم زبان انگلیسو واسه کنکور مطالعه میکنیم مثلا لغت حفظ میکینیم یا جمله ایو ترجمه میکینیم باید املا لغاتو هم بلد باشیم یا نه فقط تلفظ و معنی رو باید بلد باشیم؟؟؟؟؟
درود. ببینید دوست عزیز، برای کنکور نه تلفظ مهمه نه املای کلمه؛ البته شما باید کلمات رو از روی املاشون بشناسید و بخونید ولی نه اینکه املای دقیق کلمات رو بلد باشید. اگر فقط و فقط هدف شما از یاد گیری زبان انگلیسی کنکور هست و بس که بعید میدونم، تلفظ نیازی نیست. اما پیشنهاد میشه کلمات رو با تلفظ صحیح یاد بگیرید چون وقتی رفت توی ذهنتون دیگه سخته تلفظ جدید و صحیح رو جانشین کنید.
پنج تا سوال اخر انگلیسی تلفظه.
باید تو گوشی ضبط کنی ضمیمه پاسخنامه کنی. گوشی یادت نره بیاری
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
اگه هدفت فقط زبان کنکوره که واقعا نیازی به تلفظ نداری!!
در مورد املا... یه سری کلمات مشابه هستن که معانی متفاوتی دارن اینارو صد در صد باید بلد باشی
چندتا مثال بزنم:
plane هواپیما
planبرنامه
plantگیاه
planet سیاره
plain دشت
بعدشم اگه کلمه رو جایی ببینی تشخیص بدی این چیه و چه معنی ای تو جمله داره کافیه! نیازی به املای دقیق کلمات نداری فقط درحدی باشه که اگه جایی یه کلمه مشابه اون دیدی اشتب معنیش نکنی
موفق باشی
یعنی چی لازم یانه معلومه که مهمه ولازمه مثلا ممکن ا(لبته خیلی پیش میاد) تلفظ شبیه هم باشن اما املاو معنی متفاوت
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
بخش شفاهی نداره کنکور که , شما اگه برای تلفظ میخواین فقط با فیلم و سریال و این داستانا حل میشه که اونم در بحث کنکوذ نیست
ولی چون هدف شما زبان کنکوره بنظرم روی معنی سرمایه گذاری کنید , همون معنی حتی میتونه تو گرامر هم کمکتون کنه
شکل صحیح املای کلمات هم من یادم نمیاد ک سوال اورده باشن تا حالا مگه اینکه شما کلمات شبیه هم رو با هم قاطی کنی ک دوستمون مثال زدن (مثلا همون planet و plant)
D e A d I n S i D e
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)