X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

سهمه 5 درصدی و تعهد خدمت 4 ساله !

سلام دوستان
      من مدیریت بازرگانی میخونم روزانه
      و با سهمیه 5 درصدی پذیرفته شدم
      و اینکه فرم تعهد خدمت به اندازه طول یک دوره تحصیلی امضا کردم

الان خوشال باشم بعد کارشناسی باید 4 سال برای دولت کار کنم؟یعنی شغلم آمادست؟
      آیا حقوق دریافتی کمتر از حالتیه که در تعهد نباشم؟!
      یا نه ماجرا از چه قراره!
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من مدیریت بازرگانی میخونم روزانه
      و با سهمیه 5 درصدی پذیرفته شدم
      و اینکه فرم تعهد خدمت به اندازه طول یک دوره تحصیلی امضا کردم

الان خوشال باشم بعد کارشناسی باید 4 سال برای دولت کار کنم؟یعنی شغلم آمادست؟
      آیا حقوق دریافتی کمتر از حالتیه که در تعهد نباشم؟!
      یا نه ماجرا از چه قراره!
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      هیچ تعهدی درکار نیست
      اون برگه رو همه امضا میکنن حتی سهمیه های مناطق هم دارن اونو
      اینا الکیه و یادگار دوران قدیمه
      فقط واسه اینه که بعد از فارغ التحصیلیت یه پولی بدی تا مدرکت آزاد بشه
      چیزی که خیلیا نمیدونن اینه که بعد از اتمام درس مدرکتو نمیدن تا پایان خدمت نداشته باشی و پول مدرکتو ندی
      قبلنا به جای پول مدرک برا دولت کار میکردی به جاش از حقوقت کسر میکردن اما الان چنین چیزی نیست و فقط پولو میگیرن

تنها و تنها و تنها تعهد هایی معتبر هستن که تو دفترخانه به ثبت رسمی برسه همین و بس
      LEFT
      4/19/2021

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReQral نمایش پست ها

هیچ تعهدی درکار نیست
      اون برگه رو همه امضا میکنن حتی سهمیه های مناطق هم دارن اونو
      اینا الکیه و یادگار دوران قدیمه
      فقط واسه اینه که بعد از فارغ التحصیلیت یه پولی بدی تا مدرکت آزاد بشه
      چیزی که خیلیا نمیدونن اینه که بعد از اتمام درس مدرکتو نمیدن تا پایان خدمت نداشته باشی و پول مدرکتو ندی
      قبلنا به جای پول مدرک برا دولت کار میکردی به جاش از حقوقت کسر میکردن اما الان چنین چیزی نیست و فقط پولو میگیرن

تنها و تنها و تنها تعهد هایی معتبر هستن که تو دفترخانه به ثبت رسمی برسه همین و بس
      پس اگه من بعد کاشناسی برم سربازی و کارت خدمت بگیرم آیا بعدش بدون هزینه مدرک لیسانسمو میدن؟
      و اگه نه هزینه یه کارشناسی چقدره برای گرفتن مدرک؟!
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      پس اگه من بعد کاشناسی برم سربازی و کارت خدمت بگیرم آیا بعدش بدون هزینه مدرک لیسانسمو میدن؟
      و اگه نه هزینه یه کارشناسی چقدره برای گرفتن مدرک؟!
      بدون هزینه هیچی بهت نمیدن
      لیسانس هم مثل دیپلمه
      شما الان ریز نمرات و گواهی موقت دیپلمو از مدرسه گرفتی اما اصلش هنوز پیششونه و تا پولشو ندی بهت نمیدن
      لیسانس هم همینه بدون سربازی کلا نمیدن اما بعد سربازی باید پول بدی تا اصل مدرکو بدن وگرنه بخای برای ارشد شرکت کنی ریز نمرات و اینا رو میدن (البته به خودت نمیدن و به دانشگاه مقصد ارسال میکنن)
      هزینه شو نمیدونم
      5 یا 6 سال پیش شنیدم 7 میلیون تومن میگیرن مدرکو میدن
      الان بیشتر فازغ التحصیلان مدرکاشون دانشگاهه و نگرفتن
      برای استخدامی و اینا هم لازم به نگرانی نیست و بدون مدرک هم میشه اما مقداری بابت مدرک از حقوقت کسر میشه طی 8 سال (البته اگه استخدام دولتی بشی)بعدش مدرکتو میدن
      LEFT
      4/19/2021

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReQral نمایش پست ها

بدون هزینه هیچی بهت نمیدن
      لیسانس هم مثل دیپلمه
      شما الان ریز نمرات و گواهی موقت دیپلمو از مدرسه گرفتی اما اصلش هنوز پیششونه و تا پولشو ندی بهت نمیدن
      لیسانس هم همینه بدون سربازی کلا نمیدن اما بعد سربازی باید پول بدی تا اصل مدرکو بدن وگرنه بخای برای ارشد شرکت کنی ریز نمرات و اینا رو میدن (البته به خودت نمیدن و به دانشگاه مقصد ارسال میکنن)
      هزینه شو نمیدونم
      5 یا 6 سال پیش شنیدم 7 میلیون تومن میگیرن مدرکو میدن
      الان بیشتر فازغ التحصیلان مدرکاشون دانشگاهه و نگرفتن
      برای استخدامی و اینا هم لازم به نگرانی نیست و بدون مدرک هم میشه اما مقداری بابت مدرک از حقوقت کسر میشه طی 8 سال (البته اگه استخدام دولتی بشی)بعدش مدرکتو میدن
      این چیزی که شما میگید من برای بار اولمه تو عمرم شنیدم!!اگر‌ یه فارغ التحصیل(البته به جز رشته هایی که تعهد خدمت دارن مثل رشته های علوم پزشکی)مشکل سربازی نداشته باشه خیلی راحت و بدون صفر تومن هزینه مدرکشو بهش میدن!!من خودم اصل دیپلم‌ و پیشم برای یه مدت طولانی پیشم بود،برای دانشگاهم همینه مثلا اگر یه نفر فارغ التحصیل لیسانس باشه و دختر باشه یا مشکل سربازی نداشته باشه و بره دانشگاه و‌درخواست کنه که اصل مدرک لیسانسشو میخواد،اونجا تو‌ دانشگاه به برگه میدن که امضا کنی مبنی بر اینکه شما اصل مدرکتو از دانشگاه گرفتی و بعد از این مورد اصل مدرکو میدن دستتون،اصلا خیلیا اصل مدرکشون میگیرن‌همینجور‌قاب میکنن تو‌خونه!
      اصل تمام مدارکم ظاهری شبیه به اصل مدرک دیپلم‌ یا پیش داره،مثلا مینوسه فلانی با معدل فلان در فلان دانشگاه از رشته ی فلان فارغ التحصیل شده و اینکه این مدرک فقط یک‌ نسخه داره و المثنی‌نداره
      این ماجرای پول دادن برای ازاد کردن مدرکو نمیدونم کی بهتون گفته ولی کاملا و از پایه غلطه!

ویرایش توسط .SoRoUsH. : 03 مهر 1398 در ساعت 15:56

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      این چیزی که شما میگید من برای بار اولمه تو عمرم شنیدم!!اگر‌ یه فارغ التحصیل(البته به جز رشته هایی که تعهد خدمت دارن مثل رشته های علوم پزشکی)مشکل سربازی نداشته باشه خیلی راحت و بدون صفر تومن هزینه مدرکشو بهش میدن!!من خودم اصل دیپلم‌ و پیشم برای یه مدت طولانی پیشم بود،برای دانشگاهم همینه مثلا اگر یه نفر فارغ التحصیل لیسانس باشه و دختر باشه یا مشکل سربازی نداشته باشه و بره دانشگاه و‌درخواست کنه که اصل مدرک لیسانسشو میخواد،اونجا تو‌ دانشگاه به برگه میدن که امضا کنی مبنی بر اینکه شما اصل مدرکتو از دانشگاه گرفتی و بعد از این مورد اصل مدرکو میدن دستتون،اصلا خیلیا اصل مدرکشون میگیرن‌همینجور‌قاب میکنن تو‌خونه!
      اصل تمام مدارکم ظاهری شبیه به اصل مدرک دیپلم‌ یا پیش داره،مثلا مینوسه فلانی با معدل فلان در فلان دانشگاه از رشته ی فلان فارغ التحصیل شده و اینکه این مدرک فقط یک‌ نسخه داره و المثنی‌نداره
      این ماجرای پول دادن برای ازاد کردن مدرکو نمیدونم کی بهتون گفته ولی کاملا و از پایه غلطه!
      غلط؟
      نمیدونم شاید سیستم شهر شما فرق داره
      از کسایی هم که اینجا اصل مدرکو دارن بپرس
      همه پول دادن تا مدرکو گرفتن
      شما چه جوری گرفتی نمیدونم
      البته اینکه چه نوع مدرسه ای هم بودی مطرحه
      من که مدرسه بهم گفت باید پول بدی تا بهت بدیم مدرکو
      حتی پسر عموم هم مدرک لیسانسشو گرفت پول داد واسش
      نمیدونم قضیه چیه من فقط بر اساس شنیده ها نمیگم بر اساس دیده ها میگم
      LEFT
      4/19/2021

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      شما به احتمال زیاد دانشجو آزادی که این حرفو میزنی
      مدرکو فقط در ازای پول آزاد میکنن
      یک‌راه‌دیگه اینه بلافاصله بعد از اتمام تحصیلات برید سازمان کار و اشتغال و درخواست بدی که درصورت یافت نشدن شغل دانشگاه موظفه بدون پول مدرک شمارو بده چون شغلی پیدا نشده متناسب با مدرک شما که به تعهدتون نسبت به دولت عمل کنید
      این راه هم فقط واسه تازه فارغ تحصیل ها بدرد میخوره چون اگه یکسال از مدرکت گذشته باشه دیگه اداره کار و اشتغال قبول نمیکنه
      دوست من برای رفتن به آمریکا چند میلیون به دانشگاه تهران داد تا تونست مدرکشو آزاد کنه
      البته این موارد شامل دانشجوهای پولی نمیشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن